פורסם 2005 ביוני 1820 שנים אין לי פילטרים במשחק למרות שאני מסמן שיהיו לי בתפריט ובהגדרות הכרטיס מסך, במשחקים אחרים הפילטרים פועלים.ניסיתי כמה דרייברים, עדיין לא עובדים.מה לעשות?
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים יצא הפילטר של BF2 ל-ASE....אין צורך יותר להשתמש בדפדפן המובנה הזוועתי של המשחק איפה הוא עידכנתי את ה-EYE לגרסא האחרונה וגם את הפילטרים וBF2 לא מופיע..
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים תחפש טוב... הרגע הרצתי את ה ASE, היא עדכנה ת'עצמה והכל מפמפם.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים לא זה לא מופיע, וזה גם לא מוכן לעדכן כלום זה טוען שזה הכל מעודכן ואין צורך בעידכון נוסף FFS!
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים אללה עובד אחרי התקנה מחדש ;D תודה לרוקפורד אםם עכשיו יש לי בעייה חדשה כשאני מנסה להתחבר לשרת הוא רושם לי: U CANNOT JOIN A SERVER FROM ASE. ואז המשחק עולה רגיל ל-MAIN MENU
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים מחבר למישהו יש מושג:א) מתי המשחק מגיע לחנויות?ב) כמה הוא יעלה? [אני מקווה שלא ידפקו לו מחיר של איזה 370 ש"ח כמו WoW]
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים עוד יומייםhttp://www.gamespot.com/newthisweek/title/index.htmlהוא יעלה כמו משחק רגיל (כ220 שח)
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים שלום! האם יש אפשרות כלשהי להפעיל את המישחק עם geforce4? mx ואם כן אז בבקשה תגידו לי איך! תודה מראש!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.