עבור לתוכן

שאלה לגבי קבצי ווידאו והמרתם לקבצי אודיו, האם זה אפשרי בכלל??

Featured Replies

פורסם

השאלה היא אם יש כזאת אפשרות בכלל?

נגיד ואני רוצה להעלות מופע סטנד אפ על הH320 שלי, ואני לא רוצה קובץ ווידאו ששוקל הרבה - יש אפשרות להמיר אותו לMP3, נגיד...??

תודה לעונים ויום טוב.

aaaaaa32

פורסם

תוריד את התוכנה VEGAS שם אפשר להפריד את האודיו מהוידיאו ואז תנסה להפוך את הקובץ אודיו זה לMP3

קיצר תוריד ותראה

אם יש לך שאלות שלח לי הודעה פרטית

פורסם

אין צורך להמיר קובץ וידאו לקובץ אודיו. כל קובץ וידאו שכולל סאונד מכיל פס-קול של אודיו שנפרד מהוידאו. את הפס-קול של הוידאו ניתן לחלץ באמצעות תוכנות שונות של עריכת וידאו ולהמיר לפורמט המתאים.

פורסם
  • מחבר

אין צורך להמיר קובץ וידאו לקובץ אודיו. כל קובץ וידאו שכולל סאונד מכיל פס-קול של אודיו שנפרד מהוידאו. את הפס-קול של הוידאו ניתן לחלץ באמצעות תוכנות שונות של עריכת וידאו ולהמיר לפורמט המתאים.

אתה יכול לתת לי שמות של תוכנות שעושות את זה מלבד VEGAS ?

תוריד את התוכנה VEGAS שם אפשר להפריד את האודיו מהוידיאו ואז תנסה להפוך את הקובץ אודיו זה לMP3

קיצר תוריד ותראה

אם יש לך שאלות שלח לי הודעה פרטית

אני פשוט מכניס את קובץ הווידאו והיא ממירה לי ל MP3 או שזה יותר מסובך?  באילו קבצי ווידאו היא תומכת, אתה יודע..?

תודה.

aaaaaa32

פורסם

אתה יכול לתת לי שמות של תוכנות שעושות את זה מלבד VEGAS ?

VideoMach

יש לך אפשרות לחלץ את הפס-קול בפורמט הקיים (mp3 או אחר), או להמיר את האודיו/וידאו לכל פורמט אחר, לפי ה-Encoders שמותקנים לך במחשב.

אני לא מכיר את Vegas, כך שאני לא יכול לומר לך איזו תוכנה יותר טובה.

ב-VideoMach השתמשתי לקידוד מחדש של קבצי וידאו בפורמטים שונים ולחילוץ אודיו מתוך קבצי וידאו.

פורסם

בVEGAS אתה מכניס ת'סרט ואז מופיעים לך שני פסים, אחד של הוידיאו ואחד של האודיו

אתה פשוט מוחק ת'וידיאו ואז שומר ת'קובץ בפורמט הרצוי.

פורסם
  • מחבר

אהלן,

עוד כמה שאלות...

1. חילוץ האודיו מקטינה את גודל הקובץ? כלומר, במידה משמעותית..? הקובץ המתקבל הוא בMP3 ?

2. מישהו אמר לי פשוט להריץ את סרט הוידאו במחשב ולשים את ה IRIVER ליד הרמקול או אוזניות ולהקליט (RECORD) . מה אתם אומרים על זה? זה יהיה באיכות סבירה (אני לא מחפש איכות מצויינת, אלא סבירה+ )

המון תודה על העזרה...

aaaaaa32

פורסם

לא יודע בקשר לIRIVER אבל צ'מע, נראה לי שבוגאס הקובץ שיצא לך הוא לא MP3 אבל הוא קובץ שבטוח יכנס בקלות בדיסק ומקסימום תוריד תוכנה שממירה מקבוץ X לMP3, נגיד זה יצא לך WAV

אז כנס לאתר www.download.com

ואז תריץ בחיפוש "wav to mp3" זהו

זה כל הסיפור

פורסם

2. מישהו אמר לי פשוט להריץ את סרט הוידאו במחשב ולשים את ה IRIVER ליד הרמקול או אוזניות ולהקליט (RECORD) . מה אתם אומרים על זה? זה יהיה באיכות סבירה (אני לא מחפש איכות מצויינת, אלא סבירה+ )

ההמרה לעולם תהיה יותר איכותית מההקלטה

ויכול להיות שגם יותר קצרה

כי ההקלטה היא מינימום זמן ההשמעה

לעומת זאת בהמרה הוא יכול להמיר תמיד יותר מהר

פורסם

אם אתה רוצה להקליט אודיו של סרט וידאו באורך של שעה וחצי דרך הרמקולים, אז הפעולה תיקח לך שעה וחצי, וללא ספק האיכות של האודיו תרד.

חילוץ של קובץ אודיו מתוך קובץ וידאו זה פעולה שאורכת כמעט אפס זמן, והאיכות של האודיו לא נפגמת כלל.

הקובץ אודיו שנוצר הוא בפורמט WAV או MP3 בד"כ. במידה והפורמט של הקובץ לא מתאים לך, אתה יכול להמיר אותו לפורמט הרצוי לך.

לגבי הגודל של הקובץ, קובץ MP3 של שעה וחצי קטן פי +10 מקובץ DivX של שעה וחצי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים