פורסם 2005 ביוני 2020 שנים שלום כולם הורדתי מקדום ati tool והרצתי בדיקה של mximum core דרך אגב הכרטיס הוא r9800 pro 128m 256b קיצר הוא הגיע ל410 ואז התחילו להשמע כאלה ציפצופים של שגיאה אבל לא ראיתי שרשום משהו ב eror ואז שמתי לב שהמירות יורדת ל407 ככה והמשיכו הציפצופים האלה קיצר סגרתי את זה והחזרתי ל דיפולט מחקתי תתוכנה ועשיית ריסרט למחשבאז רציתי לדעת אם יכול היה להגרם נזק ואם נגרם ?מה אומרים הציפצופים הלאה?והאם הורדתי את האובר קלוק בצעדים שעשיתי ?אני מזכיר שגם ב410 לא ראיתי ארטיפקטים על המסך וב3d show עם הקוביה הכול נראה טוב
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים מהן המהירויות סטוק?לפי מה שאני יודע בתוכנה הזאת יש מנגנון שאם היא שמה לב שהכרטיס נפגם מהOC היא ישר חוזרת לדיפלוט...
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים מחבר עכשיו שיחקתי קצת cs1.6 לא היה בעיות fps אותו דבר בי בעיותאחרי זה שיחקתי batlfild 2 הכול על high גם אין בעיות הכול סבבה אבל גם מתי שבדקתי עם הati tool לא היו ארטיפקטים
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים שמע אחי לפי דעתי הציפצופים זה להזרה אוו משהו ואם אתה מעוניין לדעת עים זה קרה לי אז לא יש לי 5200 :yelclap:
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים הליבה דיפולט זה 400 בגלל זה ל היה לך ארטיפקטים אם יש לך קירור מאסיבי אז לא יפגם הכרטיס ותוכל לעשות OC טוב אם לא אז יש סיכוי לנזק בלתי הפיך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.