פורסם 2005 ביוני 2120 שנים שלום, כשאני מנסה להתקין את המשחק הכל הולך חלק עד הקטע שבו הוא מתחיל להעביר מידע ואז מופיעה השגיאה הבאה: מה עליי לעשות?
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים מזל טוב, הקבצים של המשחק שלך דפוקים (corrupted)תקנה את המשחק מקורי.אם זה מקורי, אז תוודא שהוא לא שרוט.אם הוא לא שרוט, לך לחנות להחליף אותו.
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים קרה גם לי שהתקנתי על כונן מסוים.פשוט התקנתי בכונן השני שלי שהוא גם DVD אבל צורב די וי די ולא היתה שגיאה.
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים חשבתם על העובדה שאולי יש לו כוננן וירטואלים וP הוא הראשון האמיתי? מה גם שאפשר לקבוע כל אות שרוצים..
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים מחבר אמת.הלכתי להחליף את המשחק, בהתחלה הם לא הסכימו אבל לאחר ויכוחים הם נתנו לי חדש!התקנתי ועובד יופי!העניין הוא שמשום מה אני לא מצליח להפעיל פילטרים ולהעלות את הרזולוציה מהתפריטים של המשחק...כשאני משנה ויוצא חזרה למשחק ואז חוזר לתפריט זה בכלל לא השתנה.....מה גם שהמשחק נראה ממש ממש רע ואפילו מקרטע לפעמים למרות שיש לי מפרט דיי חזקAMD Athlon 64 +3000Gigabyte GA-K8N Ultra-91 Giga Corsair DDRSapphire Readon X800XLיש למישהו השערות למה המשחק לא נראה טוב ולא זז טוב?אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאודניר
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים תעדקן דריוורים ואני לא בטוח אבל נראה לי לא חיברתה את חיבור החשמל לכרטיס המסך שלך במידה יש לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.