פורסם 2002 ביולי 2423 שנים זה לא רק ביום הולדת, זה כל יום, It's just that i'm משחרר את הכוח הזה לחופשי היום ;D
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים יייייייששששששששששששש!!!!!!!!!!!אבל אני לא מוצא את הערך "דאבל"!!!!!!! HELP MEEE!!!!!!
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים here in my heart של הscorpions......... שיר אהבה רק בשבילך הילה סליחה?! אם כבר הסקורפיונס אז חובה still loving you. אוי איזה מוזר זה.. שנים שלא שמעתי את זה.. ;D ונירוואנה שולטת! וד"א, כמעט שכחתי, מזל מצויין (מה יש תחשבו קצת בגדול!) מישה. אני חושב שזו הפעם הראושנה שאנחנו מסכימים על משהו........ : scorpions ownz u all! (ד"א בגלל זה גם הניק שלי זה scorpion....)
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים אני חושב שזו הפעם הראושנה שאנחנו מסכימים על משהו........ : scorpions ownz u all! (ד"א בגלל זה גם הניק שלי זה scorpion....) אמממ... גם אני חושב ;D ורק עכשיו עשיתי אחד ועוד אחד (תמיד אמרו לי שאני איטי, ותמיד אמרתי שהם סתם מקנאים!) ומישה, היום הולדת שלך זהה ליום הולדת של אחי הקטן! אז מזל טוב לשניכם!
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים Dude, Where's my double Mc-Royal???duuuuude.....where my tripleמשניכםdude...wheres my car dude?where is your car dude ?da took it
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים - dude, where's my car ?- Where's your car, dude ?- dude, where's my car ?- Where's your car, dude ?- dude, where's my car ?- dude, where's my car ?- *hihi*- dude, it's not funny dude, the car's gone!- yeah... - dude, where's my car ?- *hihihihihi*- shut up dude !- ok look, I know what we need to do... we need to go back to the place we where last night... that why, we can retrace our steps.. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.