פורסם 2005 ביוני 2020 שנים מכיוון שאני עומד לרכוש מסך LCD, רציתי לדעת יותר על התופעה הזו "פיקסלים שרופים".קודם כל, איך לזהות אותם? כשמסתכלים על המסך הפיקסלים השרופים זה פשוט נקודות בצבע מסויים? שנית, עד כמה הם מפריעים לעבודה השוטפת? ואיך להימנע מהיווצרותם?
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים פיקסל שרוף זה פיקסל בודד שתקוע על צבע מסויים לשארית ימי חייו העלוביםזה אומר שאם יש לך פיקסל שרוף שנתקע בצבע ירוק לא משנה מה יהיה מוצג על המסך הוא יהיה ירוק.כדי למצוא אותם שמים על כל המסך צבעים אחידים (לבן שחור אדום ירוק כחול) ומחפשים פיקסל שהצבע שלו לא מתאים.מסכים חדשים יכולים להגיע עם פיקסלים שרופים, אתה צריך לדרוש מהחנות התחייבות שהם יחליפו לך את המסך לחדש אם הוא הגיע עם פיקסלים שרופים מהיצרן.כל עוד אתה לא נוגע במסך הסיכוי להווצרות של פיקסלים שרופים הוא מאד קטן במסכים הטובים (כמו סמסונג LG Viewsonic ועוד)כמה זה מפריע זה כבר תלוי כמה כאלה יש לך, על איזה צבע הם תקועים (ירוק יכול לעצבן) וכמה אתה רגיש לדברים כאלה.
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים מחבר מה הכוונה שמים על המסך צבעים אחידים? הכוונה שעושים למשל רקע כחול או ירוק לגמרי? או שיש איזשהו נייר בצבע אחיד שצריך לשים?האם אני אשים לב לפיקסלים שרופים בלי הנ"ל? כלומר, בחנות אם אני אסתכל על המסך אני אוכל לזהות פיקסלים שרופים?
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים שמים צבע אחיד הכוונה לגרום איכשהו למסך להציג על כל המסך צבע אחד.זה יכול להיות עם רקע או עם תוכנה שיודעת לעשות את זה.שום קשר לנייראם תסתכל על מסך בחנות שמציג תמונה מסויימת לא בטוח שתשים לב לפיקסלים שרופים כי יכול להיות שהסביבה שלהם תהיה בצבע שבו הוא נשרף.
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים מחבר לא לזה התכוונתי. מסך שמגיע מהקופסא ולא מחובר לכלום, מסך ריק - שחור. אני אראה פיקסלים שרופים או שיהיה לי קשה להבחין?
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים מסך שלא מחובר לכלום יהיה שחורפיקסלים שרופים הם שחורים כשהמסך כבוי, רק שיש חשמל הם מקבלים את הצבע שלהם.
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים ועוד משהו, לפעמים פיקסלים שרופים מציגים גם שחור.אני נתקלתי בפיקסל אדום שעל רקע שחור הוא היה שחור ולכן בתמונות נעות קשה להבחין בו. וראו אותו טוב על לבן (או צהוב).תבדוק את כל 5 הרקעים (שחור, לבן, כחול, אדום וירוק) ואל תסתפק באחד מהם!
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים וכאילו זה לא מספיקיש גם פיקסלים עצליםשנתקעים לעיתים על צבע מסויים אבל הם אפילו יותר נדירים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.