עבור לתוכן

מישהו הזמין פעם מ-NewEgg דרך מסטופ?

Featured Replies

פורסם

אנשים יקרים, אם מישהו הזמין אי פעם מוצר מ-NewEgg או מ-ZipZoomFly והשתמש בשירות של מסטופ כדי להביא את המוצר לארץ אשמח אם יוכל לענות לי על השאלה הבאה:

איך למען השם אמורים למלא את הפרטים כדי להזמין מהאתרים האלה? הם שניהם מבקשים כתובת לקוח שתהיה תואמת את כתובת החיוב של כרטיס האשראי.

לא ניתן לעקוף את זה כי לפי מספר כרטיס האשראי ניתן לדעת לאן נשלח החשבון בעולם - ומכיוון שאני שולח למסטופ את המוצרים ולא אליי לישראל, הכתובת לא תואמת את כתובת החיוב בבנק של כרטיס האשראי שלי ולכן לא ייעבדו את הזמנתי.

איך יוצאים מהפלונטר הזה למישהו יש מושג בבקשה + תחנונים.

תודה לעונים.

אם מישהו יכול להמליץ על אתר טוב בארה"ב (למחשבים כמובן) שלא עושה כזה כאב ראש - תבוא עליו הברכה.

פורסם

(מצטער אם אני הורס לך את השירשור, פשוט זה נראה לי די קשור ושווה לשאול כאן).

אם אפשר אז שאלה על הדרך:

איך השרות של מסטופ ? האם מישהו יכול לספר חוויות טובות (או רעות) בנוגע לרכישה מחו"ל ואולי לתת איזה טיפ או שניים לנושא.

פורסם

אל תזמינו דרך מסטופ הם מתעלמים לפעמים מאחריות ולשני תפתח תארד משל עצמך

פורסם

אל תזמינו דרך מסטופ הם מתעלמים לפעמים מאחריות

על מה אתה מדבר למען השם ?

מסטופ לא אחראים על כלום חוץ מביטוח המשלוח עצמו. ברגע שחתמת שהחבילה הגיעה אליך שלמה - הם לא קשורים אליך.

אם המוצר שקנית לא תקין, ופנית למסטופ לניצול האחריות כי חשבת שהם צריכים לספק לך אותה, אתה לא יותר מ... אמממ.. טמבל.. :-X

פורסם

לפתוח של הת'רד, אם אני לא טועה, זה אמור להיות ככה שאתה מעביר למסטופ את מה שאתה רוצה להזמין (ואני לא בטוח שזה אפשרי בכל החנויות באינטרנט) והם ממלאים ומזמינים אותו עבורך ככה שהכתובת של האשראי יכולה להיות תואמת למיקום ואחר כך אתה משלם להם את מחיר המוצר + המחיר שהם לוקחים שאני לא בטוח ממה הוא מורכב..

פורסם

לא נכון כשאתה מזמין את המוצר באתר שאתה קונה ממנו את המחשב בכתובת אתה רושם את כתובת מסטופ וגם את קוד המנוי שלך לדוגמא:top123

כך שהמוצר מגיע למסטופ הם יודעים לאן לשלוח אותו לפי שם המנוי.

פורסם

על מה אתה מדבר למען השם ?

מסטופ לא אחראים על כלום חוץ מביטוח המשלוח עצמו. ברגע שחתמת שהחבילה הגיעה אליך שלמה - הם לא קשורים אליך.

אם המוצר שקנית לא תקין, ופנית למסטופ לניצול האחריות כי חשבת שהם צריכים לספק לך אותה, אתה לא יותר מ... אמממ.. טמבל.. :-X

I concur, and so does the mighty wabbit

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים