פורסם 2005 ביוני 1720 שנים Need: Norton SystemWorks 2005 FULL+ serialsדחוף ביותר !!!!בבקשה!!!אני חייב ! תודה ענקית מראש !
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים מחבר אוריפ נו באמת.. תהיה רציני, אני צריך לינק. ואתה Super man תגיד מה לעזעזל קשור לפה מה שכתבת ?!
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים מה שכולם פה מנסים "לרמוז",זה שבפורומי HWZONE אסור לדבר על דברים לא חוקיים(מה הם צריכים תביעות וכו' על התחת שלהם?).בכל אופן למה אתה פשוט לא בודק באימיול?אני בטוח שתמצא שם משהו.
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים מה הבעיה למצוא סריאל???כל שבוע בא מישהו ושואל אותנו ... אז יש שתי דרכים..א. ללכת לחנות ולבקש..ב. לחפש בחוקי הפורום!! איכשהו תמיד כולם מוצאים שם תשובה לגבי סריאלים
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים למה אתה מחפש קוד של אנטי וירוס, זאת תוכנה אשר מחייבת אותך ךהתחבר לשרת של החברה כדי להוריד עדכונים - אתה לא חושש שהם יחטפו קריזה ויחליטו לתבוע את המשתמשים הלא חוקיים? אתה בעצם נותן להם את הIP שלך.
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים מחבר אההההה עכשיו הבנתי...אתה וההומור שלך...למה שהוא ינעל ? אז איפה לכתוב? אם הוא יכול שיעביר את זה למקום אחר אם אפשר...
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים ווארז איננו חוקי בפורום כאן, עוד מעט יבוא מנהל וינעל את הדיון מכיוון שאסור לדבר בכלל על ווארז בפורום הזה.אין לאן להעביר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.