פורסם 2005 ביוני 2120 שנים פרטים :ההרדיסק הוא SATA מופיע האייקון עם החץ הירוק ליד השעון ( safty remove...)שאלה בכותרת......תודה מראש.
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר ייתכן ובגלל שהוא Hot Swappable.אפשר הסבר על זה בבקשה ?עדכון : - דרך אגב המחשב עבר פירמוט לאחרונה כאשר עד שלא התקנתי דריוורים ההרדיסק זוהה ללא האייכון למטה -
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים גם לי זה מציק. אני לא מאמין שהכונן עובד בSATA2, אבל בSATA1 הוא בטוח עובד. אפשר לבטל את זה? אני מחבר ומנתק הרבה דברים מהUSB וכבר כמעט ניתקתי בטעות את הHD כשהיתי עייף.
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים אין לי אפשרות כזאת... ??? אם הלך מצויין ... אז גם אתה יכול תפריט התחל -> הפעלה diskmgmt.msc
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים אפשר לבטל את זה? אני מחבר ומנתק הרבה דברים מהUSB וכבר כמעט ניתקתי בטעות את הHD כשהיתי עייף. גם אם תוציא את זה זה לא יוצא מה אתה מפחד?.... זה יעשה ארור כזה... עכשיו מה אני משנה ב diskmgmt.msc?? אני נמצא שם ואין פה הרבה האפשרויות... יכול להיות שזה convert dynamic disk?
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר תיקון : נוסה העיניין שוב ולאחר ריסטרט לא התבצע שוב שינוי .....עוד רעיונות ייתקבלו בברכה
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים פרטים :ההרדיסק הוא SATA מופיע האייקון עם החץ הירוק ליד השעון ( safty remove...)שאלה בכותרת......תודה מראש.זה בגלל חיבור הכח לדיסק עם מחבר SATA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.