פורסם 2005 ביוני 1320 שנים http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Submit=Go&DEPA=0&type=&description=X800XL&Category=0&minPrice=&maxPrice=&Go.x=0&Go.y=0אלה הכרטיסים. אין לי כל כך מושג מה ההבדלים ביניהם. אני רק יודע שהמחיר שונה. איזה עדיף?אני מעדיף לא לבזבז יותר מ300 דולר. עוד שאלה:איזה דגם מהם מוכרים בארץ?
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים WOW כמה דגמים (במיוחד של ספיר)תראה כל כרטיס בעיקרון יהיה מצויין כי יכולות הכרטיס הן גבוהות ביותר..אם אתה מחפש אחד עם קירור טוב (פסיבי) לך על ג'יגהבייט...
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים הבנתי מכמה אנשים פה בפורום שאם קונים דגם של MSI אז יש אחריות עולמית ואז אפשר לתקן גם בארץ אם קורה משהו זה נכון או סתם בולשיט ?כי אני מתכוון להזמין לעצמי את ה דגם של MSI שהוא גם VIVO בעוד כ חודשיים כשחבר שלי חוזר משם.
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים Gigabyte X800XL-if you wanna quet card and got good coolingHIS-if you wanna litlle bit better performanse and better,then other X800XL OC,lol,if you can talk about OC on X800XL
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים נראה לכולם יש DUAL DVI מה שבטוח ל MSI יש DUAL DVI.שוב תברר את העניין של האחריות אם יש חברה שיש לה אחרות גם בארץ אז לא משנה מה עדיף אותה אפילו אם יהיה לכרטיס קירור קצת פחות טוב או ביצועים קצת פחות טובים.
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים לPOWERCOLOR יש חיבור מתח נפרד בשונה משאר הכרטיסים ולכן אני כמעט בטוח שזה יעזור לו בOC...
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים If you gonna buy ANY video card overseas,they cary only original warrantyWhat exactly do you mean by saying "ORIGINAL"? because i have no idea whats an original warranty
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים I think,if you buy card outside Israel,you can't get warranty in Israel,only in country you buy it
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים Maybe you rightBut anyhow,if it important to you ,you can always check it with local distributor
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.