עבור לתוכן

המלצה לאזניות לנגן mp3 לפני קניה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם  :hi:

אני לפני קניית אזניות רחוב  לנגן mp3 . אני מחפש אזניות כפתור - earbud או תעלה - canal בסביבות 200-300 ש"ח. אחרי קריאה כאן ובפורומים אחרים אני מתלבט כרגע בין Sennheiser MX 550 ,  Koss The Plug ו-  MDR-EX51LP Sony . אם יש למישהו המלצות בעד או נגד אחת מהן (או כולן) מבחינת נוחות, איכות שמיעה ומחיר , אשמח לשמוע אותן. בנוסף אם יש דגמים מומלצים אחרים - זה מאד יעזור גם. כמו כן אני זקוק למקומות, בהם ניתן לרכוש את האזניות - רצוי באיזור חיפה.

אם לא שכחתי משהו, אז זהו... הרבה בקשות  :P - מקווה, שיהיו גם הרבה תגובות  ::)

תודה לכולם  :)

פורסם

אני מכיר את הסנהייזר המדובר, ויודע שזה אוזניות כפתור מעולות, ברמה הכי גבוהה שתוכל לקנות בכפתור.

בקשר לאחרות, אני לא מכיר.

אה, אני לא חושב שיש את הסנהייזר המדוברות בארץ.

ובכלל, למה לא להשתמש באוזניות של הנגן? יש חברות שמביאות עם הנגנים גם אוזניות איכותיות (לדוגמא iRiver H10).

פורסם
  • מחבר

הנגן הולך להיות של Sandisk 1 Gb , ואני לא חושב, שהאזניות שלו יותר מדי טובות או שאני טועה? האם באמת יש הבדל משמעותי בין האזניות, שמגיעות עם הסנדיסק, לבין אילו, שהצעתי?

פורסם

אי אפשר לדעת אם אוזניות הן איכותיות לפי תמונה :|

בכל מקרה, אני לא חושב שיש את הסנהייזר הזה בארץ, והאחרים... ובכן, כבר אמרתי שאני לא מכיר.

פורסם
  • מחבר

תודה...

Sennheiser MX 550 קיים בארץ וראיתי אותו גם בחנויות אחרות.

מחכה לתגובות נוספות וגם אולי המלצות על אזניות רחוב, שהן לא כפתור או תעלה.

פורסם

shure e5c

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה  :yelclap:

אתה יכול לפרט מה היתרונות שלהן מול האזניות, שהזכרתי קודם, וכן מה מחירן, ואיפה אפשר לרכוש אותן בארץ?

עריכה: או קיי, מצאתי אותן כאן, אבל המחיר הוא הרבה מעבר לתקציב שלי  :'( (עולות יותר מהנגן עצמו  :P ) ...

פורסם

ה- shure אכן הכי איכותיות, אבל המחיר שלהן בשמיים

עם ה-koss אין לי ניסיון, אז אגיב רק על הסוני והסנזייר

בעקרון, הסנייזר הן אוזניות הכפתור התקציביות המומלצות ביותר

הסוני פחות פופלריות, כי הן יותר יקרות, אך יותר נוחות יותר

הן פחות מתאימות לריצות, והן אוטומות יותר מהסנייזר,

הדגם המומלץ בסדרה של הסוני הוא לא מה שציינת, אלא MDR-EX71SL, ויש לו מפרט טוב משל הסנייזר

http://reviews.cnet.com/4505-6468_7-30520512.html?tag=also

כמו שאתה שם לב הוא גם יותר יקר.. (בארץ בסביבות ה- 300)

תלוי עד איפה אתה מוכן להשקיע

עצה שלי, קודם תשמע את האוזניות שבאות עם הנגן, ורק אז תחליט אם לקנות ומה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה  :xyxthumbs:

אתה מכיר אולי מקומות בארץ, שמוכרים את ה-MDR-EX71SL של Sony, כי אני ראיתי רק את ה-51 ?

שוב תודה, ואם יש למישהו עוד משהו להוסיף/לתקן/להמליץ - אודה לכם מאד  ;)

פורסם

אני קניתי לפני חצי שנה את ה 550 של סנהייזר, בחנות דיסקים ("צליל" במרכז חורב, חיפה)

בזמנו לא ידעתי מה זה סנהייזר, והייתי קונה רק אוזניות ב80-90 שקל, ופעם בכמה חודשים כשהמגעים היו נהרסים, הייתי קונה עוד זוג

עד הגעתי לצליל, שם המוכרת הציעה לי את הסנהייזר, רק כי הם עלו יותר, ולא היה לה מושג בעצמה מה ההבדל

אמרתי לעצמי, טוב אם זה יקר יותר , אולי זה שווה יותר

קניתי ולא התחרטתי :)

אחרי חצי שנה, לצערי המגעים שלהן גם כן נהרסו (אני כנראה לא שומר על האוזניות שלי יותר מדי טוב... תמיד זורק אותן בתיק עם כל שאר העניינים שלי)

וחזרתי לצליל לקנות עוד זוג - לא היה להם, וגם אמרו לי שייקח חודש-חודשיים להזמין מהיבואן , כי אין לו בארץ

אז בדיוק שלשום מצאתי את הלינק ל music10 וקניתי משם, מחכה למשלוחה, בינתיים אני עם האוזניות שהגיעו עם ה IRIVER H120 שלי, שהן סבבה, אבל לא משהו כמו הסנהייזר 550.

שמעתי את הסוני המדוברות, והן לדעתי פחות טובות.

בנוכע לקוש, מעולם לא התנסיתי

אני מציע שתרכוש את הסנהייזר, הן פשוט מעולות, ודי זולות לדעתי.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה הנוספת על ה-Sennheiser MX 550  :).

דרך אגב, דיברתי עם היבואן שלהם (קילים אלקטרוניקה שנמצאים בחיפה ליד גשר פז), ונאמר לי, שיש להם חנות מפיצה בחיפה - רחוב גדעון 4 בהדר. ככה שאם אזל בצליל בחורב, שווה לרדת לבדוק בהדר  ;).

אם אין המלצות נוספות (או התנגדויות) נראה לי, שאני אלך על ה-550.

תודה לכולם  8)

פורסם

ה- shure אכן הכי איכותיות, אבל המחיר שלהן בשמיים

עם ה-koss אין לי ניסיון, אז אגיב רק על הסוני והסנזייר

בעקרון, הסנייזר הן אוזניות הכפתור התקציביות המומלצות ביותר

הסוני פחות פופלריות, כי הן יותר יקרות, אך יותר נוחות יותר

הן פחות מתאימות לריצות, והן אוטומות יותר מהסנייזר,

הדגם המומלץ בסדרה של הסוני הוא לא מה שציינת, אלא MDR-EX71SL, ויש לו מפרט טוב משל הסנייזר

http://reviews.cnet.com/4505-6468_7-30520512.html?tag=also

כמו שאתה שם לב הוא גם יותר יקר.. (בארץ בסביבות ה- 300)

תלוי עד איפה אתה מוכן להשקיע

עצה שלי, קודם תשמע את האוזניות שבאות עם הנגן, ורק אז תחליט אם לקנות ומה

לדעתי הסנסהייזר יותר אטומות מהסוני ברעש של ליד איילון כמעטמ לא שמעתי כלום מה שלא הושג עם גארדו 60

פורסם
  • מחבר

ה-Sennheiser מקבל כאן הרבה פרסום, מקווה שלא פרסום חינם ::)

שוב תודה רבה לכולם ;)

פורסם

זה לא ממש בחינם

הוא עובד קשה בשביל זה ;D ;D ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים