פורסם 2005 ביוני 1320 שנים אמרו בביקורת עליו באתר בקרוב........מתי זה בקרוב לע**ל??? עוד מעט יש לי בגרות בהסטוריה וצריך להכניס את החומר איפה שהוא (חוץ מבראש) ובלי שום קשר, אני רוצה לראות עיברית בנגן, יצאתי מתוך נקודת הנחה שיהיה לו עיברית ואני לא יודע איפה היא!! אז מה נסגר??
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים לא ידעתי שכאן זה פורום "חוזי עתידות"....אני מניח שעומרי לא היה רושם בביקורת שלו שתהיה עברית אם לא מסרו לו כך מהיבואן\יצרן.יכול להיות שמתעכבים עם זה, כמו בכל פיתוח של מוצר וזה מה יש
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים מחבר מה הקשר לחוזי עתידות, אמרו בקרוב ובינתיים לא שמעתי על זה כלום.....כבר למעלה מחודש!אז מן הראויי שאני יתחיל לדאוג שמה אוליי זו סתאם שמועה שהוא הכניס לביקורתבינתיים אנכנו נושקים לחודשיים שבהם אין לי עיברית שזה דיי מעיק
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים מה שכתבנו בביקורת זה בדיוק מה שאמר לנו היבואן. אנחנו בחיים לא כותבים דבר כזה לפי שמועות כי זה לא מקצועי. למה עדיין אין תמיכה בעברית? אני ממש לא יודע אבל אנחנו ממש לא הגוף הנכון להתלונן בפניו. אם אתה רוצה להביע תלונה ואולי אף לקבל תשובה אתה מוזמן לפנות ישירות ליבואן של iAudio.
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים מעניין.. גם ארקדיה הבטיחו עיברית רישמית... כנראה זה קטע של יבואנים להבטיח ולא לקיים..
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים שלום לכולם כהרגלי בקודש אנסה לעזור אני מבין את רצונם של אלו שמחכים בקוצר רוח לעברית במכשירי iAUDIOהנושא בהחלט לא ירד מסדר היום. תאריך היעד המקורי שנמסר לנו מהיצרן היה לקראת יוני השנה. הסיבה לעיכוב נעוצה במאמצים הכבירים שהחברה השקיעה ומשקיעה בהשקתו של הדגם החדש הX5 ולכן פרויקטים אחרים מתעכבים.פוליפון עושה כל שביכולת לקדם ולזרז נושא זה מאחר ואנו מכירים בחשיבותו.להזכירכם היינו הראשונים להציג תמיכה עברית מלאה במכשירים אחרים המשווקים על ידינו בימים אלו אנו בודקים אופציות שונות לקידום הנושאסבלנות חברים סבלנות
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים אני כבר שנה מחכה לעדכון של העברית מארקדיה לH100 , אז אל תצפה לשום דבר ....אקרדיה - אכזבה עצומה ( למרות שזה לא לגמרי אשמתם , הם אלו שהבטיחו )
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים מצטער על הקפצה של נושא כזה ישן אבל כתבתם לקראת יוני השנה אנחנו באמצע יוני אם אפשר חדשות משהו תאריך.. ??? :
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים שלום לכולם כהרגלי בקודש אנסה לעזור אני מבין את רצונם של אלו שמחכים בקוצר רוח לעברית במכשירי iAUDIOהנושא בהחלט לא ירד מסדר היום. תאריך היעד המקורי שנמסר לנו מהיצרן היה לקראת יוני השנה. הסיבה לעיכוב נעוצה במאמצים הכבירים שהחברה השקיעה ומשקיעה בהשקתו של הדגם החדש הX5 ולכן פרויקטים אחרים מתעכבים.פוליפון עושה כל שביכולת לקדם ולזרז נושא זה מאחר ואנו מכירים בחשיבותו.להזכירכם היינו הראשונים להציג תמיכה עברית מלאה במכשירים אחרים המשווקים על ידינו בימים אלו אנו בודקים אופציות שונות לקידום הנושאסבלנות חברים סבלנות
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים בבית ספר יסודי, לקרוא עברית, למדו אותך ?תאריך היעד המקורי שנמסר לנו מהיצרן היה לקראת יוני השנה. הסיבה לעיכוב נעוצה במאמצים הכבירים שהחברה השקיעה ומשקיעה בהשקתו של הדגם החדש הX5 ולכן פרויקטים אחרים מתעכבים.
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים איזה תגובה... אם אתה יודע לקרוא אתה גם יכול להבין את זה בעוד דרך שהתאריך נדחה ללקראת יוני וזה התעכב לתאריך הזה בגלל ההשקה של ה X5 אז אל תתקוף ישר.. רק שאלתי אם יש חדש בנושא !
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים אוקיי, אתה צודק.. זה מה שיכול להבין מישהו שלמד לקרוא... את המשמעות האמיתית של ההודעה, יכול להבין רק מישהו שבנוסף, למד גם הבנת הנקרא...
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים מחבר טוב תכלס חוץ מויכוחים פה של כמה אנשים לא קיבלתי תאריך משוער חדש.....אז יאלה......ובזאת אני קורא לכול מי שיש לו את הידע והכלים להרתם למאמץ ולעשות עידכון כשוחה שתומך בעיברית, העיכר שיהיה משהו זה ממש דפק לי תוכניות!
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים ובזאת אני קורא לכול מי שיש לו את הידע והכלים להרתם למאמץ ולעשות עידכון כשוחה שתומך בעיבריתוואלה.עכשיו אני בטוח שיהיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.