עבור לתוכן

האם הלך לי 200 גיגה של מידע?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יום עצוב במיוחד לי היום...

אחרי 4 חודשים של עבודת מחשב נונ-סטופ, כיביתי את המחשב (השבתה יזומה) ליממה.

כשהדלקתי אותו בחזרה, הוא עלה כשורה, אך היה ב-start-up משהו שלא רציתי שיהיה שם.

נכנסתי ל-msconfig והורדתי V מהתוכנה הזו, שלא תרוץ לי שוב. msconfig ביקש איתחול וכך עשיתי.

פה מתחילה החגיגה: בחזרה המחשב כבר לא עלה, בטענה ש-NTLDR לא נמצא. אוקי, לא פעם ראשונה:

הכנסתי דיסק התקנה של חלונות, נכנסתי ל-recovery console והתפלאתי לגלות שיש לי רק הרדיסק אחד (40גיגה ישן) ואת

ה-200 גיגה הוא לא רואה. מוזר, ביוס מזהה אותו יופי, טוב, בוא נראה מה יש ל-diskpart להגיד על כך (זה כמו fdisk).

ומה אתם יודעים:

194 גיגה של Unpartitioned space! מההה? איך?? למה??? עזבו שהוא היה מחולק ל-3 פרטישנים, עכשיו גם זה לא רואים!

אך לא אבדה התקווה, אולי מחלונות אני אצליח להציל את הדברים החשובים (כמו פרוייקט ב-++C למשל...  :'().

העלתי חלונות וכצפוי לא רואים כלום... אין הרדיסק כזה...

זהו, אני הולך להתאבד, אלא אם למישהו יש איזה רעיון...

תודה

פורסם

תקנה את פרטיטיישן מג'יק ותשתמש באופצייה UNDELETE מספר פעמים עד שהכל יחזור

פורסם

מחשב אחר ניסית?

כבלים שרופים?

באס לא תקין?

תנסה סתם לפרק ולהרכיב תחיבורים של ההארדיסק מחדש

קרה לי עם כרטיס מסויים הרבה פעמים

פורסם

תנסה להשתמש בתוכנה Ontrack Easy Data Recovery Professional.

במידה והמחיצות שנעלמו הן בפורמט FAT32, אז אתה יכול גם לנסות לשחזר אותן באמצעות gpart של לינוקס.

gpart - Guess PC-type hard disk partitions

פורסם

יש לי בדיוק את אותה בעיה עם מקסטור 120גיגה שנמחק לי PRTITION עם תוכנה FILE SCAVENGER אני יכול לראות את כל הקבצים אבל הWINDOWS אומר לי שהוא UNPRTITION עם תוכנת PARTITION?MAGIC כשאני עומד על הכונן הבעייתי הוא לא נותן לי לעשות UNDELETE כי לפי מה שהוא מראה הפרטישן לא מחוק האם כדי למחוק אותו ואז לעשות UNDELETE

פורסם

לא נראה לי שזה רעיון טוב.

תנסה לשחזר את המחיצה באמצעות התוכנה שהזכרת (File Scavenger), או באמצעות תוכנת שיחזור אחרת.

נראה לי ש-gpart גם יוכל לשחזר את המחיצה במקרה שלך, במידה ומדובר במחיצה בפורמט של FAT32.

פורסם
  • מחבר

טוב, אחרי יומיים של סיוט מתמשך, הצלחתי לשחזר חלק ניכר של מידע.

הכל היה יכול להיות הרבה יותר קל אם התקנה של חלונות לא היית מפרמטת לי את מה שלא ביקשתי... באג מוזר ביותר, אני חייב לציין...

בכל מקרה,active@ partition repair על דיקסט איתחול עשה את העבודה, MBR שוכתב מחדש עם כל המידע על פרטישנים אבודים, רוב המידע חזר אוטומטי ורק על פרטישן אחד הייתי צריך להפעיל undelete, אבל הוא גם היה בסדר.

בקיצור, אני עדיין לא מבין למה כל זה קרה וכנראה לא אבין את זה בחיים... כמו שנאמר: shit happens, זה הסבר הכי הגיוני שמצאתי :)

תודה לירח אפל שהזכיר לי על כל הקטע של שחזור פרטישנים, ממש לא הייתי נזכר בזה לבד באותו רגע, אז תודה!

נ.ב.

משום מה SFX Archive לא עבדו ב-Win Server 2003 x64 Edition... זה הביא לי קריזה של החיים, גם כן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים