פורסם 2005 ביוני 2020 שנים אני מנסה להריץ את אחד התוכנות והחלון דוס נפתח ומיד נסגר. אגב לפי מה שרשום באתר שממנו אני לומד רשום stdio.h שאני מחליף ב-conio.h,בתחילת התוכנית רשום void main שאני מחליף ב-int main וגם מוסיף בסוף התוכנית getch; האם עשיתי בסדר ומה הבעיה שלי? (אתם יכולים לראות לפי התמונה באיזה קומפיילר אני משתמש)
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים getch זוהי פונקציה שמחכה שהמשתמש יכניס תו כלשהו, משתמשים בזה כדי שחלון הדוס לא יעלם.את צריך לכתוב את זה ככה:getch();בהצלחה.
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים אתה לא צריך להחליף, אתה צריך לשם שורה אחת מתחת.2 השורות הבאות צריכות להיות לך:#include <stdio.h>#include <conio.h>
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים אתר נחמד רק שהם לא מעמיקים הרבה....רק עכשיו ידעתי שיוניקס נוצרה מ-cמגניב!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.