עבור לתוכן

יש לי מודם כבלים שלmotorola SB5100 Surfboard אני מחובר דרך נטוויזיון ומשהו עם

Featured Replies

פורסם

הנורות נעשה בו מוזר בהתחלה כשחיברו אותי דרך הכבלים המנורה שתמיד מהבהבת (pc\activity) הבהבה בקצב רצוף אחיד,איזה כמה חודשים אחרי היא התחילה להבהב בצורה מוזרה פתאום היא דולקת רצוף שתי שניות ואז מהבהבת ואז פתאום מהבהבת מהר ואז פתאום לאט עוד פעם וכו' למה זה קורה? משהו לא בסדר? יכול להיות שבגלל שאיזה פין התעקם שמה בחיבור בין המודם לכבל של הכרטיס רשת? האינטרנט עובד סבבה אבל מעניין לדעת למה זה ככה....

פורסם

הנורה מדווחת על העברת מידע. ברגע שאתה לא עושה כלום והיא דולקת, זה אומר שקיימת העברת מידע. נסה לסגור את כל התהליכים ברקע ולסרוק את המחשב אחר מזיקים. אם זה עדיין קורה והכל נקי, זו כנראה "מתקפת" ARP של חברות הכבלים. אם תשתמש בתוכנת ניטור כלשהי (IP sniffing) תוכל להיווכח במו עיניך.

פורסם
  • מחבר

גם כשמהחשב מכובה זה ככה...והנורהמ הבהבת אצל כולם קבוע גם כשהוא מכובה זה אמור להיות ככה רק שאצלי זה לא רצוף זה מקוע ובקצב מוזר

פורסם

שוב, זה לגיטימי לחלוטין שהנורה מהבהבת כשהמחשב סגור; וגם כאשר הוא פתוח ואתה לא מוריד או מעלה דבר, זה בסדר שהיא מהבהבת. אם ההבהוב אצלך איטי יחסית למה שהיית רגיל לראות, ייתכן ש-HOT פשוט מציפה את הרשת של הכבלים בשאילתות ("ARPs") שגורמות לכך. אם אתה רוצה להיות בטוח שכך הדבר תשתמש בתוכנת ניטור כלשהי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים