עבור לתוכן

אני זקוק לעזרה בבחירת דגם של X800XL

Featured Replies

פורסם

http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Submit=Go&DEPA=0&type=&description=X800XL&Category=0&minPrice=&maxPrice=&Go.x=0&Go.y=0

אלה הכרטיסים. אין לי כל כך מושג מה ההבדלים ביניהם. אני רק יודע שהמחיר שונה. איזה עדיף?

אני מעדיף לא לבזבז יותר מ300 דולר.

עוד שאלה:

איזה דגם מהם מוכרים בארץ?

פורסם

WOW כמה דגמים (במיוחד של ספיר)

תראה כל כרטיס בעיקרון יהיה מצויין כי יכולות הכרטיס הן גבוהות ביותר..

אם אתה מחפש אחד עם קירור טוב (פסיבי) לך על ג'יגהבייט...

פורסם

ספיר חמודים ביותר, אבל יש עוד אופציות כמו HIS, PowerColor.

פורסם

הבנתי מכמה אנשים פה בפורום שאם קונים דגם של MSI אז יש אחריות עולמית ואז אפשר לתקן גם בארץ אם קורה משהו זה נכון או סתם בולשיט ?

כי אני מתכוון להזמין לעצמי את ה דגם של MSI שהוא גם VIVO בעוד כ חודשיים כשחבר שלי חוזר משם.

פורסם

Gigabyte X800XL-if you wanna quet card and got good cooling

HIS-if you wanna litlle bit better performanse and better,then other X800XL OC,lol,if you can talk about OC on X800XL

פורסם

הPower Color עם הדואל DVI (דגם TVD3D).

פורסם

נראה לכולם יש DUAL DVI מה שבטוח ל MSI יש DUAL DVI.

שוב תברר את העניין של האחריות אם יש חברה שיש לה אחרות גם בארץ אז לא משנה מה עדיף אותה אפילו אם יהיה לכרטיס קירור קצת פחות טוב או ביצועים קצת פחות טובים.

פורסם

לPOWERCOLOR יש חיבור מתח נפרד בשונה משאר הכרטיסים ולכן אני כמעט בטוח שזה יעזור לו בOC...

פורסם

הכרטיס ממילא לא בדיוק אוברקלוקר מדהים, זה לא ישנה הרבה

פורסם

If you gonna buy ANY video card overseas,they cary only original warranty

פורסם

If you gonna buy ANY video card overseas,they cary only original warranty

What exactly do you mean by saying "ORIGINAL"? because i have no idea whats an original warranty

פורסם

I think,if you buy card outside Israel,you can't get warranty in Israel,only in country you buy it

פורסם

אתה צודק.

לגבי הדגם,הייתי הולך על הפאורקולור.

פורסם

לא נכון,עם אני לא טועה לMSI יש אחריות עולמית,תקנו אותי עם אני טועה.

פורסם

Maybe you right

But anyhow,if it important to you ,you can always check it with local distributor

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים