פורסם 2005 ביוני 1720 שנים אנשים יקרים, אם מישהו הזמין אי פעם מוצר מ-NewEgg או מ-ZipZoomFly והשתמש בשירות של מסטופ כדי להביא את המוצר לארץ אשמח אם יוכל לענות לי על השאלה הבאה:איך למען השם אמורים למלא את הפרטים כדי להזמין מהאתרים האלה? הם שניהם מבקשים כתובת לקוח שתהיה תואמת את כתובת החיוב של כרטיס האשראי.לא ניתן לעקוף את זה כי לפי מספר כרטיס האשראי ניתן לדעת לאן נשלח החשבון בעולם - ומכיוון שאני שולח למסטופ את המוצרים ולא אליי לישראל, הכתובת לא תואמת את כתובת החיוב בבנק של כרטיס האשראי שלי ולכן לא ייעבדו את הזמנתי.איך יוצאים מהפלונטר הזה למישהו יש מושג בבקשה + תחנונים.תודה לעונים.אם מישהו יכול להמליץ על אתר טוב בארה"ב (למחשבים כמובן) שלא עושה כזה כאב ראש - תבוא עליו הברכה.
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים (מצטער אם אני הורס לך את השירשור, פשוט זה נראה לי די קשור ושווה לשאול כאן).אם אפשר אז שאלה על הדרך:איך השרות של מסטופ ? האם מישהו יכול לספר חוויות טובות (או רעות) בנוגע לרכישה מחו"ל ואולי לתת איזה טיפ או שניים לנושא.
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים אל תזמינו דרך מסטופ הם מתעלמים לפעמים מאחריותעל מה אתה מדבר למען השם ?מסטופ לא אחראים על כלום חוץ מביטוח המשלוח עצמו. ברגע שחתמת שהחבילה הגיעה אליך שלמה - הם לא קשורים אליך.אם המוצר שקנית לא תקין, ופנית למסטופ לניצול האחריות כי חשבת שהם צריכים לספק לך אותה, אתה לא יותר מ... אמממ.. טמבל.. :-X
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים לפתוח של הת'רד, אם אני לא טועה, זה אמור להיות ככה שאתה מעביר למסטופ את מה שאתה רוצה להזמין (ואני לא בטוח שזה אפשרי בכל החנויות באינטרנט) והם ממלאים ומזמינים אותו עבורך ככה שהכתובת של האשראי יכולה להיות תואמת למיקום ואחר כך אתה משלם להם את מחיר המוצר + המחיר שהם לוקחים שאני לא בטוח ממה הוא מורכב..
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים לא נכון כשאתה מזמין את המוצר באתר שאתה קונה ממנו את המחשב בכתובת אתה רושם את כתובת מסטופ וגם את קוד המנוי שלך לדוגמא:top123כך שהמוצר מגיע למסטופ הם יודעים לאן לשלוח אותו לפי שם המנוי.
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים על מה אתה מדבר למען השם ?מסטופ לא אחראים על כלום חוץ מביטוח המשלוח עצמו. ברגע שחתמת שהחבילה הגיעה אליך שלמה - הם לא קשורים אליך.אם המוצר שקנית לא תקין, ופנית למסטופ לניצול האחריות כי חשבת שהם צריכים לספק לך אותה, אתה לא יותר מ... אמממ.. טמבל.. :-XI concur, and so does the mighty wabbit
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.