עבור לתוכן

ביטורנט עבור מחשב חלש

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב די ישן - פנטיום 2 350MHz עם 512MB זיכרון.

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4.

רציתי להתקין את אזוראוס, אבל שמעתי שהיא תוכנה מאוד כבדה שדורשת הרבה זיכרון ומשאבי מערכת.

האם אני אוכל להשתמש באזוראוס במחשב שלי עם NOD32, Zone Alarm Pro, Ad-Watch בלי שהמחשב יתקע, ולהוריד במהירויות גבוהות, או שעדיף להשתמש בקליינט הרשמי של הביטורנט?

פורסם

קודם כל אתה תמיד יכול לנסות ולראות איך זה יעבוד למרות שאני לא מאמין שאזוראוס יעלה על מחשב כזה. במקום הקליינט הרשמי עדיף להשתמש בBitTornado שפעם הייתי מפעיל על מחשב דומה (טיפה יותר טוב) וגם הקליינט של ליונטוורק עובד יפה על פנטיום 2

פורסם
  • מחבר

BitTornado יותר מהיר מהקליינט הרשמי?

יש לך Screenshots של BitTornado?

הקליינט הרשמי של ביטורנט מאוד מינימליסטי וחסר פיצ'רים מיותרים.

באפשרויות של הקליינט הרשמי כתוב שצריך לפתוח פורטים החל מפורט מסויים. כמה פורטים צריך לפתוח? פורט אחד לא מספיק? האם הפורט שפותחים הוא TCP או UDP?

פורסם

תפתח פורט TCP 6881

סקרינשוט של BitTornado:

bt5ml.jpg

כאן תוכל למצוא עוד מידע http://bittornado.com/

פורסם
  • מחבר

לכל קובץ שאני מוריד נפתח חלון חדש? :-\

אני מניח שאפשר להוריד כמה קבצים במקביל, לא? ::)

הקליינט הרשמי של הביטורנט גם כן משתמש בפרוטוקול TCP, מן הסתם. כמה פורטים צריך לפתוח בקליינט הרשמי? אחד לא מספיק?

פורסם

אכן, לכול קובץ נפתח חלון חדש.

אפשר להוריד כמה שבא לך

לגבי פורטים כמו שאמרתי פורטים מ6881 ומעלה (פורט אחד לכל הורדה) אז תפתח איזה 10 זה יספיק.כל הפורטים הם TCP

פורסם
  • מחבר

קיים קליינט ביטורנט טוב שמאפשר להוריד מספר גדול של קבצים בחלון אחד באמצעות פתיחה של פורט בודד, כמו באימיול?

אני קצת מתעצל לפתוח 50 פורטים בראוטר שלי (לא נראה לי שניתן לפתוח הרבה פורטים בשורה אחת), או ש-10 הורדות במקביל זה המקסימום האפשרי בביטורנט?

פורסם

אפשר להוריד כמה שאתה רוצה, אתה יכול לנסות לבדוק כמה פורטים צריך לפתוח בביטורנט של ליונטוורק (שם כל ההורדות בחלון אחד, והוא מבוסס על טורנדו)

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאתה אומר, צריך לפתוח פורט עבור כל הורדה. 50 הורדות במקביל פירושן 50 פורטים. :nixweiss:

אמרו כאן שבאזוראוס מספיק לפתוח רק פורט אחד, אבל אזוראוס מאוד כבד. :-\

פורסם

אוקיי תיקון טעות. פורט אחד לכל קליינט שאתה מפעיל. טורנדו פותח חלון אחד לכל הורדה אני לא בטוח ב-100% בקטע הזה איך הוא מתחלק בפורטים.בכל מקרה בד"כ פותחים את הפורטים 6881-6889 (אלו הפורטים ה"רשמיים" שהתוכנה משתמשת בהם למרות שהגרסאות החדשות תומכות עד פורט 6999) בשביל ביטורנט לא יותר מזה. וכמו שאמרתי הקלינט של ליונטוורק מוריד הכל בחלון אחד אז אין לך מה לדאוג.

וסתם שאלה...אתה מוריד 50 דברים בו-זמנית??

פורסם
  • מחבר

הפורטים הרשמיים של הביטורנט לא חסומים?

הבנתי שרצוי לפתוח פורטים בתחום שבין 40,000 ל-65,000.

לשם מה צריך לפתוח 9 פורטים אם באימיול מספיק לפתוח רק פורט אחד (ועוד אחד בשביל קדמיליה)?

האם ההנחה היא שהמצב האופטימלי של התוכנה היא 9 הורדות בו-זמניות?

אני לא כ"כ אהבתי את הקליינט של ליונטוורק עבור אימיול (הוא עבד אצלי די לאט, אפילו יותר לאט מהגירסה הרשמית שאני משתמש בה כעת), כך שלא נראה לי שאני אשתמש בקליינט של ביטורנט שלהם.

יש חלופות אחרות? מה לגבי גירסת ה-Beta של הביטורנט הרשמי עם אפשרות החיפוש? האם זו גירסה יציבה ומומלצת?

באימיול יש לי ברשימת ההורדות בסביבות 50 קבצים בשלבי הורדה שונים.

אני מקווה להוריד בביטורנט יותר מהר.

פורסם

אתה לא חייב לפתוח 9 פורטים בשביל שהביטורנט יעבוד, ואמרתי זה לא מתקשר להורדות! זה הפורטים שאתם התוכנה יכולה לעבוד. מספיק שתפתח אחד

ואתה יכול להוריד 50 דברים אם בא לך

פורסם
  • מחבר

אם מספיק לפתוח רק פורט אחד, אז למה מומלץ לפתוח תשעה פורטים? :-\

יכול להיות שפתיחה של פורטים נוספים מאפשרת הורדה יותר מהירה? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים