עבור לתוכן

יש לי בעיה מוזרה ביותר עם הדריבר של הכרטיס מסך.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סבבה איך אני עושה את זה?

פורסם

תוריד מהאתר http://www.memtest.org/#downiso

אם יש לך פלופי אז תוריד את הגירסא בשבילו תפתח באיזו ספריה ותריץ את הקובץ install.bat

יווצר לך דיסקט איתחול של התוכנה

תאתחל את המחשב הזה כשהדיסקט בפנים ותריץ את הבדיקה

פורסם
  • מחבר

או קיי הבדיקה עכשיו פועלת מה אני עושה עכשיו? מחכה לתוצאות? הוא אומר לי אם יש בעיה ואיפה הבעיה או מה?

פורסם

אתה אמור להריץ את הבדיקה החמישית בערך 10-20 לופים

פורסם
  • מחבר

וואלה אחי אני לא יודע איך בדיוק לעשות מבחן-5 אז אני פשוט יחכה שהכל יעבור ואז הוא יתן לי תוצאות?

פורסם
  • מחבר

טוב מישו יכול בבקשה להסביר לי איך אני משתמש בתוכנה הזאת?

ראיתי שבהתחלה זה רץ לבד חיכיתי ראיתי שזה הגיע למאה אחוז בשניהם למעלה ולמטה ואז זה המשיך לרוץ אז עשיתי שהוא יבדוק רק את טסט 5 ואז אחרי שהוא גמר אותו הוא התחיל אותו מחדש אז מה בדיוק אני צריך לעשות כדי לבדוק אם יש בעיה אם זה הגורם לבעיה עם המחשב שלי?

פורסם
  • מחבר

חבר'ה אני ממש זקוק לעזרה שלכם.

אני כבר ממש ממש ממש ממש מיואש אני לא יודע מה לעשות עכשיו בדקתי את כל מה שעולה בראש שלי (לא היה לי הרבה רעיונות).

אני די חושב משו לגבי התנגשות של דריברים (של הכרטיס מסך בעיקר) יש איזה דרך למחוק את כל המידע שיש במחשב כולל כל הדריברים?

כי עובדה עכשיו אני מפרמט תמחשב ואז מתקין וינדוס ואחרי התקנה המחשב לא מעלה תוינדוס.

עכשיו אין לי מושג מה לעשות כי אני לא מבין ממש בעניינים האלה.

אני כמעט בטוח שהבעיה היא בהתנגשות של דריברים ישנים וחדשים ואם אין כזה דבר אולי משו בביוס.

עכשיו יש לי כמה שאלות:

יש כזה בכלל כזה דבר התנגשות של דריברים? הכונן קשיח לא חדש ויש מצב אולי הדריברים הישנים הישנים מהמחשב הקודם נשארו עליו? (אפילו שמפרמטים תמחשב אין ספור פעמיים?)

אני ישמח לשמוע עצות מה לעשות עכשיו כי אני ממש ממש מיואש.

רק אתם יכולים לעזור לי אין לי לאן לפנות.

תודה על הקשבה שלכם ואני מקווה שתוכלו לעזור לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים