פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים אם אני יעבוד עם מארז חצי פתוח (שרק מכסה אחד שלו פתוח) האם זה יעזור לי או שזה לא מומלץ?למה זה לא ממולץ? יכולים להכנס למחשב כל מיני דברים מזיקים?
פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים מחבר וייכנסו לך טונות של אבק למארז..........................מישהו מוכן להגיד לי למה עשיתם חרם על pandas?
פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים מישהו מוכן להגיד לי למה עשיתם חרם על pandas?מישהו מוכן להגיד לי למה זה קשור?
פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים זה לא העניין, אמרתי לו שישאיר את המארז פתוח, כי יכול להיות שהבעיה היא סתם בקריה של הטמפ'.
פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים מחבר סתם אני רוצה לדעת.....יש איתפ איזשהיא בעיה? שרות? מחירים? טימטום?ואני כבר מחליף מארז אז אל תציעו לי יותר הצעות אבל תודה שעזרתם!
פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים שירות - לא רעץמחירים - טובים פלוס.טמטום - זה תלוי באיזה דרך מסתכלים עליהם.
פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים סה"כ אני חושב שהמצב יחזור לקדמותו ("World peace") בזמן הקרוב..זאת השאיפה, בכל אופן..
פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים סה"כ אני חושב שהמצב יחזור לקדמותו ("World peace") בזמן הקרוב..זאת השאיפה, בכל אופן..אכן !!!
פורסם 2001 בדצמבר 2823 שנים הם עדיין מאיימים עליך-את'לון-באיומי תביעה?לא שמעתי מהם פשוט. יכול להיות שהם הגישו תביעה ואני בעוד כמה זמן אקבל דואר רשום מבית המשפט או משהו כזה, רק אז אני אדע, כי בנתיים אני לא יודע אם הם החליטו לממש את האיומים שלהם.
פורסם 2001 בדצמבר 2923 שנים תכלס השירות שלהם והיחס היה מעולה כשהזמנתי...... תראה אין לי נסיון עם החזרה אליהם, ואני מקווה שלא יהיה. אבל כמעט תמיד בארץ היחס מעולה כשאתה קונה, כשאתה בא להחזיר מוצר פגום אז עושים לך פרצוף חמוץ. אני לא אמר שזה כך בפנדה, כי אין לי נסיון של החזרת מוצר פגום אליהם, ואני מקווה שלא יהיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.