עבור לתוכן

בעיה במודם צריך עזרה דחוף!!!

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי אינטרנט 1.5 שלך וואו ויש לי מודם מדגם eci b-focus router 312+ והוא כל הזמן מתמתק ועושה adsl sync כל דקה

יש מישהו שיכול לפתור לי אתה הבעיה הזהו תודה מראש

פורסם

בעיות כאלה בדרך כלל הם בעיות שאתה לא יכול לסדר.

זה יכול להיות בעיה עם המודם, בעיה עם הקו שלך, בעיה עם החיווט בבית או הפילטרים...

יכולים להיות יותר מידי סיבות (חלק אולי אתה באמת יכול לתקן לבד), בכל מקרה לדעתי הכי מנוסים הם בזק (1-800-340-340).

פורסם

אני נתקלתי בדיוק באותה בעייה עם אותו מודם!

כעיקרון החלפתי למודם אחר...הבעייה נותרה בעינה..

לאחר ניסיונות רבים וחוזרים לאתר את התקלה הן אצל הספקית (נטוויז'ן) והן אצל נזק (בזק) ("כן נתוני הקו שלך מעולים"..."תנסה להחליף פילטר"..

"טוב הבעייה לא אצלנו")

לא נותרה לי ברירה אלא לחזור לכבלים שם אין שום בעייה..(ומכאן התשובה כי הבעייה היא של בזק או של המודם מאחר ואת הספקית לא החלפתי)

אבל בכל מקרה אני מציע לך לנסות ולהחליף את המודם...אולי אני חסר מזל וקיבלתי 2 מודמים תקולים...בהצלחה!

פורסם

מה הקשר לנטויז'ן ?

זה מטריף אותי שיש אנשים שרואים שהמודם לא מסונכרן ופונים לספקית שלהם בקשר לזה

מודם = תשתית

הגדרות חיבור ראשוניות = ספקית.

כל השאר = המחשב שלכם, שלפעמים הספקית יכולה לעזור לכם לשפצר אותו :) מרחוק בטלפון..

מעבר לזה יש את הפורומים (אלו כאן או אחרים), גוגל, חברים, וטכנאים פרטיים...

פורסם

גם אני לא הבנתי את הקשר!

אבל בזק הם אלו שהפנו אותי אליהם אז זה היה שווה ניסיון לא?

כאמור אני אמרתי שהבעיה היא לא בספקית

פורסם

סביר שאלו בעיות תשתית ( =בעיות בתקינות הקו, פילטר פגום, טלפון שמחובר בלי פילטר וכו..)

פורסם

יכול להיות שאחד הטלפונים האחרים שמחובר עושה בעיות תנסה לנתק את כל הטלפונים האחרים מהשקעים ולראות אם זה עוזר - לשחק עם הפילטרים גם כן..

אם לנתק את הטלפונים עוזר תחבר אותם אחד אחד עד שתמצא מי גורם לבעיה - סביר להניח שבאחד מהם יש פילטר דפוק, ולאו דווקא הפילטר שמחובר למודם.

בנוסף דברים שיכולים לעשות בעיות - פקס, מזכירה, מרכזיה ביתית. כל אלא יכולים בעקרון חודשים או שנים לעבוד בלי בעיות ופתאום להתחיל לעשות בעיות.

פורסם

יכול להיות שאחד הטלפונים האחרים שמחובר עושה בעיות תנסה לנתק את כל הטלפונים האחרים מהשקעים ולראות אם זה עוזר - לשחק עם הפילטרים גם כן..

אם לנתק את הטלפונים עוזר תחבר אותם אחד אחד עד שתמצא מי גורם לבעיה - סביר להניח שבאחד מהם יש פילטר דפוק, ולאו דווקא הפילטר שמחובר למודם.

בנוסף דברים שיכולים לעשות בעיות - פקס, מזכירה, מרכזיה ביתית. כל אלא יכולים בעקרון חודשים או שנים לעבוד בלי בעיות ופתאום להתחיל לעשות בעיות.

כבר קרה לי פעם אחת אצל חבר שמכשיר טלפון גרם בדיוק למצב הזה. אחרי שניתקנו אותו הכל עבד כמו שצריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים