פורסם 2005 ביוני 1920 שנים שלום! רציתי לאמת מה שאמר לי טכנאי במעבדה: "לעשות DEFRAG לדיסק הקשיח כמה שפחות, כי הפעולה מקצרת את החיים שלו ועלולה לגרום לו לתקלות". הטכנאי הסביר לי שפעולת ה DEFRAG היא פעולה מאוד אינטנסיבית על הדיסק הקשיח ובכלל לא מומלץ לעשות אותה באופן תכוף, אלא פעם בלפחות חצי שנה..... מה דעתכם על כך??? תודה לעונים.. 8)
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים כל פעולה שאתה מבצע על הדיסק הקשיח שלך משחיקה אותו,אבל לא צריך להגזים...אם אתה משתמש בdefragmenter של ה windows אז פשוט תעשה קודם כל analyze,אם הוא אומר לך שאתה צריך לעשות אז תעשה,אם לא,אין שום סיבה לעשות.
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים אולי הטכנאי שלך חי בסיוטים שהדפראג של חלונות 9X היה גרוע ביותר ורק האיט את הכוננים , תשתמש ב DISKEEPER שעליו מבוסס הדפארג של XP ו 2000 והוא עושה את העבודה טוב מאוד ולא שוחק את הדיסק.
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים אמנם זה נכון, הדיפרגמנטציה אכן מעמיסה על הדיסק.אבל אחריה לדיסק יהיה יותר קל לעבוד , והוא יתאמץ פחות.
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים מילא זה לא אקט שעושים פעם ביומיים...רוב האנשים עושים זאת בערך פעם בחודש, אולי פעמיים...
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים תשתמש ב DISKEEPER שעליו מבוסס הדפארג של XP ו 2000 והוא עושה את העבודה טוב מאוד ולא שוחק את הדיסק.ממליץ בחום.מהיר עשרות מונים מהגרסה המוגבלת שיש בWIN.http://www.executive.com
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים ^כן, אבל אם אתה משתמש במהירו תהגבוהה ביותר - אתה שוחק בצורה האינטנסיבית ביותר את ההראד דיסק! תשתמש במהירויות בין הנמוכות ככה לא תשחק את ההראד דיסק.
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים ^כן, אבל אם אתה משתמש במהירו תהגבוהה ביותר - אתה שוחק בצורה האינטנסיבית ביותר את ההראד דיסק! תשתמש במהירויות בין הנמוכות ככה לא תשחק את ההראד דיסק. ??? :s05:אני לא יודע בכלל על אפשרות לקבוע את מהירות התהליך.וחוץ מזה, התהליך מהיר יותר לא בגלל שהמידע מועבר מהיר יותר - אלא בגלל שהאלגוריתם הרבה יותר טוב, משמע איחוי יעיל ומהיר יותר.ובאופן אישי אני לא מאמין בכלל שאיחוי פוגע בדיסק, זה סתם מיתוס. (או משהו שקרה בדיסקים של פעם)
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים אז תבדוק.. תראה שיש שם אפשרות לשינוי מהירות הדיפרגמנטציה, וגם כמה שהאלגוריתם יהיה טוב זה לא ישנה את שחיקת ההארד דיסקף כל מה שאלגוריתם יעשה הוא יהפוך את התהליך ליעיל יותר.ובאופן אישי אני לא מאמין בכלל שאיחוי פוגע בדיסק, זה סתם מיתוס. (או משהו שקרה בדיסקים של פעם)אין חיה כזאת... ההראד דיסק הוא חלק נע וכאשר אתה מתחיל לשנות את המיקום של רוב הקבצים עליו (אם לא כולם) זה דורש לדיסק הקשיח לפעול שעות נוספות וככל שהדיסק מלא יותר כך הדיסק רק נשחק!
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים כל דבר ביקום יש אורך חיים מוגבל (גם כדור הארץ)כל דבר , כולל רכיבי מחשב ובעיקר רכיבים מכניים (במחשב)ל-HD יש אורך חיים ממוצע של 5 שניםואחרי 5 שנים הוא יהיה ישן , איטי וקטן (בנפח) ולא שווה שקלרוצים לשמור על המחשב לנכדים ? תכבו אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.