עבור לתוכן

מערכת קולנוע ביתי (רסיבר+5 רמקולים) בתקציב של כ3000 שקל....

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מחפש מערכת קולנוע ביתי בעלת שני רמקולים קדמיים צרים וגבוהים, שניים אחוריים, וסנטר..... ורסיבר כמובן.... מאוד מאוד עדיף שהרמקולים יהיו בצבע כסוף... עקב התאמת צבעים בחדר... המערכת מיועדת להמון מוזיקה אבל גם לא מעט סרטים בכלל... ככה שתתאים לשניהם ותתמוך כמובן בדולבי לסוגיו וכו'....

המערכת לא חייבת לבוא קומפלט עם כל הרמקולים והרסיבר ביחד יכולים להמליץ לי על סראונד או סנטר לחוד גם... העיקר שבכולל זה ייצא 3000 שקל בערך...

תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

פורסם

לך על מגבר של JVC,ורמקולים של מוראל.

אין עליהם

:)

ממש תותחים,איכות שחבל לך הזמן..

וגם בתקציב של 3,000 וקצת פחות :)

אז המגבר,הוא JVC-5042

תמונה של המוצר:

z_QDRX5042.jpg

לינק למגבר/רסיבר:

http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=11765

הוא תומך ב5.1,והוא 500W יש לו 50R.M.S (הגברה יעני שאתה מגביר ,עד 50.. מספיק שאתה שם את זה על 20 וטיפה ומכוון נכון את הרסיבר,וזה ממש חזק.)

הוא עולה בסביבות ה1000-1500¤

ורמקולים,

רמקולים אמרנו של מוראל,אז הנה תסתכל למה התכוונתי.. של 5.1 5 טוויטרים קטנים וחזקים מאוד :)(כל אחד 100W) וסאב וופר גם 100W תמונה של המוצר:

123456.jpg

לינק למוצר:

http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=11423&ref=Zap

(זה לא חייב לבוא אם תופס של מוט ברזל של הרמקולים..)

אלה רמקולים ממש חזקים..

הם עולים בסביבות 1700-1800 ואני אגיד לך,הם ממש שווים את המחיר.

מקווה שעזרתי,

שמחתי לעזור. :)

פורסם

ה-MOREL הללו לא מתאימים למוזיקה. הם יותר מיועדים לקולנוע ביתי. הרסיבר ממש לא טוב (בלשון המעטה).

בתקציב שצויין לא ניתן להרכיב מערכת קומפלט נורמלית(2 הרמקולים הקדמיים לבד יעלו יותר מ-3,000 ש"ח). המלצתי לנסות ולחפש יד שניה או להגדיל את התקציב.

פורסם

^

חחחחחחחחחחחחחחחח

מה אתה אומר

לא מתאימים למוזיקה,

עכשיו נפלתי מהכיסא.

למה אתה שמעת אותם??

אני מכיר אותם כמה זמן ,יש לי אותם,ואני מבין טוב בהם,חקרתי אותם

ותאמין לי ששומעים אותם טוב מאוד מוזיקה,רק צריך להגדיר ברסיבר טוב את הכל על SMELL וישמעו פצצה

ולגביי המגבר,זה סוס של מגבר

אז במקום להגיד סתם דברים שלא ניסית

אל תגיד.

כי הכל מניסיון.

פורסם

למה השוות אותם? פירלס? קודה? ALPHA TECHNOLOGY? אם תשווה אותם לרמקולים שמיועדים למוזיקה ברמה קצת יותר גבוהה תראה שהם לא ממש באותה הליגה.

למה בדיוק השוות את הרסיבר הזה? YAMAHA/KENWOOD/PIONEER? תשמע קצת רסיברים ואז תתן חוות דעת על ה-JVC הזה.

פורסם

לול?

פירלס?

תלויי איזה סוג,הרוב שלהם חרא.

תאמין לי שMorel מאוד איכותייים למוזיקה,וסרטים ביחד.

רק צריך לכוון,והכל טוב ..

ורסיבר אם אתה שואל אותי?

אני מעדיף JVC.

ואני חושב שהבנאדם לא צריך יותר מזה,אם אתה תידע באיזה עוצמה שומעים בזה אתה לא תדבר.

כי לי יש את זה כמעט שנה,ואני שומע בזה יום ,יום שעות על גביי שעות ואיזה איכות מדהימה ביותר.

שיהיה לו כרטיס קול טוב ,של 5.1-6.1-7.7 ואז זה יהיה בכלל איכותי.

וברור שכל החברות יותר טובות YAMAHA/KENWOOD/PIONEER אבל מה אתה שם לי את החברה פיונר,אתה חושב יש תקציב לבנאדם? הוא אמר 3000¤ לא 3000$ רק תסלח לי,הכפתור של פיונר בלבד 200$ ;)

אז בחייך,אל תכניס לנו את פיונר לרשימה,ווודאי שהם החברה הכי טובה בעולם למגברים ,אבל לבנאדם אין תקציב כ''כ גדול. ועכשיו אל תגיד לי : "למה"?

יש את זה ,ואת זה את הדגם ההוא שעולה גם 1000¤ וכל מיני דברים.

כי אני חושב שהוא לא צריך יותר מזה,ואם הוא צריך יותר מזה הוא יידבר ויקבל.

פורסם

לידיעתך, כל החברות שציינתי הינן גרועות ברמות הנמוכות (חברות הרמקולים שציינתי הינן ג'נריות ולא שוות את הכסף). אין רמקול ברמות הנמוכות שמתאים למוזיקה ולסרטים, ובטח שלא כשהוא סטליטי.

ל-PIONEER יש גם דגמים זולים ואינם טובים במיוחד. הרסיברים שלהם לא הכי טובים בעולם והם גם לא מתקרבים לכך, גם לא המגברים.

מה הקשר בין עוצמת הרמקולים לאיכות הרמקולים? עוד רגע תגיד לי גם שהרמקולים במועדונים הם הכי איכותיים כי שומעים בהם ממש חזק (אני מקווה שלא תעשה זאת).

כיצד בדיוק הנך קובע כי פותח הת'רד לא צריך יותר מהמערכת שיש לך? הנך מכיר אותו? הסטנדרטים שלכם במוזיקה זהים?

פורסם

מה הקשר??

הרמקולים של המעודנים,להפך.

הם כמעט הכי גרועים,הם קורעים אותם שם.

מה הפלא.?

תמיד רמקול גדול זה ככה,ואין קשר גם לגודל.

אני יכול להביא לך רמקול בגודל של קופסאת סיגריות של 1,000W

אבל מה הקשר עכשיו?

לעניינו,אני אמרתי את שלי לא יודע למה רץ הדיון הזה פה.

אם אתה אומר שהרמקולים שפריסמתי ,הם ברמות "הנמוכות ,והגרועות" אז אתה לא יודע על אתה מדבר,או זכותך להביע על כל דבר מה בא לך.

אני אמרתי את שלי,לפיונר יש את המגברים הטובים בעולם,והם מאוד מתקרבים אל זה.

אז אל תגיד לי שלא,כי הם באלקטרוניקה מס' 1 בציוד של דיי ג'יים,וכו' ..

ואין קשר לעוצמת הרמקול,לבין איכות.

ומה הקשר,זה ששומעים חזק זה לא אומר כלום,לא קונים רמקולים לפי חוזק,כונים כך ורק לפי איכות ותקציב כמובן.

החוזק לא ממש חשוב,זה אח''כ.. העיקר שיהיה איכותי וטוב לאוזן ולשמיעה נוחה.

וזאת לא המערכת היחידה שיש לי,יש לי עוד כמה סוגים,אבל סתם נתתי דוגמה למה שיש לי בתקציב שלו.

והוא לא צריך יותר מזה,כי גם אין לו תקציב יותר מזה.

אם הוא היה מדבר על תקציב יותר גדול,כמובן שהוא היה מקבל משהו בהרבה יותר טוב ואיכותי.

וכמובן הסטנדרטים שלנו במוזיקה,לא זהים :)

אני הבאתי לו משהו טוב לדעתי,לא טוב לך? זאת זכותך להביע את דעתך או של כל אחד אחר.

מקווה שהבנת,

גלישה מהנה. :)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני מתחיל להבין מה הולך...... דבר ראשון תקציב של יותר מ4000 אני לא אוכל לגייס.... דבר שני אני מסכים עם MENTALLY שרמקולים טובים למוזיקה לא יכולים להיות סטליטים... אלא אם כן הם מסדרת הסטליטים של BOSE אבל אני לא חשוב שזה ייכנס לי בתקציב.... ;)

אני יודע בערך מה אני רוצה לכן אמרתי רמקולים קדמיים צרים וארוכים כדי שלא ימליצו לי על סטליטים וכל מיני פיציים כאלה... אנ י לא רוצה סאב בינתיים אז לא חייב להכנס סאב בתקציב.... התסלכתי על סדרת VSXD של פיוניר... אני מתכוון לרסיבר... הסדרה הזאת של מגברים נראית לי טובה והיא נכנסת מצויין בתקציב 1500-2000..... יש לי חדר ממש קטן אז אני ממש לא צריך עוצמה..... אני שומע מוזיקה ממש מגוונת והרבה ממנה ככה שאיכות המוזיקה יותר חשובה לי מאיכות הסרטים.... אבל עדיין אני לא איזה מבין גדול בסאונד... לחבר שלי יש בחדר בגודל כמו שלי מגבר של יאמהה ורמקולים ג'נריים כאלה של חברה שקוראים לה סטורם... אז נתעלם שניה מהעובדה ששניים מהם הלכו אחרי חודש האיכות שהייתה להם כשהם עבדו הייתה סבבה אז לא רנאה לי שאני צריך רמקולים באלפי שקלים....

תודה רבה רבה רבה לכל העוזרים, ניר.

פורסם

חמוד,

גודל לא קובע.

מתיי יבינו את זה האנשים,מה עכשיו "שרמקולים טובים למוזיקה לא יכולים להיות סטליטים"?

מה הקשר גודל?

זה שהם קטנים,ובכל רמקול יש רק טוויטר "קטן" קטן,שעושה הרבה יותר מדיי רעש.

בעוצמה אדירה של 100W(דיי הרבה לטוויטר.)

בקשר למגבר,קח איזה מגבר שאמרתי לך

הרמקולים האלה,מספיק חזקים ואיכותיים למוזיקה/סרטים,ככה שהם יפוצצו לך את האוזניים .

הסאב מאוד איכותי,צלילים נמוכים ביותר.

הסאב יושב למטה,כל הזעזועים יורדים למטה..

וזה אם אתה קורה לזה פיצי,תקרא לזה איך שבא לך..

שמעת איך שומעים? לא.

יש לך חדר קטן,זה מספיק לחדר קטן להרעיד את כל הרצפה,מיטה,ואולי את כל הבניין.(תלויי כמה ווליום אתה שם) אני יכול להגיד לך מניסיון,שמספיק שאני שם על 25-27(מתוך 50) כל הבניין רועד,וממש רועד,אפילו שכנים מקומה 5 מתלוננים שרועד להם הריצפה.

הזמינו לי כבר כמה פעמים משטרה :)

אתה לא צריך משהו יותר חזק מזה,לחדר.

זה ייספק אותך,ואני בטוח ..

אני המצלתי את שלי,אין וויכוח וזה לא נושא ממש לדיון.

אתה כבר הלאה תחליט.

פורסם

אתה סותר את עצמך. מצד אחד אתה אומר כי עוצמה לא קובעת דבר ומצד שני חצי מההודעה האחרונה שלך הייתה לגבי העוצמה המדהימה של הרמקולים שלך. אז תיסגר על עצמך.

ממתי טוויטר זה כל הרמקול? יש לו עוד מס' אלמנטים שבסטליטים בתקציב הזה פשוט לא טובים ביחס לרמקולים רצפתיים באותו תג מחיר.

ה-JVC הנ"ל אינו מגבר, אלא רסיבר. זה לא אותו הדבר.

קח בחשבון כי רמקולים של STORM נחשבים לג'נריים כמו פירלס, קודה וכו'.

עריכה:

אינני יודע על סמך אלו נתונים הנך מתבסס כי ל-PIONEER יש את המגברים הטובים בעולם. במגברים הם לא נחשבים בכלל לחברת HI END. ברסיברים יש להם מוצרים לא רעים בכלל בתחום ה-HI END, אך לא הטובים ביותר. במידה והנך חולק עלי, אשמח אם תראה לי את הדגם הטוב ביותר שלהם (מגבר ורסיבר).

פורסם

שנמשיך להתווכח?

שייקח מה שהוא רוצה,אני המלצתי לו מה שאני ממליץ.

המלצת אתה,זהו נגמר הסיפור.

הנושא הזה ממש לא לדיון,

וברור שטוויטר זה לא כל הרמקול,יש לו עוד מס' דברים.

ואין לי כוח עכשיו להסביר,ולכתוב מגילת אסתר.

מצידי העניין סגור,שיילך על מה שהוא רוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים