עבור לתוכן

מחשב נתקע ב verifying dmi pool data אחרי איחוד מחיצות.

Featured Replies

פורסם

קודם כל לכל מי שהולך לשלוח אותי לחיפוש באתר או בגוגל, כבר ניסיתי את זה ולא מצאתי פיתרון, עכשיו לבעיה:

אתמול איחדתי את המחיצות C וD בעזרת partition magic 8.0, עשיתי RESTART כדי שהתוכנה תבצע את הפעולה המבוקשת ואחרי שהיא הגיעה ל100% היא הודיעה לי שיש בעיה ושאני ילחץ על כל דבר כדי לעשות RESTART (אני לא זוכר את ההודעה המדוייקת אבל אני לא חושב שזה רלוונטי). באיתחול הזה המחשב נתקע בשלב verifying dmi pool data כשהוא לא מגיב ללום חוץ מריסט מהכפתור או כיבוי.

המפרט שלי:

amd athlon64 3500+

dfi lanparty ut ultra-d

g.skill 3200 1 g.

ספק 420 וואט של TT

sapphier x800xl

עד עכשיו ניסיתי:

ריסטרטים בשפע

בוט מהדיסק של הXP בעזרת הrecovery console

התקנת עותק נוסף של XP בתיקיה חדשה

חיבור הכונן הקשיח במחשב אחר - עבד, אבל חלק מהאינפורמציה נדפקה (קובץ גיבוי של 32 גיגה של סרטים !).

כרגע המחשב עושה סריקה ותיקון של סקטורים פגומים בעזרת HDD regenerator 1.31

עזרה תתקבל בברכה.

פורסם

רוב הסיכויים שנדפק לך מידע וכנראה גם ה- Boot Sector של ההרדיסק (לא פגיעה פיזית, חבל על הזמן של חיפוש סקטורים דפוקים). שתי אופציות:

1. תחבר למחשב אחר תעביר את כל החומר שאתה יכול מהדיסק לדיסק אחר תפרמט אותו ותתחיל מחדש.

2. תעשה BOOT מהדיסק של XP תנסה קודם כל לעשות ENTER (כאילו להמשיך להתקנה רגילה ולא REPAIR) אח"כ יש לך את המסך שלוחצים F8 ואחריו תבדוק אם הוא נותן לך הודעה שהוא מצאה התקנה קודמת ושואל אם אתה רוצה לתקן אותה, אם הוא נותן לך את ההודעה הזו תבחר בתיקון וזה אמור לעשות לך תיקון ל-WINDOWS ללא מחיקה של חומר / דרייברים וכו'.

אם אין את ההודעה הנ"ל אלא הוא פשוט אומר לך לבחור איפה אתה רוצה להתקין אז אל תמשיך פשוט תצא מההתקנה.

אופציה שלישית לא בהכרח תעבוד תכנס ל- Recovery Consol ותרשום שם FIXBOOT ותנסה לאתחל את המחשב תראה אם יש שינוי, אם לא תכנס שוב ל- Recovery Consol והפעם תכתוב FIXMBR.

אם כל זה לא עזר ... בעאסה :kopfpatsch:

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה,

תגובה קצת מאוחרת (התגובה שלי לא שלך) אבל מילא,

ניסיתי את כל מה שהצעת היחיד שהצליח היה לחבר למחשב אחר אבל חלק מהקבצים היו פגומים (כנראה בעקבות הבעיה באיחוד המחיצות) בכל מקרה אחרי כמה ימים התיאשתי ופירמטתי וזה פתר את הבעיה מן הסתם.

פורסם

אני הייתי נזהר מאוד בשימוש בדיסק הקשיח הזה לאחר שהיו לו סקטורים פגומים.

פורסם

מוזר יכול להיות שניסת לאחד FAT32 עם NTFS ???

זה היה אמור להודיע לך לפני כן , בכל מקרה אין סקטורים פגומים .

פורסם
  • מחבר

לא, ניסיתי לאחד שתי מחיצות NTFS, תהליך שכבר הצליח לי כמה פעמים עם אותו הארדיסק. סקטורים פגומים אין, או לפחות לא נמצאו בכמה בדיקות.

בכל מקרה אחרי פירמוט הוא בסדר. כרגע יש בעיות חומרה אחרות שאני כבר שבועיים מנסה לפתור עם האחריות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים