עבור לתוכן

מה אתם אומרים על הלוח אם של גיגהבייט K8NS SOCKET 754?

Featured Replies

פורסם

היום קניתי לוח אם של גיגהבייט סוקט 754 דגם K8NS ואמרו לי שהוא ממש טוב ויתמוך במעבד שלי ATHLON XP BARTON 2800 מה אתם אומרים על הלוח הנ"ל?

דרך אגב החלפתי לוח בגלל בעיה ש2 זכרונות זהים לא עובדים ביחד רק אם אני שם כל אחד לחוד אז הם עובדים.ויש לי 2 סטיקים של 256 DDR 400 של קינגסטון שאני רוצה שיעבדו ביחד אני מקווה שקניית הלוח תפתור את הבעיה מה דעתכם?

פורסם

מי שאמר לך את זה טעה.

המעבד שלך הוא בסוקט A, לא סוקט 754

פורסם
  • מחבר

מי שאמר לי את זה אמר שיש תמיכה גם בסוג מעבד שלי.זה 2 חברים שלי שעובדים בחנות טובה ויש להם ידע מספיק.אני מקווה שהם צודקים :o

פורסם

מי שאמר לי את זה אמר שיש תמיכה גם בסוג מעבד שלי.זה 2 חברים שלי שעובדים בחנות טובה ויש להם ידע מספיק.אני מקווה שהם צודקים :o

1. הם טועים.

2. אין להם ידע מספיק.

3. אם החנות מעסיקה אותם עם ידע כזה, כנראה שהיא לא חנות טובה.

4. אל תהיה כל-כך בטוח שהם חברים שלך...

זה הלוח:

http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NS.htm

רואים בבירור שהוא תומך רק במעבדי AMD בסוקט 754.

תבדוק טוב טוב אם זה הלוח שקנית ואיזה מעבד יש לך בדיוק - לפי מה שרשמת הלוח והמעבד לא תואמים.

פורסם

אתה בטוח שאין לך מעבד סמפרון?

ואם באמת האלה מהחנות אמרו לך שהלוח הזה מתאים ל ATHLON XP,הם לא צריכים לעבוד בשום דבר שקשור למחשבים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי כולם בבקשה להרגע. אכן נפלה פה טעות אבל זה קורה ומטעויות לומדים לא? :nixweiss:

ועכשיו לשאלה אחרת:האם יש הבדל בביצועים בין מעבד AMD ATHLON 64 BIT 2800+ לבין ה-3000+?

פורסם

הבדל של 200 מגה הרץ .

פורסם
  • מחבר

אוקיי. אבל האם יש הבדל משמעותי מבחינת המשתמש או שכדאי לחסוך בכסף ולקחת את ה2800?

אני צריך לציין שהשימושים שלי אינם כבדים כל כך בעיקר גלישה והתקנת תוכנות ודברים כאלה.

פורסם

אין כמעט הבדל נראה לעין.המחיר של ה2800 מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים