עבור לתוכן

שוחרר הדמו של Battlefield 2

Featured Replies

פורסם

כן, תשמע אם הייתי קונה כרטיס הייתי לוקח 6800LE כמו שאני באמת לוקח ומנסה לפתוח אותו לגמרי זאת אומרת 16 צינורות עיבוד ו-6 יחידות VS במקום 8 ו-4 יש די הרבה אחוזי הצלחה כמובן יכול להיות שהוא יפתח ל-NU ולא למלא אבל מה זה משנה הכרטיס עולה 999 ש"ח אז די שווה את זה ;)

אם לא מצליח מוכרים באותו מחיר וזהו לא משנה מה מרוויחים. עכשיו איך מוכרים אומרים שזה גיפורס 6 אנשים ישר יקנו כמו חברה בביה"ס שחושבים שגיפורס 4 MX זה כרטיס תותח... ;) כאילו זה בכל זאת כרטיס לא רע גם שהוא לא ניפתח אבל עדיין שווה כרטיס שניפתח חח מן הסתם ;)

• תגובות 130
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי מסך LCD 17 , למה אין את הרזולוציה הטבעית שלו ? 1280x1024 ?

ד"א משחק פצצה

פורסם

יזוז טוב מאוד, הוא עובד אצלי מצויין שהכל על HIGH חוץ מ-TEXTURES ובלי פילטרים.

פורסם

המשחק הזה באמת פצצצה, אחד הטובים שיצאו בזמן האחרון :)

אבל יש לי בעיה אחת, בתפריט של המולטיפלייר איפה שיש את הרשימה של הסרברים המשחק בקושי זז.

הכוונה כשאני מנסה לרדת עם הסקרולר ברשימה של הסרברים כל המחשב שלי נתקע וממשיך אחרי איזה 30 שניות ככה שזה כמעט בלתי נסבל לבחור סרבר שלא נדבר על זה שאני בכלל לא יכול לבחור סרבר עם פינג טוב כי עד שהוא ממיין אותם בסדר הנכון זה שנה :\

המשחק עצמו עובד מצוין על הכל HIGH הקטע הוא שיש לי לאגים בתפריט .. ניסיתי להוריד הכל לLOW וזה לא משנה עדיין התפריט נתקע לי.

אתם חושבים שזה בעיה בדמו או שזה יהיה ככה גם במשחק המלא ? מישהו עוד נתקל באיטיות הבלתי נסבלת הזאת ?

פורסם

***לא להרוג אותי*** ::)

אני לא משחק בסוג הזה של מישחקים בדרך כלל.

אני רואה שאתם מדברים הרבה על שרתים..זה רק מישחק אוןליין? או שיש גם שלבים רגיל ?

פורסם

tov_tov,

אתה לא היחיד עם הבעיה המאוד מאוד מוזרה הזאת.

פורסם

מישהו נתקל בבעיה הבאה ? :

המשחק פשוט נתקע איפושהו בשלב התפריטים , לפעמים באמצע, ועכשיו, בזמן שאני מעלה את המשחק ... עוד לא יצא לי להכנס אליו ובאחת הפעמים הצלחתי "לאתר" חלון שגיאה של המשחק שטען לאיזו בעיית זכרון... (עידכון) עכשיו אחרי הטעינה (SINGLE PLAYER) הוא פשוט מעיף את המשחק כשבדסקטופ יש הודעה על זיכרון וירטואלי נמוך.

בינתיים בדקתי MEMTEST וניסיתי להעיף את האוברקלוק לגמריי , לא עזר.

נתתי לו להתקין בהתחלה את הדריברים 77.3 של NVIDIA (על 6800GT) , ואני עם ג'יגה זכרון עם 50 מגה של SWAPFILE. (איפושהו בטעינה גם הWIN נתן הודעת שגיאה של זכרון וירטואלי נמוך).

אני רק רוצה לדעת אם עוד מישהו נתקל בזה לפני שאני מתחיל לבדוק את הכל ...

פורסם

מישהו יכול לעזור לי התקנתי את המשחק ואת הדריברים המצורפים וזה עובד מצויין על ההגדרות הכי גבוהות דרך אגב יש לי 6800 GT

אבל הדריברים עושים לי בעיות למשל שיחקתי ב GUILD WARS ולפעמים קורא הוא אומר שיש בעיה בדריבר של הכרטיס מסך ואז המחשה עושה

ריסטרט לעצמו מי שיכול לעזור תודה.

פורסם

כמה טוויקים:

כדי להוריד את הגבלת הזמן בסינגל פלייר:

לכו ל:

{Drive Letter}:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2 Demo\mods\bf2\python\game\gamemodes\

פתחו את הקובץ gpm_cq בעזרת הכתבן והוסיפו לשורה הזו

host.registerHandler('TimeLimitReached', onTimeLimitReached, 1)

סולמית בתחילתה, שייראה כך:

#host.registerHandler('TimeLimitReached', onTimeLimitReached, 1)

כשהשעון יגיע לאפס, המשחק ימשיך עד שייגמרו הכרטיסים.

מחיקת כ-ל הסרטים המעצבנים שיש בתחילת הדמו כך שתוכלו מיד להיכנס לאקשן:

לכו ל:

{Drive Letter}:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2 Demo\mods\bf2\Movies

תמחקו את כל הקבצים חוץ מ

noise.bik

menu.bik

menu_loggedin.bik

(את זה אני יודע שמישהו חיפש) רזולוציה 1280x1024:

מקש ימני על הקיצור דרך של המשחק, תערכו את השורה ל:

"C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2 Demo\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024

תהנו!

פורסם

תודה רבה Yot מקווה שהשרתים הגדולים שיש שם יורידו את הגבלת הזמן :P:xyxthumbs:

פורסם

תודה רבה yot!

איפה מצאת את כל הטוויקים האלה?

פורסם

טוב אני לא עומד בזה יותר... אי אפשר לשחק :(

התפריט של הסרברים פשוט כל הזמן תוקע לי תמחשב ועד שזה מציג משהו זה מציג לי את חלק מהסרברים בעלי 300 פינג ומעלה וכל השאר הוא מציג לי אותם כ - 0 פינג

יש מישהו שזה כן עובד לו בסבבה ויכול לתת לי רשימה של סרברים שתכלול שמות של הסרברים וIP שהפינג בהם הוא 150 ומטה ? ( אני מניח שבעיקר סרברים אנגלים ) ואז אולי יהיה לי סיכוי קלוש לשחק במשחק הזה :s05:

פורסם

פשוט תחכה אחרי כל תקיעה קצת זמן ותגלול לאט לאט עד שתמצא סרברים כאלה.

תאמין לי שלא חסרים סרברים עם פינג כזה, אני עכשיו רוצה פינגים של 60

פורסם

זה כל הקטע עשיתי את זה

אבל זה מראה לי את כל הסרברים עם 0 פינג !!! בהתחלה זה היה מראה לי תפינגים של כולם אבל עכשיו שום דבר רק 0 פינג אפילו אם אני מחכה זה לא מתעדכן.

לכן שוב אני מבקש עם מישהו יכול להביא לי רשימה של איזה 5 סרברים טובים :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים