פורסם 2005 ביוני 1920 שנים אני כנראה מביא מארה"ב כרטיס מסך...http://www.diamondmm.com/X800XL256PCIE.phpבגרסת הPCI-E במחיר 305$ (!!!) שווה לקנות אותו ? החברה לא מוכרת בגלל זה אני שואל...
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים עקרונית אין הבדל בין כל החברות של הכרטיסים חוץ מהקירור.הייתי הולך על חברה יותר מוכרת....
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים לך על חברה מוכרת יותר, במיוחד בכרטיסי מסך.לכרטיסי Radeon יש לך את PowerColor המצויינים, את HIS, ASUS וכו'...
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים מחבר אני מכיר את כל החברות פשוט מהאתר שאני קונה יש רק את הדגם הזה :\בגלל זה אני שואל אם כדאי לקנות אותו מהחברה הזו... המחיר 305$
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים לך על חברה מוכרת יותר, במיוחד בכרטיסי מסך.לכרטיסי Radeon יש לך את PowerColor המצויינים, את HIS, ASUS וכו'...השתגעת? אתה רוצה שהוא יפשוט רגל?
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים מחבר חחח אסוס סתם יקרנים... ובכלל אין באתר משהו אחר חוץ מהדיאמונד הזה... אני צריך תשובה יחסית מהר כי אני מזמין שיגיע שבוע הבא (בערך שבוע המשלוח)כדאי לקנות את הכרטיס ב305$ או לא ?
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים תגידו אתם עושים צחוק????DIAMOND היא אחת החברות הותיקות ביצור חומרה למחשב ובמיוחד כרטיסי מסךאני לא יודע מה המעמד שלה היום או מה איכות המוצרים שלה היום אבל לפני כמה שנים הם היו שם דבר לאיכות
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים מחבר אל תקנה את ה XL סתם אכזבה...גועל נפש של כרטיסבאמת למה אתה אומר את זה ? הכרטיס מוציא כמעט 5K ב3DMARK05 ויעלה לי 1400 ש"ח... לא שווה ?יש לך אותו שאתה אומר את זה ? אולי המערכת שלך עושה לו צוואר בקבוק והביצועים שלו יורדים ?אז מה אתם אומרים... לקנות DIAMOND ?
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים תגידו אתם עושים צחוק????DIAMOND היא אחת החברות הותיקות ביצור חומרה למחשב ובמיוחד כרטיסי מסךאני לא יודע מה המעמד שלה היום או מה איכות המוצרים שלה היום אבל לפני כמה שנים הם היו שם דבר לאיכותהנה לכם עוד old timer... אל תצפה מחבר'ה בני 16 שהתוודעו לעולם החומרה לפני 3-4 שנים לדעת מיהי diamond. :-\
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים כן האמת חשבתי על זה אחרי שכתבתי את ההודעה שבטח הצעירים פה לא יבינו על מה אני מדבראבל החברה דיי נעלמה בשנים האחרונות (לא יודע למה) ככה שאני לא יודע מה איכות המוצרים שלהם היוםאבל אם איכות המוצרים שלהם לא ישתנה (תבדוק את זה) אז לך על זה חברה מצויינת
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים אחח, דיאמונד, איזה כרטיסים היו להם פעם בכלאופן, הם נקנו בזמנו ע"י S3, שנקנתה אחר כך על ידי VIA. הטכנולוגיות שלהם אני מניח בחלקן מיושמות בצ'יפים האינטגרייטד של VIA. בכל אופן, מסתבר שהשם והנכסים של דיאמונד נקנה על ידי Best Data Inc, חברה העוסקת בפתרונות תקשורת לרוב. קשה לקבוע משהו לגבי טיב המוצרים שלהם.
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים מחבר אבל אם איכות המוצרים שלהם לא ישתנה (תבדוק את זה) אז לך על זה חברה מצויינתבגלל זה אני שואל ... איפה אני אבדוק את האיכות שלהם ?
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים תגידו אתם עושים צחוק???? DIAMOND היא אחת החברות הותיקות ביצור חומרה למחשב ובמיוחד כרטיסי מסך אני לא יודע מה המעמד שלה היום או מה איכות המוצרים שלה היום אבל לפני כמה שנים הם היו שם דבר לאיכות איזה זיכרונות אחת החברות הכי טובות שהיו בשוק ועכשיו חזרו ו טוב לראות אותם עדין יש לי את ה voodoo2 שלהם בקיצור חברה מצויינת מחיר מצויין מומלץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.