עבור לתוכן

So what the %$#& do we really know?

Featured Replies

פורסם

סיימתי לראות את הסרט המדהים הזה! אין לי מילים לתאר... הסרט הסביר אפילו את הסיבה לכך שאני אוהב לראות סרטים והסיבה היא שכל סרט משנה את ההיבט שלי על העולם הסובב אותי, כל סרט מחדש בעצם את העצבים במוח שלי ומחליש התמכרויות [מי שראה את הסרט יבין למה אני מתכוון כשאני אומר התמכרויות]

אני החלטתי שאני מתכוון להקדיש את החיים שלי לתיאורית הקוונטים או לדברים הקשורים לכך [כל פעם אחרי סרט אני מחליט שאני רוצה להיות אותם אנשים בסרט - הכוונה היא לעסוק במקצוע שלהם כי זה נראה מעניין ומרתק אבל הפעם זה ממש תפס אותי ... ] אני מקווה לשמוע תגובות של אנשים בקשר לסרט הנ"ל, כלומר, מה אתם חושבים על תיאוריה זו, איך הסרט השפיע עליכם וכדומה...

דבר נוסף שאני רוצה לדעת, אם אפשר, זה אם לימוד כימיה כולל נושא המתקרב לזה מאשר פיזיקה [בלימוד של 5 יחידות] משום שראיתי דברים שמתקשרים לזה יותר בספרון שהביאו לנו בקשר להרחבת מקצועות [ בכימיה - חוקים פיסיקליים כימיים, תאים חשמליים, פולימרים, אלקטרוכימיה וכן הלאה. בפיסיקה לא רשום מה החומר אבל אני מנחש כבר לבד שזה לא יהיה קשור לזה..] ואני שואל את זה משום שאני מתלבט מה להרחיב - כימיה או פיסיקה [שניהם ביחד זו לא אפשרות ופיסיקה יהיה לי קשה להרחיב כי לא למדתי את זה בכיתה י' אך גם כימיה לא ובכל מקרה אני אשלים בחופש ואעבור בחינה בתחילת השנה שתביא אותי ללימוד של 5 יחידות לימוד בכימיה].

סתם פור דה רקורד - זה גם קצת מחזק את העניין של המטריקס. אני מתכוון שהתיאוריה הזו לוקחת חלק גדול בסרט [אני ממש לא אומר שאנחנו נשלטים על ידי חייזרים או עוד דברים אחרים בסרט כי אני חושב שבעצם כל הסרט מבוסס על התיאוריה הזו אך כל העלילה היא בעצם המצאה הוליוודית צפויה וזה הכול, כלומר, הסרט הוא בעצם על התיאוריה הזו.

פורסם

איזה סרט זה?

ובתיכון לא נראה לי שנוגעים בדברים האלה. אתה צריך לשאול את התיכון שבו אתה לומד.

פורסם

אאל"ט זה What The Blip Do we Know?

ותורת הקוואנטים זה רק מסלולים באוני'... אבל, בשביל ללמוד אותם אתה צריך פיסיקה, ואם לא תעשה בגרות, תצטרך לעבור קורס מכין.

ואני לא אוהב את תורת הקוואנטים, לפי מה שאמרו לי היא מסובכת, ומישהו שלא מבין בזה לא כדאי לו להתעסק איתה...

אני עדיין לא מבין איך איינשטיין מצא נוסחאות כל כך פשוטות וכל כך יפות, ואח"כ הרסו אותן והפכו אותן לנוסחאות הסתברותיות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים