עבור לתוכן

יש לי בעיה מוזרה ביותר עם הדריבר של הכרטיס מסך.

Featured Replies

פורסם

חבר'ה ש לי תכרטיס מסך: RADEON X800XL ואני מנסה להתקין לו דריבר וזה פשוט לא הולך.

אני מנסה להתקין תדריבר מהדיסק מתי באיזה חלק הוא עושה לעצמו ריסט מגיע לוינדוס מבקש ממני לטעון איזה קובץ טוען תקובץ ועושה אותו דבר.

אז הורדתי את הגירסה האחרונה של הדריבר 5.6  התקנתי הכל טוב מבקש ממני לעשות ריסט עשיתי.

עכשיו הוא מגיע לדף טעינה עם הריבועים הירוקים (לטעון כזה תוינדוס) ואז מופיע מסך כחול.

עשיתי ריסט נכנסתי ל- safe made שם עשיתי הוספה והוסרה העפתי משם תדריבר של הכרטיס מסך עשיתי ריסט והוינדוס עלה כרגיל.

עשיתי אותו דבר עם הגירסה של הדריבר 5.5 וקרה אותו דבר כמו שב-5.6.

מה אני יכול לעשות כדי לתקן תבעיה הזאת?

כמה תמונות:

http://imgsrv.pic4u.co.il/35adc6945a14ba44b24aa1a182440ca0030000.aspx

http://imgsrv.pic4u.co.il/35adc6baa347976b80427c9a21fa3e60030000.aspx

אשמח לקבל עזרה.

תודה.

פורסם

מחיפוש ברשת עולה שאינך לבד, ובנוסף לכך לא נמצא פיתרון לבעיה חוץ מפירמוט... אתה גם יכול לנסות לפנות לתמיכה של ATI, ואולי ימצא פיתרון לבעיה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על תגובה שלך.

או קיי עכשיו אני יסיים לפרמט מה אני עושה? מתקין מהדיסק שקיבלתי? כי ניראה לי שהוא עושה תבעיות.

יש מצב שהוינדוס חוסם לי התקנות של דריברים?

פורסם

אם אתה חושד שמקור הבעיה היא בתקליטור אז תוריד את מנהל ההתקן מהאתר של ATI. בכל זאת, לאנשים שהופיעה הודעה דומה נפתרה הבעיה אחרי פירמוט, ולא ראיתי שצויין כי הם התקינו את מנהל התקן ממקור אחר, חוץת מזה היו גם כאלה שהופיעה אצלם ההודעה, אולם לא ניתן היה לראות כל פגם בתיפקוד כרטיס המסך או המחשב...

פורסם
  • מחבר

טוב חבר'ה תקשיבו שנייה.

פירמטתי תמחשב הכל עלה טוב ויפה הורדתי מהאתר הזה (hwzone.co.il) את הדריבר CATALYST 5.5 (בלי ה-Catalyst Control Center) התקנתי אותו,

עכשיו הוא ביקש בסופו של דבר לעשות ריסטרט אז עשיתי ריסטרט ואז הוא מגיע לדף עם הריבועים הירוקים שטוען את וינדוס ואז הופיע מסך כחול.

עכשיו מה אני עושה? איך אני יכול להתקין דריבר לכרטיס מסך בלי בעיות? יכול להיות שהוינדוס דפוק בגלל זה הוא לא מתקין תדריבר כמו שצריך?

עכשיו אני יודע שאני יכול להיכנס ל-safe made עם F8 ולמחוק תדריבר הזה.

אולי יש למישו עצה מה אני יכול לעשות? אולי יש צורך להוציא את הכרטיס מסך לכמה שעות שעה אני יודע...

נ.ב

התקנתי ישר את הדריבר - CATALYST 5.5.

פורסם

:-\ ומה השגיאה שמופיעה במסך הכחול. אולי היא תוכל לספק רמז נוסף בעניין...

פורסם
  • מחבר

אממ כתוב כל מיני דברים כמה מילים מובילות משם:

adequate space

check with your hardwere Venda for any BIOS UPDATES

dISBLE bios MEMORY OPTIONS SUCH AS CACHING

לבדוק אם חומרה או תוכנה מותקין כראוי.

וכתוב למטה משו : irsir.sys

אם אתה/אתם רוצים שאני יכתוב את כל המספר שכתוב שם אין בעיה.

פורסם
  • מחבר

או קיי חבר'ה בדקתי תנושא בביוס עכשיו אני ירשום את כל מה שקשור לחיבור PCI Express (החיבור של הכרטיס מסך).

1.

PCI eXpress  100Mhz

2.

PCI/VGA palette snoop   Disabeld

3.

**PCI Express relative items**

Maximum payload   Size 4096

4.

Init Display First    PCI Slot

(יש שם אפשרות להחליף ל-PCI Ex)

5.

PCIE Spread spectrum  Disabled

6.

Memory Hole For PCI MMIO  Disabled

אני מקווה שזה עזר לכם להגיע לרעיון איך לפתור תבעיה.

תודה לכל מי שמנסה לעזור ועוזר :).

פורסם

אני אומר שוב אל תידאג בקשר לביוס אני עשיתי יותר עדקונים מכל מי שאנימכיר זה תמיד עבד ועל תידאג פשוט תעדכן

עכשיו עם אתה רוצה תעדכון הוא עם אתה רוצה מדיריך איך לעשות את זה הכי טוב תחזירלי תשובה

פורסם
  • מחבר

תיראה רוב הסיכויים זה פשוט כיוון קטן בביוס כי אני חושב עכשיו שזו לא בעיה מהביוס זה מהכרטיס מסך או מהוינדוס או בהגדרות ב-BIOS.

לגבי העדכון לביוס, גם אם היה צורך בזה לא הייתי עושה את זה, זה ממש מסוכן ואם זה לא הולך טוב הלך הלוח אם (עלה לי 130 דולר) ואני יצטרך לקנות חדש בארץ ב-930 ואין מצב שזה יקרה בשנה הקרובה.

פורסם

תנסה לבצע איפוס הגדרות לביוס, תוכל לעשות זאת ע"י הוצאת הג'מפר, או ע"י הוצאת הבטריה הכסופה שנמצאת על הלוח אם.

אם איפוס הביוס לא עזר, תיכנס למצב בטוח ותסיר את כל הדרייברים שלך.

לאחר מכן תוריד את כל הדרייברים העדכניים ביותר לכל החומרה שלך(צ'יפסט/כרטיס מסך/כרטיס קול/כרטיס רשת וכד')

תתקין את כל הדרייברים(אם אתה לא מצליח להיכנס לווינדוס והמסך הכחול מופיע שוב, תעשה את ההתקנה של כל הדרייברים דרך מצב בטוח) ותבצע הפעלה מחדש.

כמו כן - אתה יכול לבדוק את נושא המסכים הכחולים כאן. תעבור שם על כל השלבים ותחזור לכאן עם שאלות.

פורסם
  • מחבר

יוווווווווו!!!!!! :pissed: נישבר לי כבר מזה!!! מחשב חדש קונים וככה הוא עושה בעיות עשיתי כבר הכללל הככככככככככככככללללללל ועדיין הוא לא נותן לי להנות ממנו.

הכל בנוי טוב החלקים חדשים והחיים קשים! בקיצר תמיד יש לי תמסכים הכחולים האלה ורק שאני מוציא תבטריה המסך מיסתדר לעד לריסט הבא או להפעלה.

עכשיו יש לי תמסך הכחול הזה אפילו שאני מתקין וינדוס אני כבר לא יודע מה לעשות איתו עוד שנייה אני מפוצץ לו תצורה עם בעיטה שובר את כולו.

אני ישמח אם מישו יכול לתת לי עצה איך לפץור תבעיה ה*********** הזאת.

אני ממש אבל ממש לא יודע מה לעשות

:nixweiss:

פורסם

אם המסכים הכחולים מופיעים כבר בהתקנה של הווינדוס, אז דבר ראשון תבדוק את הזיכרונות עם MEMTEST

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהבעיה היא לי בזיכרון.

עובדה שהכל פעל כמו שצריך בלי הדריבר של הכרטיס מסך ואז שהתקנתי אותו התחילו המסכים הכחולים.

אני חושב שזה קרה גם בהתקנה בגלל שהוא שמר איכשהו תדריבר או משו כזה אין לי מושג.

וכל מה שמצחיק פה שאני מוציא תבטריה הכל פועל טוב לפעם אחת ואז שאני עושה ריסט או כבוי הכל נופל.

וכל הקטע אני לא יכול להנות כי (מתי שהמחשב פעל כמו שצריך בהתחלה לכמה ימים בלי ריסט או הפעלה מחדש) שיחקתי באיזה משחק ואחרי שעה הוא נתקע לי ככה קרה מספר פעמיים.

ועם כל החלקים שקניתי המחשב לא אמור להיתקע רק עוד שנתיים עם המשחקים החדשים שיצאו בעוד שנתיים.

אני ממש מבקש ממכם עזרה אני כבר ממש מיואש אני כבר שבוע וכמה ימים ואני לא מצליח להנות מהשקעה הזאת.

אני ישמח מאוד אם מישו יצליח לעזור לי.

פורסם

השאלה אם ביצעת בדיקת MEMTEST

כי יכול להיות שעכשיו אחרי העידכון דרייבר. הדרייבר החדש יושב על נקודה פגומה בזיכרון שלא בדיוק הייתה מנוצלת קודם עבור דרבים קריטיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים