פורסם 2005 ביוני 1520 שנים קודם כל שלום לכולם אני חדש פה ומחובתי להגיד שלום בקיצור אני ישאל הרבה שאלות כי עכשיו קניתי מחשב חדש לפי מה שאמרו לי מתקדם מאוד (כנראה יותר ממני)לא ידעתי באיזה פורום לרשום את זה אז אני רושם את זה פה כי לדעתי הוא הכי מתאים אם זה לא קשור נא מהמנהלים להעביר לפי מה שהבנתי לכל צורב דיוידי יש את סוג הדיסק שלו לי יש צורב מסוג: RITEMASTER והייתי רוצה לדעת איזה סוג דיסק לצריבת דיוידי הכי מתאים לו ואם אין אחד ספציפי אז איזה דיסק הוא הכי איכותי וייתן לי אתץ התמונה והאיכות הכי טובה תודה עידן
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים מאוד מעניין. אני מקווה ששאר הרכיבים ידועים יותר.יש לך לינק לצורב הזה במקום בו קנית אותו או לפחות דגם?
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים מחבר אין לי לינק מה שיש לי זה השם שרשום על הצורב כפי שאתה שם לב אני לא כזה מבין בזה שאר הרכיבים לפי מה שאמרו לי הם יותר מידי בישבילי (כמו גיגה וחצי זיכרון פנימי זה הדבר היחידי שאני יודע על המחשב)
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים איפה קנית אם אפשר לשאול? אני פשוט לא מכיר צורב DVD בשם הזה למרות שאני קצת מכיר צורבי DVD. לכן קשה להתייחס לשאלה שלך.
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים מחבר אוקי כן זה הצורב לא ראיתי את ה-W כי הוא מוקף בעיגול עכשיו יש לך דוגמה לדיסק?
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים כן, זה אחד השמות שעלו לי בראש כשאמרת 1.5 גיגה זכרון.מסקירות של הצורב הזה (כנראה) ואחיו, נראה שלא הייתי קונה לו דיסקים של X16 אלא מסתפק ב X8 ולפי הסקירות ב +R ולא ב -R.יש דיסקים של +R X8 של וורבטים באופיס דיפו. קנה כמה לבדיקה. אני מקווה רק שנגן ה DVD שלך קורא +R.
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים מחבר אוקי אין לך מושג אפילו כמה בילבלת אותי בנתיים צרבתי דיסק אחד וכן הוא עלה לי בשני נגני הדיוידי שיש לי בביתאבל מה זה לעזאזל R+ R אם לא אכפת לך להסביר לי כי זה מענייין אותי מה המגבלות שלי ועל הדיסק שאני קניתי רשום VERBATIM DATALIFEPLUS4.7 גיגה שאני עדיין בשוק שיש דיסק כזADVANCED AZO DVD ?+R8X CERTIFIEDואין לי מוש מה כל זה אומר אם מישהו יוכל להסביר לי אני יודה לו תודה עידן
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים לשימחתך, קנית בדיוק את הדיסק שהמלצתי לך. תצמד לסוג הזה. לגבי שאר השאלות שלך כנס לטרד הראשון באמצעי אחסון ותקרא אותו.
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים מחבר אני יגיד לך את האמת קראתי משהו כמו 10 או יותר עמודים ולא מצאתי תשובות לשאלות שלי אני פשוט רוצה לדעת מה המגבלה של הצורב שלי לידיעה כללית כדי לדעת את יכולתו ואיכותו אם תוכל לתת לי את הסקירה של הצורב אני יודה לך מאוד עידן
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים http://www.cdfreaks.com/article/203/5http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=12979&PageId=20
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.