פורסם 2005 ביוני 2020 שנים שלום, משחקים לא זזים לי ולא הבנתי למה בקיצור בסוף התברר אין לי מולקס מחובר או איך שלא קוראים לזה, איך אני מחבר את זה איך זה אמור להראות לאיזה חור לחבר אני על סף התאבדות כי אני לא יכול לשחק SA סתם חחח תודה לעוזרים מצב נפשי קשה של בנאדם ניתן יהיה למנוע. סתם תודה לעוזרים !
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים כך נראה כבל מולקס שיותא מהספק: וכך נראה הקונקטור על הכרטיס שאליו אתה מחבר את הכבל :
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים מחבר אחי תהרוג אותי אבל אין לי כניסה כזאת על הכרטיס מסךיש לי ALBATRON 6600GT ואין עליו משהו שמזכיר בכלל כניסה....חיפשתי גם על הלוח אם אין גם שם...מה אני עושה מפה ?
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים מחבר ממה שהבנתי הספק לא מסתדר עם הלוח אםזה כבר פעם שלישית שאני צריך לנסוע לפתח תקווה עם המחשב הזה סעמקהפעם נראה לי אני יחזיר את המחשב יקח את הכסף שלי ויקנה את המחשב במקום אחר
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים כרטיס מסך כמו שלך דורש ספק איכותי, 400W ומעלה. אין צורך להחילף מחשב, רק תוודא שיש לך ספק שכזה. ספק טוב יעלה לך בין 350-500. כמובן שאפשר גם יותר, אבל אין בהכרח צורך.
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים מחבר יש לי גרע TT 420W מהאיכותיים עם התקן לסידור זרמים לא יציבים.... אתה לא מבין הנות הזאת פשוט רוצה לעשות לי חיים קשים הזנוות האלה
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים אם הכרטיס שלך בתקן AGP אז תחבר אליו את המולקס ע"פ התמונה המצורפת,אם הוא בתקן PCIE אין לו חיבור מולקס\חיבור כוח של PCIE.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים אז "מולקס לא מחובר" זו בהחלט לא הבעיה שלך. (שכן, אם אין חיבור מולקס זמין על הכרטיס אינך צריך "להמציא" אחד כזה)הבעייות מתחילות רק שאתה משחק GTA:SA או שמא הם מופעיות גם בשאר המשחקים ה"כבדים"?
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים מחבר זהו אחי זאת הבעיה שלא יצא לי לשחק משחקים כבדים כי אין לי זמן בגרושוגם אלה שהם משחקים ממש ישנים כמו GTA3עבדו פה ושם עם תקיעות וקצת איטיותאבל היה אפשר לשחקפשוט הסאן אנדרייס אחי הוא עובד על 5 FPS גג אתה מבין בא לך לבכות אשכרה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.