פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מה אני משנה שם??מקש ימני על Disc 0 נפתחה לך אפשרות להכנס ל-Properties, כנס לשם>>>Policies>>>תשנה את הבחירה ל-Optimize for quick removal.*הערה- אם אני לא טועה יש לחבר מולקס אל ההרד-דיסק ולא חיבור כוח SATA, עם מולקס אי אפשר לעשות Hot sawp והמחשב לא יזהה אותו כ-Safely remove hardware.
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מקש ימני על Disc 0 נפתחה לך אפשרות להכנס ל-Properties, כנס לשם>>>Policies>>>תשנה את הבחירה ל-Optimize for quick removal.זה לא ישיג תוצאה הפוכה?
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מחבר ניסיתי את מה שכתוב והוא מבקש לעשות ריסטרט כדי לבצע את השינוי ולאחר האתחול לא נראה שום שינוי + אני עם מולקס בחייט אנשים בואו נפתור את זה אחד ולתמיד
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מקש ימני על Disc 0 נפתחה לך אפשרות להכנס ל-Properties, כנס לשם>>>Policies>>>תשנה את הבחירה ל-Optimize for quick removal.*הערה- אם אני לא טועה יש לחבר מולקס אל ההרד-דיסק ולא חיבור כוח SATA, עם מולקס אי אפשר לעשות Hot sawp והמחשב לא יזהה אותו כ-Safely remove hardware.לא הבנתי ממש למה אתה מתכוון...ומה זה משנה בכלל החיבור זה כולה חשמל...ואם היה מחובר לזה מולקס זה לא היה SATA ואז לא הייתה הבעיה...כי זה רק בSATA
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים ואם היה מחובר לזה מולקס זה לא היה SATA ואז לא הייתה הבעיה...אז מה זה היה? IDE?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.