עבור לתוכן

מה אתם אומרים? 256*2 של זכרון טוב או 512*2 של זכרון ממוצע?

Featured Replies

פורסם

בקרוב אני רוכש דות'ן 533 (ברשותי מתאם) ולוח P4GD1.

כרטיס מסך אני שומר ומחכה לדור החדש.

נשארה סוגיית הזכרון.. יש לי כ600 שקל להוציא על זכרונות.. אני יכול לרכוש 256*2 של A-DATA DDR500 אלה הBT-D43/50.

מצד שני אני יכול לרכוש 512*2 של A-DATA DDR400, ששמעתי כבר שהם לא רעים ובמזל אפילו טובים.

המטרות שלי הם OC ובנצ'מארקים.. עבודה בווינדוס וכו' לא מעניינת אותי כרגע.

אז מה אתם חושבים? :xyxthumbs:

פורסם

רק אבל רק בשביל באנצ'ים?

זוג של 256X2 טוב.. אבל בשביל כל השאר ולעבודה חלקה וטובה של המחשב עדיף 512X2

ולדותן נראה לי עדיף איזה זוג של זיכרון עם ציפים UTT איכותיים

פורסם

רוב הדותנים בספק אם בכלל יגיעו למעל ה200FSB, ובטח ובטח ש250 זה כבר ממש הרבה בשבילם וכל זיכרון A-DATA כמעט בטוח מגיע ל500MHZ בתיזמונים נחמדים(מניסיון, רוב הA-DATA מגיעים לאיזור ה500MHZ ללא כל בעיה)

אני הייתי הולך על גיגה 400MHZ

פורסם
  • מחבר

רק אבל רק בשביל באנצ'ים?

זוג של 256X2 טוב.. אבל בשביל כל השאר ולעבודה חלקה וטובה של המחשב עדיף 512X2

ולדותן נראה לי עדיף איזה זוג של זיכרון עם ציפים UTT איכותיים

תעזור לי לממן UTT בכיף אני אומר :silly:

פשוט זה התקציב 600.

פורסם
  • מחבר

רוב הדותנים בספק אם בכלל יגיעו למעל ה200FSB, ובטח ובטח ש250 זה כבר ממש הרבה בשבילם וכל זיכרון A-DATA כמעט בטוח מגיע ל500MHZ בתיזמונים נחמדים(מניסיון, רוב הA-DATA מגיעים לאיזור ה500MHZ ללא כל בעיה)

אני הייתי הולך על גיגה 400MHZ

זה לא ממש נכון, זה כבר לא בעיה להגיע ל250, קצת מודים מסדרים את הנושא.. הP4GD1 מגיע ל250 עם קצת מתח לצ'יפסט וPCIE פרקווינסי של 114.

פורסם

יש לטווינמוס זיכרון VALUE עם ציפים UTT.. לא?

תברר בXTREMESYSTEMS איזה זיכרון זה בדיוק ותקנה. לא יהיה עסק יקר

וסטינגר הדותנים החדשים 533 באס עושים בכייף 250 ורובם אפילו עושים 270+

פורסם
  • מחבר

יש לטווינמוס זיכרון VALUE עם ציפים UTT.. לא?

תברר בXTREMESYSTEMS איזה זיכרון זה בדיוק ותקנה. לא יהיה עסק יקר

וסטינגר הדותנים החדשים 533 באס עושים בכייף 250 ורובם אפילו עושים 270+

ב600 שקל אני בספק אם אני אוכל למצוא.. גם זה בעיה לברר אצלם כי אין להם אומדן מחירים לעומת זכרונות שיש בארץ.

פורסם

מה הבעיה בדיוק? תקח את כל הדגמים של טווינמוס שיש בהם UTT ותראה בארץ באיזה מחיר הם מתומחרים...

בשביל מערכת ברמה שאתה קונה שווה לשקיע..

פורסם

אז כנראה שאני לא מעודכן, תלך לKSP, יש שם SAMSUNG 512MB ב310שקל, תבדוק איזה צ'יפים אלו, במקרה שזה TCCC, קח אותם, כמעט ומובטח לך 500MHZ(כמובן לא תיזמונים הדוקים) אני מצליח עד 494MHZ להישאר בתזמונים של 3-3-2.5 ומעל זה 3-3-3 עד לכמעט 550MHZ יציב לגמרי.

אני מעריך שאתה תגיע לאיזור ה460\470 על CAS 2.5 אבל לא יותר מזה כי כמובן 2 סטיקים זה פחות טוב מאחד כאשר מדובר באוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

אז כנראה שאני לא מעודכן, תלך לKSP, יש שם SAMSUNG 512MB ב310שקל, תבדוק איזה צ'יפים אלו, במקרה שזה TCCC, קח אותם, כמעט ומובטח לך 500MHZ(כמובן לא תיזמונים הדוקים) אני מצליח עד 494MHZ להישאר בתזמונים של 3-3-2.5 ומעל זה 3-3-3 עד לכמעט 550MHZ יציב לגמרי.

אני מעריך שאתה תגיע לאיזור ה460\470 על CAS 2.5 אבל לא יותר מזה כי כמובן 2 סטיקים זה פחות טוב מאחד כאשר מדובר באוברקלוק.

אני יכול להשיג TCCC ליד הבית במחיר לא יקר, טוב שאמרת לי חשבתי שהם זכרונות גרועים. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה בדיוק? תקח את כל הדגמים של טווינמוס שיש בהם UTT ותראה בארץ באיזה מחיר הם מתומחרים...

בשביל מערכת ברמה שאתה קונה שווה לשקיע..

תאמין לי שאני מבין שאני צריך להשקיע, אבל אני חייב לשמור 2500-2600 לכרטיס מסך ואין לי עבודה כרגע. :jump:

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לקנות גם את הבליסטיקס

הם במחיר טוב ויש מצב מצויין ל2.5-2-2-5 עד 250-260 

80$+מע"מ ל512 MB

http://www.crg.co.il/crucial/crucial.php?s_module=BALLISTIX&submit=submit&select_module=BALLISTIX

זה נחמד אבל גיגה של כאלה לא נכנס לי בתקציב, כנראה אני כבר אקח TCCC.

פורסם

אתה יכול לקנות גם את הבליסטיקס

הם במחיר טוב ויש מצב מצויין ל2.5-2-2-5 עד 250-260

80$+מע"מ ל512 MB

http://www.crg.co.il/crucial/crucial.php?s_module=BALLISTIX&submit=submit&select_module=BALLISTIX

אתם רוצים להגיד לי ש256MB DDR400 או DDR500 עולה 22$?!

עריכה: באתר היצרן ראיתי שכתוב 45$ כנראה זה טעות.

פורסם
  • מחבר

bump :]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים