עבור לתוכן

QuickTime Alternative - הסרה / הפעלה עם Windows Media Player

Featured Replies

פורסם

התקנתי במחשב את חבילת הקודקים ACE Mega CoDecS Pack 6.03 - Professional Edition.

ההתקנה כללה גם את התוכנות QuickTime Alternative ו-RealPlayer Alternative.

ניסיתי עכשיו להתקין QuickTime Pro 6.5.1, וההתקנה הודיעה לי שיש לי במחשב QuickTime ואם אני רוצה להתקין את הגירסה החדשה, אז אני צריך קודם להסיר את הגירסה הקודמת.

בדקתי ב"הסרה של תוכנות", ולא מצאתי אפשרות להסיר את QuickTime. ה-Uninstall של חבילת הקודקים לא מאפשר להסיר רק את ה-QuickTime.

האם קיים Uninstall של צד שלישי שמסיר את QuickTime Alternative?

לפי מה שהבנתי, ה-QuickTime Alternative הוא לא נגן מדיה, אלא קודקים של QuickTime שמאפשרים צפייה בקבצי MOV בכל נגן מדיה.

איך מקנפגים את Windows Media Player 9 כך שהוא יזהה קבצי MOV כקבצי מדיה ויפעיל אותם בברירת מחדל?

קיימת אפשרות ב-Windows Media Player לא להציג הודעה לגבי קבצים שלא תואמים את הסיומת, אבל אני לא רוצה לבטל את האפשרות הזו, מכיוון שאני רוצה לקבל אינדיקציה לגבי קבצי WMV שיש להם בטעות סיומת MPG.

פורסם

באשר לשאלה הראשונה שלך-אני לא רואה מה הבעיה לעשות UNINSTALL לכל החבילה של ACE ואז להתקין מחדש אבל הפעם לשים לב שאתה לא מתקין את החלק של הMOV.

מעולם לא עבדתי אם ACE,כך שאין לי מושג אם יש בהתקנה שלו אופציה של בחירה איזה פורמטים הוא ינגן,אבל עבדתי עם חבילות אחרות ובכולם זה היה אפשרי.

מצטער שאני לא יכול לעזור יותר :).

פורסם
  • מחבר

אני יכול לעשות Uninstall לכל החבילה של ACE Mega CoDecS Pack ולהתקין אותה מחדש, אבל זו האופציה הכי פחות מועדפת מבחינתי.

במידה וקיים Uninstall של צד שלישי לקודקים של QuickTime Alternative, כך שאני אוכל להתקין את QuickTime Pro, זה יהיה הפתרון הכי טוב עבורי.

בכל אופן, הצלחתי להפעיל קבצי MOV באמצעות Windows Media Player, מבלי לקבל הודעת שגיאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים