פורסם 2005 ביוני 2320 שנים פשוט דפקו אותי בתעודה, יש לי איזה ממוצע 83 והממוצע בגרויות שלי הוא בערך 93-94, ואני מרחיב מדעי המחשב ופיסיקה עוד :[אם אני אצטרך להציג את התעודה הזאת בזימונים לעתודה נדפקתי קשות.
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים אני כבר מהראשון בספטמבר שנה שעברה לא בלימודים ;D שתוק. חכה לשנה הבאה. גם אני עולה לכיתה י' כמוך, רק שאני יודע מה מצפה לי.
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים תגידו, שווה להרחיב כימיה אם לא למדתי כל השנה כימיה? יש לי ידע בזה אבל בנוסחאות יותר מורכבות וקשורות בכלל לחומרי נפץ..אני סיימתי עכשיו י"ב ומה-20.1 התחלתי ללמוד כימיה 5 יח' (בלי ידע מוקדם בכלל) וקיבלתי בבגרות ב-7.6, 4 וחצי חודשים אחרי זה, סופי בסביבות ה-80. והבגרות הייתה יחסית קשה. אז זאת לא בעיה, תשלים כימיה.
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים אני מסיים קורס מכים... :-\אחחחחח............ימי בית ספר העליזים....אל תלכו לצבא
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים אני מסיים קורס מכים... :-\ אחחחחח............ימי בית ספר העליזים.... אל תלכו לצבא החיילים שלך יהיו מאוד מאושרים
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים החיילים שלך יהיו מאוד מאושרים הם לא יהיו כי הוא יתעלל בהם ודרך אגב זו אמירה של: אל תעשו את אותה טעות כמוני , אני מפגר(זה בצחוק) אל תיהיו גם אתם מפגרים
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים ^^^^כמה טוב שיש עוד פטריוטים כמוךאזרח, נכון? הם לא יהיו כי הוא יתעלל בהםודרך אגב זו אמירה של: אל תעשו את אותה טעות כמוני , אני מפגר(זה בצחוק) אל תיהיו גם אתם מפגריםלהתעלל בהם? למה? ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.