עבור לתוכן

גם לי יש בעיות התאקלמות בקוטב הדרומי של לינוקס...

Featured Replies

פורסם

שהן (MANDREAK8.2):

א) אין לי סאונד בלינוקס יש לי כרטיס קול ON BOARD של אינטל (חלק מהצ'יפסט :-\) AC97 זה עם הבעיה של הפיץ' בווידוס.

ב) לינוקס לא מזהה את המודם שלי שהוא אמנם זולטריקס אבל בווינדוס הוא מסתדר עם הדרייבר של GENERIC softK56 אז גם אינטרנט אין.

הקיצר בתכלס עוד לא נכנסתי לעובי הקורה של לינוקס אני עדיין מוגדר כ"ווינדוזאי" מלא אבל אודה לכל מי שיוכל לעזור לי להגר (וגם לשדרג בעצם) :hideing_behind_computer:

נזכרתי בסוף:

עשיתי חיפוש לנושאים הנ"ל אך לא עלה בידי דבר הנוגע לעניין [שלא הואשם בפתיחת ברגים (ת'רדים) לחינם]

פורסם

תנסה להריץ את הפקודה sndconfig, או sndcfg וזה אמור להזדהות. אם לא אז הכרטיס הזה לא נתמך. (למרות שלי הוא עבד)

לינוקס לא מזהה לבד מודמי תכנה, רק מודמים של מוטורולה יכולים לעבוד אחרי פרוצדורה ארוכה ומסובכת.

פורסם

תנסה להריץ את הפקודה sndconfig, או sndcfg וזה אמור להזדהות. אם לא אז הכרטיס הזה לא נתמך. (למרות שלי הוא עבד)

לינוקס לא מזהה לבד מודמי תכנה, רק מודמים של מוטורולה יכולים לעבוד אחרי פרוצדורה ארוכה ומסובכת.

לא רק מוטורולה, אפשר בעיקרון להפעיל את רוב מודמי התוכנה, אבל זה ארוך ומעצבן. (אני, אחרי כמה נסיונות כושלים, פשוט עברתי לאיי די אס אל, ומאז אני בלינוקס)

פורסם
  • מחבר

שיט, פעם ראשונה שאני שומע את המושג הזה מודם תוכנה עד היום ידעתי רק על FIREWALL תוכנה אבל מה שאתם אומר זה בעצם שבגלל הקוד הסגור של היצרנים :AR15: אני תקוע ובעצם מבחינת אינטרנט כל עוד אני משתמש במודם פנימי (PCI) אין על מה לדבר או שיש מקום כלשהו שבו אני יכול למצוא RPM או משהו כזה שיעזור לי להפעיל אותו? אם כן בבקשה תרגישו חופשי לפרט

פורסם

אתה לא תקוע

כי לא כל מודם PCI הוא מודם תוכנה יש גם מודם חומרה בארץ הקודש אבל מודמים כאלו עולים הרבה יחסית

למודם תוכנה (כ-200 שקל אם אני לא טועה)

וכמו שאמרו לך יש אפשרות להגדיר מודם תוכנה שיעבוד גם בלינוקס אומנם אין לי מושג מה הדרך אבל אני בטוח

שמישהו פה יודע ויוכל להסביר לך ואם לא אז תכנס לאתר של מנדרייק ואיפה שיש לך שורת חיפוש תכתוב

modem או software modem או משהו בסגנון בכל מקרה זה יתן לך מספר תוצאות ובין השאר אתה אמור למצוא

שם גם קישורים לדף תמיכה טכנית עם הסבר כיצד להפעיל מודם תוכנה בלינוקס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים