עבור לתוכן

pioneer vsx-c301-k Vs. Pioneer Vsx-D514

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפשש רסיבר לקולנוע ביתי שלי... ואני אל צריך עוצמה של 120 וואט כמו שה514 מספק כי יש לי חדר קטן אבל הוא נראה לי איכותי יותר מה301... קיבלתי את ה301 מקרוב משפחה שעוסק בציוד לקולנוע ביתי והוא אמר שאם אני רוצה אני יכול להחליף את ה514 כי המחיר שלהם ממש דומה... אז השאלה אם מבחינת איכות מי יותר טוב בלי להתייחס לעוצמה כי אני לא צריך עוצמה... דרך אגב בחיפושים בגוגל אתרים מראים שה301 הוא 50 וואט כל ערוץ ובעצם הוא 75...

אז מה עדיף לדעתכם?

תודה רבה מראש, ניר.

פורסם

כמות הוואט שכל רסיבר מספק בכל ערוץ לא רלוונטית לחלוטין. כעקרון ה-514 טוב יותר אך לא בהרבה. אל תצפה להבדלים של שמיים וארץ.

פורסם
  • מחבר

אחי אז למה ה301 עולה יותר ממנו??

ואם אני כרגע על רמקולים של מורל הקטנים האלה של ה1500 יש לי מה להחליף רסיבר או לדאוג לרמקולים אחרים קודם?

פורסם

ברמות הללו אין הבדל גדול בין הרסיברים. תשמע את שניהם ואת זה שתאהב יותר תיקח. ל-MOREL ב-1,500 ש"ח הוא יספיק. הייתי ממליץ בתקציב זה לבדוק את DENON.

פורסם
  • מחבר

אחי אני שומע ל 18 דציבל מתוך ה90 ברסיבר... ונראה לי שאני מתקרב מדי למקסימום.... אתה יכול בתקציב של 3000-3500 שקל להציע לי רמקולים יותר טובים?

יהיה נחמד אם גם סטליטים כי זה חוסך לי המון מקום בחדר..... ובהנחה שאני נשאר עם הרמקולים האלה אתה אומר שאין לי מה להחליף ל514?

תודה מראש, ניר.

פורסם

בתקציב שציינת הייתי ממליץ לבדוק את ה-KEF KHT1005. המלצתי היא לשמוע מס' מערכות לקולנוע ביתי (של מס' חברות) ולראות איזה דגם הכי מתאים לטעם שלך שכן זהו תחום מאד סובייקטיבי. כמו כן, הייתי ממליץ לבדוק את הרסיבר שלך עם הרמקולים שאתה בוחר על מנת לא להגיע למצב בו אתה תשמע ברמקולים את כל המגרעות של הרסיבר שלך.

פורסם
  • מחבר

אחי הרמקולים של KEF עולים 3500 שקל ואין מי שיסחוב לי כזאת חבילה מחול.... התקציב שלי הוא 3500 כולל רסיבר.... תאחלס אני לא חייב סאב בינתיים אני יכול לקנות סאב כשיהיה לי עוד כסף...

המורל מצוינים... פשוט הם חלשים טיפה ולא טוב לשמוע רמקולים על המקסימום שלהם.... כמעט....

ואני לא רוצה לשגע את הקרוב משפחה שלי סתם שיביא את הפיוניר 514 ובסוף גם הוא לא יהיה משהו.... אם אין סטליטים טובים בתקציב אז גם רמקולים גדולים זה בסדר העיקר שלא יהיו בצבע עץ כי כל החדר שלי מעץ וזה כבר יהיה מכוער.... אז אם אתה מכיר אני אשמח להמלצות...

תודה רבה מראש, ניר.

פורסם

מערכות סטליטיות לקולנוע ביתי תמיד מגיעות עם סאב שכן הוא קריטי לתפקוד המערכת מכיוון שבמערכות הללו הוא מספק יותר מתחומי הבאס הנמוכים. רמקולים גדולים איכותיים יעלו לך רק 3,000 ש"ח לזוג. המלצתי לבדוק רמקולים יד שניה.

במידה והנך מתעקש על רמקולים סטליטיים, תלך לחנויות אודיו ותשמע מערכות עד שתאהב. העיקר תתרחק ממערכות של ALPHA TECHNOLOGY, DOME, KODA ודומיהן.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אחי תודה רבה רבה!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים