עבור לתוכן

מטען USB לנוקיה !!!

Featured Replies

פורסם

פחחחחחחחח

היה לי ממש משעמם , ורציתי לשחרר כמה תקעים מתחת לשולחן שלי , אז החלטתי להעביר כמה שיותר דברים למחשב .

זה מה שיצא : לוקחים מטען מעפן של נוקיה לאוטו , 12 שקל , חותכים לו את החוט , קונים כבל USB , 30 שקל , חותכים גם אותו , נכנסים לכאן :http://www.networktechinc.com/technote.html#dvi , מפענחים מה הולך לאן , מחברים את 2 הכבלים , של המטען לאוטו ושל הUSB , ומקבלים מטען מהיר לנוקיה שעובד על USB .

מה שכן , מומלץ לבדוק את הנושא לפני כן , כי ה7110 שלי עובד כמו גדול , וה5110 של אמא שלי לא עובד , אז תבדקו עם המטען שלכם כמה מתח וכמה זרם הוא מוציא .

נבדק ונבחן עם 7110 , ואני לא אחראי לשום שריפת מכשירים , במידה וזה יקרה , מה שאני חושב שלא מעשי .

פורסם

מוזר. נראה לי שאתה סתם חושב שזה טוען, למרות שזה לא ממש טוען באמת. המתח שמגיע מה USB הוא רק 5V, ואילו הזרם הוא פחות מ500 מיליאמפר. לא נראה לי הגיוני שניתן לטעון ממתח כזה.

לגבי שריפת רכיבים - ייתכן מאד שחיבור לא נכון או מגע לא נכון ישרוף את לוח האם - או לפחות את מעברי ה USB. לא חבל להתעסק עם שטות כזו ? מי ירצה לטעון פלאפון מהמחשב ?

פורסם

מוזר. נראה לי שאתה סתם חושב שזה טוען, למרות שזה לא ממש טוען באמת. המתח שמגיע מה USB הוא רק 5V, ואילו הזרם הוא פחות מ500 מיליאמפר. לא נראה לי הגיוני שניתן לטעון ממתח כזה.

לגבי שריפת רכיבים - ייתכן מאד שחיבור לא נכון או מגע לא נכון ישרוף את לוח האם - או לפחות את מעברי ה USB. לא חבל להתעסק עם שטות כזו  ? מי ירצה לטעון פלאפון מהמחשב ?

אז כאן אתה טועה

התחלתי להתעסק עם כל זה רק בגלל ששמתי לב שהמטען המהיר שקיבלתי עם הנוקיה , ורשום עליו 5.3 וולט על 500 מיליאמפר , וזה כן מטען .

אני !!!

אני ארצה להטעין אותו מהמחשב !

ואני עושה את זה :) .

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

פחחחחחחחח

היה לי ממש משעמם , ורציתי לשחרר כמה תקעים מתחת לשולחן שלי , אז החלטתי להעביר כמה שיותר דברים למחשב .

זה מה שיצא : לוקחים מטען מעפן של נוקיה לאוטו , 12 שקל , חותכים לו את החוט , קונים כבל USB , 30 שקל , חותכים גם אותו , נכנסים לכאן :http://www.networktechinc.com/technote.html#dvi , מפענחים מה הולך לאן , מחברים את 2 הכבלים , של המטען לאוטו ושל הUSB , ומקבלים מטען מהיר לנוקיה שעובד על USB .

מה שכן , מומלץ לבדוק את הנושא לפני כן , כי ה7110 שלי עובד כמו גדול , וה5110 של אמא שלי לא עובד , אז תבדקו עם המטען שלכם כמה מתח וכמה זרם הוא מוציא .

נבדק ונבחן עם 7110 , ואני לא אחראי לשום שריפת מכשירים , במידה וזה יקרה , מה שאני חושב שלא מעשי .

אתם בטוחים שהת'ראד הזה שייך לפורום הזה ולא לפורום טכנולוגיה או גאדג'טים??

פורסם

רק חבל ש...בשנת 2001 לא היה פורום גאדג'טים :kopfpatsch::lol:

פורסם

רק חבל ש...בשנת 2001 לא היה פורום טכנולוגיה וגאדג'טים :kopfpatsch::lol:

whoops ... חבל שאף אחד מהמודרים לא פה שביל לנעול ולמחוק את הת'ראד הזה ...

אה דרך אגב , נראה לי אני אנסה לבנות כזה , אני אטען איתו את הNOKIA 3510I שלי , הוא ייטען בטיל

פורסם

orenstc, למה להקפיץ תראד כה עזוב ולא קשור?

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים