עבור לתוכן

איך אפשר לערוך את הקובץ הזה? (קובץ קריוקי של סלולרי)

Featured Replies

פורסם

יש לי קובץ שרשום בו המילים לשירים (הקריוקי) ואני מחפש דרך לערוך אותו הקובץ הוא בסיומת non (שיניתי אותו ל TXT כדי להעלות אותו)

והצלחתי לקרוא אותו ב word אך עם חירטושים (כמו בתמונה שצרפתי)

פתחתי את הקובץ בקידוד:

(unicode (UTF-8

אז אם יש איזה תוכנה שיודעת לפתוח קידוד זה אשמח לשמוע את שמה

[attachment deleted by admin]

פורסם

ניסית את התמיכה של החברה של הסלולרי שלך? אולי הם יודעים

אפשר לחקור קצת את הקובץ עצמו. מן הסתם מה שיש שם חוץ מטקסט זה תזמונים של הטקסטים.

אתה מתכנן רק לשנות אותו קצת או גם לנסות לעשות כאלה חדשים?

ניסית לחייג *109?

פורסם
  • מחבר

בתמיכה טכנית לא יגדו לי איך לערוך את הקובץ מכיוון שהאינטרס שלהם זה שאני יוריד בתשלום (וחוץ מזה אני בטוח שהם לא ידעו).

ואני מנסה לעשות כאלה חדשים לשירים אחרים ע"פ אותי עיקרון של הקובץ הנ"ל ואין לי בעייה של הצליל אלא רק של מילות השיר.

פורסם
בתמיכה טכנית לא יגדו לי איך לערוך את הקובץ מכיוון שהאינטרס שלהם זה שאני יוריד בתשלום (וחוץ מזה אני בטוח שהם לא ידעו).

אני לא כ"כ בטוח בזה, לי דווקא נראה שזה שווה בדיקה.

ניסית לחפש באינטרנט לפי סוג המכשיר ומערכת ההפעלה שלו?

פורסם
  • מחבר

טוב בכל זאת אני חושב שאין לי מה לשאול את החברה המספר שמצויין שם הוא מוקד תמיכה בנושא הורדות ותוכן ולא מוקד תמיכה שיספרו לי בו איך לתכנת משהו חדש.

וכן ניסיתי לחפש ע"פ המכשיר ונראה לי שכל הנושא הזה של יצירת קריוקי לסלולר לא קיים בכלל באינטרנט אלא רק הורדות בתשלום

פורסם

מה שאני מצליוח לזהות שם זה כל מיני מילים של השיר(הו הו הו הו הו הו הו הו פמאלההההההה).

אני גם מזהה /. תבדוק איך השיר כתוב בקריאוקי, ותראה אילו טקסטים מופיעים שם ואילו טקסטים לא. עכשיו מה שאתה צריך לעשות, זה לשנות את הטקסטים האלו לדברים ארוכים יותר. אם הצלחת, וזה עובד טוב, אז הם לא מקצים את זה דינאמית. אם זה לא עובד, הם מקצים את זה דינאמית, וכנראה אורך הטקסט רשום שם איפשהו.

המשחק הזה דורש הרבה ניסיונת, וייתכן שהוא ידפוק לך את הטלפון.

פורסם
  • מחבר

בעקרון אלה המילים שזה רשום בקריוקי אני אנסה לשנות אותם עם עורך טוב

ואני לא מפחד מקלקול הטלפון כבר עשיתי בו דברים יותר מסובכים והוא מקסימום נכבה ונדלק שעושים בו איזה משהו לא מתאים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים