עבור לתוכן

מחשב נדלק אך לא מציג כלום

Featured Replies

פורסם

טוב אז קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו.

אחרי שהכל היה מורכב הפעלתי אותו והכל היה בסדר ל20 שניות הראשונות. הראה את הלוגו של הלוח אם בהתחלה, ספר זיכרון והראה את הכונן הקשיח.

פתאום המסך היה מעוות אז עשיתי ריסט ולא הופיע כלום על המסך.

ניסיתי לכבות ולהדליק ואין שום תצוגה, המסך גם אומר No Signel. עם המחשב השני שלי אין שום בעיה עם המסך.

המאוררים עובדים והנורה של הסידי פועלת, אז אני לא מאמין שהלוח אם התקצר.

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?

תודה מראש.

*הלוח אם הוא Foxconn K7S741MG-6L עם כרטיס מסך OB.

פורסם

אפשר בקשה את כל המפרט...

פורסם
  • מחבר

AMD SEMPRON 2400

SAMSUNG DDR 256MB 400mhz

Foxconn K7S741MG-6L

HEC 300W

את כל שאר הרכיבים ניתקתי כדי לוודא שהם לא משפיעים.

פורסם

מצטער להגיד לך אבל הלך לך הלוח רוב הסיכויים

פורסם
  • מחבר

איך זה יכול להיות ?

עובדה שהמאוררים עובדים והם הרי מקבלים מתח מהלוח אם. יש איזה דרך לבדוק אם הוא נשרף ?

והאם האחריות מכסה את זה ?

פורסם

זה שהמאווררים עובדים זה לא קשור... תחפש קבלים שרופים בלוח, הייתה לי אותה בעיה עם אותה חברה של לוח אם ומצאתי שת'ה קבלים שרופים בסמוך לחיבור של הלוח אם

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג איך קבל שרוף נראה.. יש לך אולי תמונה ? (אין דרך קצת יותר טובה לבדוק אם הלוח נשרף ? )

ממה זה יכל לנבוע ? והאם האחריות מכסה את זה ? כי סך הכל הרכבתי כמו שצריך וזה מחשב בן כמה ימים.

פורסם

כן יש לי תמונה... למעשה אני יכול להביא לך את הת'ראד שאני פתחתי אולי תוכל להיעזר בו יותר

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=125629.msg1054173#msg1054173

בד"כ קבל לא תקין ניראה נפוח בחלק העליון שלו, או שנוזל ממנו חומר חום כזה בחלק העליון שלו או בחלק התחתון שלו...

פורסם
  • מחבר

הקבלים נראים בסדר גמור.

משהו נוסף ששכחתי להוסיף, את החוט Power Led (היוצא מהמארז) לא חיברתי מכיוון שהוא בא בחיבור של שלושה פינים ועל הלוח יש מקום ל2 בלבד.

ככשלחתי אימייל ל Foxconn הם אמרו לי: Please rewire the LED. ואין לי מושג איך עושים את זה.

בכל מקרה, לא נראה לי שזה משהו שמשפיע.

פורסם

זה לא קשור לבעיה אבל בשביל לחבר אותו אתה צריך לשבור באמצע את החיבור שבא בשלישיה ולהלביש אותו בשני חלקים על המקום שאתה אמור לחבר אותו ללוח אם

ד"א, בדקת את כל הקבלים נכון?

מה בקשר למעלות? לא היו גבוהות מידי?

פורסם

תשחק עם הזכרונות (תוציא חלק, תעביר סלוטים...) תנסה את כל האפשרויות.

פורסם
  • מחבר

טוב אז לקחתי את זה לחנות ולאחר בדיקה שלהם, לטענתם, המעבד נשרף. והסיבה - לא שמתי משיחה טרמית.

עכשיו אני לא מבין גדול אבל אני יודע שמשחה טרמית אמורה בסך הכל להוריד בין מעלה ל3 מעלות מהטמפ'. וזה גם צוין במדריך שלכם:

http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=as_apllying3.php

בנוסף לזה המחשב סך דלק פחות מדקה ורק התחיל את המערכת, לא היה באמצע משחק או משהו שיגרום לו להיות בעומס.

אבל הטכנאי בחנות אמר - תוך שניות המעבד יכול להישרף. למרות שהיה עליו גוף קירור ומאורר.

אז אני רוצה לדעת, האם באמת הגיוני שרק בגלל שלא שמתי משחה טרמית המעבד נשרף ?

תודה לכם.

פורסם

נשמע מאוד מוזר...

תנסה מעבדה אחרת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים