עבור לתוכן

HSF לאוברקלוקינג...

Featured Replies

פורסם

שלום לכם! תודה לכל מי שהקליק על הכותרת!

ועכשיו לעניין, הזמנתי מחשב חדש ובו ה-HSF הוא ה-DR THERMAL.

חשבתי על העניין והחלטתי שאני רוצה לעשות אוברקלוק די רציני למעבד שלי ושהוא לא יספיק, ויש לי רעיון... אם אני אקנה למשל CAKII 38 ואחליף לו מאוורר לאחד שקט וחלש יותר, הוא עדיין יתפקד טוב? כנ"ל לגבי HSF'ים טובים כדוגמת אלה של SWIFTECH או ALPHA. אם אני אחליף את מאווררי 80 המ"מ שעליהם למשהו חלש ופחות מרעיש הם עדיין יהיו טובים יותר מה-DR THERMAL?

תודה,

עומר

פורסם

כן , אם תקח את הMCX ותשים עליו מאוורר 80 של 4K , הוא ישיג לך ביצועים יותר טובים מDR. TERMAL

פורסם
  • מחבר

ואופציה יותר קונבנציונאלית? כמו ה-CAK? אם אשים עליו 60 מ"מ חלש הוא עדיין יתפקד בסדר? ה-MCX לא ניתן להשגה בארץ ועולה המון.

פורסם

זה לא ישנה לך , וה60 יוריד משמעותית את הביצועים

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי למה התכוונת ב"זה לא ישנה לך".

אז מה אתה ממליץ מילה אחרונה? חשבתי גם על אולי לקנות VOLCANO7 ולהחליף לו מאוורר...

תודה על העזרה!

פורסם

אני מציע לך את ה גופי קירור של THERMOSONIC הם מעולים

עכשיו לשאלה שלך,וולקנו 7 מאוורר מצויין אבל הוא לא הכי טוב ל OC

ה DR THERMAL יותר טוב

פורסם

הוולקנו 7 לא מגיע כבר עם מאוורר שקט?

בכל מקרה בתור הבעלים היחידי (?) של ה-MCX פה אני יכול להעיד שהדלתא 68CFM המגיע איתו מאוד מרעיש, אבל ת'אמת התרגלתי לרעש.. 48.5DBA, הוא גם לא מעצבן כמו ה-60מ"מ שלהם עם השריקה המעצבנת.

הבנתי שיש להם גם מאורר 80CFM, זה בטח מפחיד.. :lol:

הזמנתי איתו ליתר ביטחון גם מאורר 80מ"מ של Sunon של 42.5CFM ו-36.5DBA, ואיתו אני בכלל לא שם לב שהוא עובד, לא שומע אותו בכלל. והמחשב פתוח כרגע הכל על השולחן.

ההבדל בטמפ' היה איזה כמה מעלות טובות, נראה לי 5-6, עוד לא ממש יצא לי לבדוק כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר
אני מציע לך את ה גופי קירור של THERMOSONIC הם מעולים

עכשיו לשאלה שלך,וולקנו 7 מאוורר מצויין אבל הוא לא הכי טוב ל OC

ה DR THERMAL יותר טוב

ולכמה לפי דעתך אגיע איתו עם XP1900? פשוט יש לי מטרה אחת ויחידה, וזה נשמע ממש פתטי ואידיוטי, במיוחד כי אני אחד מאלה שנגד ההערצה לתוכנות בנצ'מרקים, אני חייב לשבור את קו ה-10K ב-3DMARK 2001!!!

פורסם
  • מחבר

איך ומאיפה הזמנת את ה-MCX? כמה עלה לך סה"כ? ובאיזו טמפ' המעבד שלך עובד?

פורסם

המעבד שלו חולה , יש לו הצטננות , קר לו כל כך ...

מסכן

הקפאת לו את התחת !

פורסם

המעבד שלו חולה , יש לו הצטננות , קר לו כל כך ...

מסכן

הקפאת לו את התחת !

אולי היה כדאי לו ליקנות מערכת

קירור מים?

פורסם

כרגע הוא עובד על 42 מעלות כשהמערכת דלוקה כבר כמה שעות.

קודם הוא גם היה על OC של 1740 ו1.85V לליבה. ואם אני לא טועה הטמפ' היתה בסביבות ה43-44.

בכל מקרה, מאוד קשה להגיע ל10,000, כרגע זו גם המטרה שלי, ואני דיי קרוב (9713), עם הייתי עובד עם 98 בטח הייתי מגיע.. אבל למסך LCD שלי היה בעיות עם 98 ודרייברים מעודכנים של nvidia. אני לא יודע מה ניסגר עם הלוח הזה שהוא לא עובד לי מעל 145 FSB עם ה-3dmark. בכלל לא נכנס לווינדוס עם 150, חייבת להיות סיבה, אוף.

אולי היה עדיף הלוח של ה-epox.

ודרך אגב הבנתי שהראדון 8500 נותן ביצועים יותר טובים בבנצ'מארק הזה במקרה וזה כל רצונך בחיים.

הניקוד הכי גבוה כיום (13950) של macci הוא עם ראדון במהירות ליבה של 345 (קירור מים+פלטייר), אם אני לא טועה הוא גם עם KR7A שהוא עשה לו מוד בטח.

אני חושב שקניתי אותו מ-hardcorecooling.com, עלה 70 דולר, משלוח עוד 45 דולר, ואחרי זה עוד לוקחים לך במכס על איחסון ובדיקות וחרא.

אני מאמין שאפשר להגיע עד איזה 1850 עם הסוופיטק. בלי לעשות מוד ללוח שייתן עוד וולטים לליבה והזכרונות.

תלוי בלוח שלך כמובן.

פורסם

הרבה יותר יקר ממאוורר מפחיד כזה , וגם לא בהכרח יותר טוב מהמאוורר הזה

במקרה הזה , מים לא מומלץ .

פורסם
  • מחבר

אז מה לעזאזל לעשות?! אני לא הולך לשלם המון כסף על HSF ואני לא רוצה רעש... אני מתחיל לגבש פה דעה קטנה, CAK 38 עם מאוורר 60 רגיל יעשה את העבודה טוב יותר מד"ר טרמל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים