עבור לתוכן

החלפת לוח-אם, יש קונפליקטים עם הווינדואוס.. ?

Featured Replies

פורסם

שלום

החלפתי לוח אם במחשב שלי ללא פירמוט המחשב.

רציתי לדעת אם זה דבר הלכתי שיש קונפליקטים (רסטרים ,קצת מסכים כחולים) אמרו לי שלאחר פירמוט והתקנת דיסק הלוח לא יהיו בעיות מהסוג הזה.

זה נכון? האם ביכלל צריכים להיות בעיות כאלה  או שזה מנסיבות אחרות .

תודה רבה ויום טוב.

עריכה:

פירמטתי הכל בסדר עכשיו , תודה לכולם על העירנות :x

פורסם

זה הגיוני שקורות לך בעיות כאלו משום שבטח נשארו הדרייברים של הצ'יפסט/כרטיס רשת/קול וכד'.

פורסם

פעם ב2000 וב98 זה היה קטסטרופה. היום עם הXP הבעיה שככה קצת. סבירות גבוהה שלא תהיה בעיה. במיוחד עם הצ'יפסט הוא אותו צ'יפסט. תמיד קיימת הסבירות למסכים כחולים ומעין בעיות מוזרות.

לך על בטוח ותתקין מחדש. טוב לווינדוס וטוב לך.

פורסם

זה לא משנה איזה ווינדוס זה..

כל ווינדוס יעשה המון בעיות כשמותקנות עליו כל מני גרסאות דרייברים של חומרה שלא מתאימה בכלל.

פורסם

פעם ב2000 וב98 זה היה קטסטרופה. היום עם הXP הבעיה שככה קצת. סבירות גבוהה שלא תהיה בעיה. במיוחד עם הצ'יפסט הוא אותו צ'יפסט. תמיד קיימת הסבירות למסכים כחולים ומעין בעיות מוזרות.

לך על בטוח ותתקין מחדש. טוב לווינדוס וטוב לך.

אל תגיד דברים שאתה לא מבין בהם ולא ניסית , ב-98 אין שום בעיה להחליף מלוח אחד ללוח אחר גם עם הצ'יפסט שונה וגם אם הלוח הוא של חברה אחרת לגמרי . ודווקא ב-XP יש בעיה להחליף לצ'יפסט אחר , במידה וזה אותו לוח ואותו צ'יפסט הכל סבבה אבל אם זה לא אז  יש כאלה שיגידו לך נדפקת ותפרמט אנשים כאלה פשוט לא מנוסים מספיק , יש שתי תיקיות ב REGISTRY שצריך למחוק בשביל שהווינדוס יזהה את כל הדרייברים שלך מחדש ב REGISTRY --- > HKEY_LOCAL_MACHINE ---> controlset001---->ENUM ואת התיקיה  REGISTRY --- > HKEY_LOCAL_MACHINE ---> controlset002---->ENUM , אחרי שמחקת את שני אלה אתה יכול להחליף לוח והכל יעבוד בצורה מעולה.

אם אתה מחליף לוח בגלל שהלוח שלך נדפק ולא יכולת למחוק לפני זה את התיקיות אתה יכול להחליף לוח ולעלות את המחשב בעזרת Winternal ERD , ודרך שם למחוק את הספריות האלה.

ומי שיגיד לך אל תגע ובלה בלה בלה  אז תזכור שגם ככה האופציה השניה שלך היא לפרמט  אני מנסה לחסוך לך שעתיים של התקנת ווינדוס , אופיס ושאר התוכנות שתרצה להתקין.

נ.ב

לא לשכוח לגבות את כל המידע שלך לפני שאתה עושה צעד כלשהו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות, ניסיתי בהתחלה לעשות REPAIR כי יש לי משהו כמו 100 תוכנות על המחשב בלי הגזמה ועוד משחקים והכל ולא הלך..

ישבתי 4-5 שעות פירמטתי והכל הלך חלק והוא פועל סבבה. ;)

פורסם

אל תגיד דברים שאתה לא מבין בהם ולא ניסית , ב-98 אין שום בעיה להחליף מלוח אחד ללוח אחר גם עם הצ'יפסט שונה וגם אם הלוח הוא של חברה אחרת לגמרי . ודווקא ב-XP יש בעיה להחליף לצ'יפסט אחר , במידה וזה אותו לוח ואותו צ'יפסט הכל סבבה אבל אם זה לא אז יש כאלה שיגידו לך נדפקת ותפרמט אנשים כאלה פשוט לא מנוסים מספיק , יש שתי תיקיות ב REGISTRY שצריך למחוק בשביל שהווינדוס יזהה את כל הדרייברים שלך מחדש ב REGISTRY --- > HKEY_LOCAL_MACHINE ---> controlset001---->ENUM ואת התיקיה REGISTRY --- > HKEY_LOCAL_MACHINE ---> controlset002---->ENUM , אחרי שמחקת את שני אלה אתה יכול להחליף לוח והכל יעבוד בצורה מעולה.

אם אתה מחליף לוח בגלל שהלוח שלך נדפק ולא יכולת למחוק לפני זה את התיקיות אתה יכול להחליף לוח ולעלות את המחשב בעזרת Winternal ERD , ודרך שם למחוק את הספריות האלה.

ומי שיגיד לך אל תגע ובלה בלה בלה אז תזכור שגם ככה האופציה השניה שלך היא לפרמט אני מנסה לחסוך לך שעתיים של התקנת ווינדוס , אופיס ושאר התוכנות שתרצה להתקין.

נ.ב

לא לשכוח לגבות את כל המידע שלך לפני שאתה עושה צעד כלשהו.

איפה נמצא 02?

יש לי 01 ו -03

פורסם

002 אמור להיות מיד אחרי 001 , בדקתי במספר מחשבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים