פורסם 2005 ביוני 1820 שנים קניתי את gta החדש אחרי שאני משחק בו שעתיים ויותר אז פתאום המשחק נתקע ואז אני צריך להפעיל מחדש את המחשבנגעתי על המארז והמארז מאוד רותחמה עושים במצב כזה?תודה מראש
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים בג'יטיאיי החדש המשחק באמת נתקע פיתאום סתם אחרי פרק זמן מסוים... בשביל לבטל את התיקעות של המשחק תבטל את ה frame limiterובקשר למעלות, תוריד את התוכנה EVEREST ותסתכל בחלק של המעבד על כמה מעלות הוא עומד... גם כשהמעבד במנוחה וגם כשהוא במאמץ ותרשום את המעלות שקיבלת פה
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים ^ למה לו להתסבך עם EVEREST? שיוריד SpeedFan,הכי נוחה טובה,וקטנה ד''א- איפה אני מבטל את ה frame limiter במשחק? תודה.
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים מחבר ביטלתי את frame limiter וזה עדיין נתקע בפתאומיותהמעלות של המעבד 65 +- אינטל פנטיום 4 2600
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים אני לא מבין אתה שאול שאלהוהתשובה בפנים!אם המארז רותח סימן שאין מספיק קירורכדי לבדוק זאת קח מאוורר גדול(כזה שמקרר בני אדם)תפתח את המארז ותאורר את כל העסק שם עם המאורר הגדולותראה אם זה נפתר או לא
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים מחבר אתה אומר שלפתוח את המארז לכוון את המאוור על המארז ולהתחיל לשחק ולבדוק עם המשחק לא נתקע?
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים אויי ואבוי,65 מעלות? גרוע ביותר אחי,כמו שלמעלה אמרו מעליי ^ קח מאוורר גדול,שמקרר בני אדם (לא חיות ) חחחחח סתם, תשחק ומדיי פעם תצא לבדוק מעלות ותראה אם זה משתפר,אם כן ושום דבר לא נופל אז זהו,תצטרך כנראה להחליף מאוורר למעבד ייתכן שהוא גמר את הקריירה שלו או שהוא מאובק,תפתח את המחשב ותנקה את כל המחשב ייסודי מהאבק. מקווה שעזרתי.
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים מההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה נורמלי!!<!<!<\ אתה נומרלי תגיד לי?? מפתאום,במאקימום שמעבד צריך להיות זה 50 מעלות במצב של העמסת המעבד,האימא של המעסת המעבד לא יותר מזה. 65-70 זה גרוע ביותר,ואל תתפלא אם תשמע פתאום בום אחריי כמה זמן וייצא לך עשן,ואולי כמה נצוצות הוזהרת.
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים זה היה כשהיית במשחק ויצאת שניה ,או שסתם ההיית במחשב ולא כ''כ העמסת עליו?אם זה היה שכעמסת עליו,זה בסדראם זה ככה בכללי,בלי שום מאמץזה ממש לא טוב.במאקסימום במאמץ זה צריך להיות 50..ואם זה סתם ככה 53,אז תפתח את המחשב תראה מה קורה,תנקה אבק וייתכן תשצטרך להחליף מאוורר של המעבד כנראה,ולבדוק שיש משיחה תרמית מרוחה טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.