פורסם 2005 ביוני 1420 שנים שלום. היום באתי וניסיתי לפתוח את האיי סי קיו. נכנסתי, היה את ה*ביייייייייייייפ* הארוך הזה, ובאמצע שהיה את הביפ הזה הופיע לי החלון הבא: ואז אני לוחץ על אישור, והכל נסגר. מה לעשות?
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים כנס לתיקייה של האיסיקיו ( של התוכנה ) חפש שם קובץ בשם DBConvert.exe תפעיל אותו .. תתקן את החשבונות שאתה משתמש באיסיקיו זה צריך לסדר את העיניין
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים מחבר כנס לתיקייה של האיסיקיו ( של התוכנה ) חפש שם קובץ בשם DBConvert.exe תפעיל אותו .. תתקן את החשבונות שאתה משתמש באיסיקיו זה צריך לסדר את העיניין אני יודע. פעם היתה לי הבעיה הזאת ועשיתי את זה וזה עבד, ועכשיו משום מה זה כבר לא...:\
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים כנס לתיקיה של האייסיקיו, מחק את הקובץ icq.exeואז תריץ את ההתקנה שוב.זה אמור לסדר את זה.
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מחבר כנס לתיקיה של האייסיקיו, מחק את הקובץ icq.exeואז תריץ את ההתקנה שוב.זה אמור לסדר את זה.זה עבד! תודה רבה..
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים לדעתי ICQ2003A הוא ההכי יציב ונוח שהיה אי פעם לא עושה לי שום בעיות כל פעם שניסיתי את החדשים יותר רק התעצבנתי וצריך להוציא מחוץ לחוק את כל הICQ לייט האלה!! רק כאבי ראש הם עושים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.