עבור לתוכן

שוחרר הדמו של Battlefield 2

Featured Replies

פורסם

אההה חשבתי הורדתי קובץ פגום או משהו כזה

והבעיה השניה אין מושג?

זה הורג אותי ניסיתי שוב והוא אומר החשבון לא קיים (ניסיתי אימייל וכינוי) אבל באתר של EA אני יכול להיכנס...

• תגובות 130
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המשחק רץ מצוין על 1280X1024 AntiAliasing 2x (לא ניסיתי יותר) אבל משום מה הצללים מפוקסלים קצת... גם אצלכם יש את זה?

פורסם

תגידו, על גיפה 2 MX 400 זה יעבוד?

256 RAM

2.4 GHZ

יש מצב שזה יעבוד?

פורסם

יש למישהו שרת ישראלי נורמלי?

אני משחק בחול ופשוט יש טונות לאגים... קצת באסה לשחק ככה.

פורסם

עדיין לא הרימו... :-\

פורסם

תקראו לי ליימר, מנייאק. תקראו לי גם דביל או מטומטם.

אבל זה פשוט כיף להצמיד שלוש C4 לבלקהוק, לתת לאנשים למלא אותו, ולפוצץ אותו קצת אחרי ההמראה! :jump:

פורסם

:lol:

As long as u frag...

פורסם

Nomic אנשים כמוך צריך לשחוט,אני זוכר שפעם איזה אחד שהיה איתי בקלאן בBFV שם הפעיל מרגמה באמצע המסוק וזה עוד היה באמצע FCM :nono:

פורסם

כן חחח איזה מבאס להרוס FCM

פורסם

לשחוט? למה לא, בוא גם נתעלל בגופה שלי!

זה היה בצחוק, בכל מקרה, זה באמת כיף! :P

פורסם

אחים שלי!

זה לא עובד אצלייייייייי

התקנתי הכללל

המשחק נטען (המסך השחור עולה)

ואז הוא יוצא לי מהמשחקקקק

אני לא יודע למהההה

המפרט שלי:

Geforce 2 MX 400 (כן כן....אני יודע מה התגובה שלכם...)

256 RAM

P4 2.4 GHZ

פורסם

אם אתה יודע מה תהיה התגובה למה אתה שואל חחח תראה הכרטיס שלך מיושן פשוט מיושן תומך DX7 ונראה לי שהמשחק הזה מינימום תומך DX9 זאת אומרת FX5200 מינימום שזה גם חרא או 9550 שזה כבר די טוב ואפשר להפוך ל-9600פרו אז אם אתה רוצה תקנה כרטיס חדש ותתחיל להנות ממשחקים יותר ;)

פורסם

אז אתה אומר לי שאין סיכוי שזב יעבוד אצלי?

דום רץ אצלי דווקא דיי טוב...

פורסם

לא, אבל אם אתה רוצה תקנה כרטיס טוב איזה 6800 או 6600GT במחיר 1000 ש"ח אם אתה לא יכול תקנה יד שניה איזה 9700 פרו או 9800 פרו...

אם גם זה לא אז FX5200 שהוא זול 190 ש"ח אבל חרא של דבר אבל עדיין תומך DX9 ואם אתה אומר שאם גיפורס 2 שיחקת דום 3 ונהנהת והיה נוח לך אם הגרפיקה אז תקנה FX5200 הוא אמור להספיק לך!! פשוט תבין אחרי שאתה רואה איך זה אם גרפיקה גבוה אתה לא יכול יותר להיסתפק במשהו נמוך יותר מזה... אתה עדיין לא ראית מזה כי לא היה לך איזה כרטיס מסך סוף הדרך כמובן לאותה תקופבה שהוא יצא בה... אני מקווה אתה מבין אותי חחח :-\

פורסם

אל תדאג...ראיתי את דום 3 בפעולה מלאה אצל חבר שלי...

ואם אני אקנה כרטיס מסך חדש אז אני בטוח לא אקנה FX5200 כי הוא ממש על הפנים.

שאני אבין, הבעיה שהמשחק לא עולה זה בגלל הכרטיס מסך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים