עבור לתוכן

על תוכנות שיתוף ורוחב הפס שהם לוקחות !

Featured Replies

פורסם

אז ככה,

ישנם הרבה תוכנות שיתוף מוכרות, kazaa, imesh, edonkey, winmx ועוד ..

אני אישית די דוגל ברעיון השיתוף, ולכן אני תמיד משתדל לא רק הוריד בתוכנות מהסוג הזה, אלא גם לשתף במיוחד כשיש לי פס רחב ואני יכול לנצל אותו למטרות טובות כאלה.

אבל נתקלתי בבעיה שקימת בכל תוכנות השיתוף. הבעיה היא כזאת, בכל התוכנות ברגע שאני משתף קבצים כשמתחילים להוריד ממני אז כל רוחב פס הUPLOAD מנוצל ולכן זה גורם להאטה רצינית ברוחב פס ההורדה.

זה גורם לי לבעיות בגלישה ומונע ממני את היכולת לשתף קבצים כשאני נמצא ליד המחשב וגולש.

למה לעזאזל אף אחד ממפתחי התוכנות האלה לא חושב לעצמו ליצור אפשרות להגביל את רוחב הפס להעלאה כדי שיאפשר שיתוף קבצים בלי לפגוע בגלישה ??

חברה תעשו לי טובה תמנעו מתגובות כמו פריאיר ושטויות כאלה.

אם יש למישהו תשובה לשאלה הזאת או תיקון למה שכתבתי או סתם הערה אז הוא מוזמן להגיב :)

:bash:

פורסם

אז ככה,

ישנם הרבה תוכנות שיתוף מוכרות, kazaa, imesh, edonkey, winmx ועוד ..

אני אישית די דוגל ברעיון השיתוף, ולכן אני תמיד משתדל לא רק הוריד בתוכנות מהסוג הזה, אלא גם לשתף במיוחד כשיש לי פס רחב ואני יכול לנצל אותו למטרות טובות כאלה.

אבל נתקלתי בבעיה שקימת בכל תוכנות השיתוף. הבעיה היא כזאת, בכל התוכנות ברגע שאני משתף קבצים כשמתחילים להוריד ממני אז כל רוחב פס הUPLOAD מנוצל ולכן זה גורם להאטה רצינית ברוחב פס ההורדה.

זה גורם לי לבעיות בגלישה ומונע ממני את היכולת לשתף קבצים כשאני נמצא ליד המחשב וגולש.

למה לעזאזל אף אחד ממפתחי התוכנות האלה לא חושב לעצמו ליצור אפשרות להגביל את רוחב הפס להעלאה כדי שיאפשר שיתוף קבצים בלי לפגוע בגלישה ??

חברה תעשו לי טובה תמנעו מתגובות כמו פריאיר ושטויות כאלה.

אם יש למישהו תשובה לשאלה הזאת או תיקון למה שכתבתי או סתם הערה אז הוא מוזמן להגיב :)

:bash:

אכן-יש בעייה בקאזה, אבל בחמור אפשר להגביל את הUPLOAD בהגדרות.אין לי מושג לגבי imesh & winmax כי אף פעם לא השתמשתי בהם.

קאזה נראית תוכנה כזאת קלה,שטותית וחנונית ביותר - הגיע הזמן לשפר אותה!

פורסם

לי אישית הקאזאה לא עושה בעיות כאלה

ובאי דונקי אומנם אפשר להגביל מהירות upload אבל זה בא ביחד עם הגבלת מהירות ההורדה שלך.

אגב האי דונקי אצלי בקושי מוריד, אני נאלץ לעשות הרבה הורדות ביחד כדי לממש את רוחב הפס שלי (adsl 0.5m), כל הורדה מורידה קצת.

פורסם

תשמע יש תוכנה מדהימה שנקראת soulseek זה תוכנה בעיקר לשירים יש שם כמה דברים מצויינים דבר ראשון כמו שאתה מעיר לגבי תוכנות אחרות אפשר להגביל את מהירות ההעלאה לאנשים

היא היורשת של audiogalaxy שהייתה לפני שמתה התוכנה הכי טובה לשירים

תאמין לי אם אתה מוריד שירים בעיקר ולא כל הבולשיט שיש בתוכנות האחרות נסה אותה לא תתאכזב

פורסם

באימיש אי אפשר להפסיק מישהו או לקבוע דברים לגבי האנשים שמורידים ממך... בגלל שמקימי החברה ישראלים והם ידעו שכל ישראלי ינתק את האחר כי זה מעט אותו.

בקאזה אתה יכול להחליט עד כמה יוכלו להוריד ממך בו זמנית או לבטל את אפשרות השיתוף

אני אישית משתמש בקאזה ולא שם קבצים גדולים בתיקית השיתוף כי אני יכול גם כך להוריד רק עד 90k וגם כי אנחנו בבית שלי 3 אנשים על הקו הזה...

פורסם

תיקון טעות - באיימיש אפשר לקבוע הכל! כמה הורדות בו זמנית יתבצעו ממך ובכמה KB מקסימום יורידו ממך. אם אתה מכוון את זה נכון, ניתן להוריד במהירויות מכובדות מאוד (כמו שהדגמתי בת'רד אחר שפתחתי).

פורסם

תיקון טעות - באיימיש אפשר לקבוע הכל! כמה הורדות בו זמנית יתבצעו ממך ובכמה KB מקסימום יורידו ממך. אם אתה מכוון את זה נכון, ניתן להוריד במהירויות מכובדות מאוד (כמו שהדגמתי בת'רד אחר שפתחתי).

אבל אי אפשר לנתק את האנשים שבאמצע הורדה ממך חוץ מלהתנק מהאינטרנט

פורסם

אפשר לנתק מישהו ספציפי אבל אי אפשר למנוע לגמרי הורדה ממך. אבל זה לא קריטי כי ניתן להגביל לאדם אחד ולמינימום רוחב פס וזהו...

פורסם

תנסה לשנות את המספר של האנשים שיכולים להוריד ממך בו זמנית ל-1 או 2..

ואם זה עדיין מכביד על המהירות אז פשוט תבטל את האפשרות שאנשים יוכלו להוריד ממך מתי שאתה מוריד משהו ואם אתה לא שלם עם זה שאתה לא משתף אנשים אחרים עם הקבצים שלך :bash: אז מתי שאתה לא מוריד כךום פשוט תאשפר שאנשים אחרים יורידו ממך :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים