פורסם 2005 ביוני 2120 שנים שלום כפי שאתם רואים בתמונה ה PCI/AGP לא הגיוניים...האם זה הגיוני ?איפה אני נועל אותם בביוס ? אני לא מוצא (אולי כי יש לי לוח של אינטל) ?נ.במתי שאני מעלה באס אז שניהים עולים גם...עדיין לא ביצעתי OC ואני מתכנן לעלות את הבאס ככה מ200 ל208 או 214 ככה ... תודה לעונים[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים זה הגיוני, וזה עולה גם כי אתה עושה OC סינכרוני. צריך למצוא את האפשרות של OC א-סינכרוני שמעלה רק את המעבד והזכרונות.אין לי מושג איפה זה אצלך\ אם יש לך את זה בכלל בביוס של אינטל.
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים מחבר אז זהו אני חושב שאין לי את זה.... אז אפשר לעשות OC ?ככה לעלות את הבאס מ-200 ל-213 ככה ? אפשרי ?
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים זה טעות בקריאה של התוכנה, אין מצב שהמערכת שלך היתה פועלת תקין בתדרים כאלה.חוצמזה בדרך כלל בלוחות אינטל תדרי 100 133 ו-200 אלה תדרי איפוס לסטוק של PCI\AGP (מכוון שאלה התדרי סטוק של המעבדים).
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים מחבר אז אפשר לעשות OC מבלי לנעול את ה PCI/AGPכי אני לא מוצא בביוס איך לנעול אותם (כי יש לי לוח אינטל).אז בכל זאת אפשר לעשות אוברקלוק עם קלוקגן ? (לא OC רציני ככה להוסיף עוד 200 מגה הרץ.)
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים אתה לא יודע את מצב התדרים כמו שהוא, אתה לא יודע על כמה הם עומדים באמת... ברמה מסויימת זה סיכון לעשות אוברקלוק על עיוור בלי לדעת לאיזה תדרים אתה באמת מגיע (אם הAGP\PCI נעולים או לא). אני בספק אם בכלל בביוס יש אופציה לנעילה כי לוחות אינטל ממש לא תוכננו לאוברקלוק... אני אישית לא נתקלתי במקרים שתדרים גבוהים פגעו בחומרה, מקסימום המערכת לא היתה יציבה ואז חוזרים למצב הקודם, אבל! זכור לי תארדים ישנים שאנשים התלוננו שתדרים גבוהים מידי פגעו להם בדיסק הקשיח וכל מיני בעיות דומות, אז צריך לקחת את זה גם בחשבון. בהצלחה במה שתחליט
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים מחבר אז איך אני יכול לדעת מה התדרים האמיתיים ? נ.ב ב-PCI יש רק מן שבב קטן כזה-אולי בגלל זה הוא 16. ובAGP כמובן יש את הכרטיס מסך-שזה 33. ולא רשום בביוס איזה תדרים אלה לפחות ? איך זה נקרא בביוס (אני ינסה לחפש שוב.) תודה על התשובות המהירות.
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים "ב-PCI יש רק מן שבב קטן כזה-אולי בגלל זה הוא 16.ובAGP כמובן יש את הכרטיס מסך-שזה 33."לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון...התדרים לא תלויים במה שמחובר לסלוטים, גם במצב ריק הם צריכים להיות:PCI = 33AGP = 66
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים מחבר אוקיי הבנתיאבל איך בכל זאת אני אדע באיזה תדר הם נמצאים ?איך זה נקרא בביוס ? אני ינסה לחפש שוב..
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים אז זהו, שזה נושא בעייתי...בביוס אני לא חושב שתמצא איזכור לתדרים האלה, מכוון שהלוח לא בנוי לאוברקלוק אין מבחינתו סיבה להתעסק עם התדרים(בסטוק הכל צריך להיות בסדר, באוברקלוק מתעוררת הבעיה).בקשר לזיהוי התדרים על ידי תוכנה, כבר ראית שהניטור לא מדוייק.תנסה לבדוק עם תוכנות אחרות (EVEREST לדוגמא) אולי הם יוכלו לעזור לך יותר מהקלוקגן.
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים מחבר אוקיי יש לי EVEREST באיזה לשונית אני יכול לבדוק באיזה תדרים הם נמצאים ?תודה לך..
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים מחבר אני באמת מצטער שוב על ההקפצה.מצאתי באברסט ונראה לי שזה הPCI שעובד על 66 סימנתי את זה.האם זה זה ?תודה[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.