פורסם 2005 ביוני 1320 שנים ערב טוב לכם ערב רע מאוד לי המעבד שלי היה בטמפ' גבוה מאוד 58-60 ולכן החלטתי לנקות את גוף הקירור אחריי הסתבכויות איתו הצלחתי להוציא אותו לנקות אותו כמו שצריך היה שם טונה של אבק !! החזרתי אותו למקום(כמובן בלי לפגוע במשחה הטרפית שעליו) , הכל נראה חלק באותו זמן. אני בא להדליק את המחשב המאוורר נידלק והלכ נידלק אבל המחשב לא עולה !! אפילו המסך לא מגיב !!! הנורות של ה Power ושל ה H.D נשארו דולקות כל הזמן ואחריי 7 שניות כיביתי את המחשב שוב הפכתי את מערכת הקירור שעל המעבד לצד השני כי חששתי שהיא לא מורכבת כמו שצריך, ועדיין זה לא עזר המחשב נישאר ככה !!! אני במצוקה קשה אני חייב פתרון , או לדעת לפחות עם המעבד שלי הלך או משהו בבקשה שמישהו יעזור !! תודה רבה רבה רבה מראש לכל העוזר והמגיב באשכול זה !
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים תוציא ותכניס את המעבד בחזרה ותבדוק שאתה מכניס אותו כראוי! יש מן שפיץ כזה שהוא הסימן לכיוון הנכון שים לב אליו... אם זה לא עוזר תבדוק שחייברת את המאוורר כמו שצריך לתבדוק שמשהו אחר לא התנתק שם בטעות
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים לא יודע עם זו העצה הנכונה אבל זה מה שאני אהיתי עושה...תפרק את כל המחשב( כוננים כרטיסים למיניהם זכרונות מעבד...)תרכיב לאט לאט ובהרבה הרבה אהבה כל חלק וחלק אצלי זה תמיד עובד...
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים מחבר קודם תודה רבה על התגובות..אני לא יודע להרכיב מחשב קומפלט...אבל לדעתכם המעבד הלך ביגלל הפעולה הזו ?
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים נתק את כל כרטיסי ה PCI מהמקום (אם יש).הוצא את הזכרון מהמקום והכנס אותו מחדש.אותו דבר עם כרטיס המסך.הוצא גם את המעבד בזהירות, בדוק אם אין לו פינים עקומים?הכנס אותו חזרה והרכב עליו את גוף הקירור.אפס את ה CMOS בעזרת הג'מפר המתאים על לוח האם (מיקום הג'מפר בחוברת).נסה שנית.
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים מחבר עשיתי הכל חוץ מהדבר האחרון שאמרת CMOS כי אין לי מושג בזה.. תודה על התמיכה אני אשמח לקבל עוד תגובותא ני כרגע מהמחשב המעפן של אחותי
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים זה לאפס את ההגדרות הביוס שלך..הדרך הכי פשוטה לאפס את ה CMOS היא להוציא את הסוללה שיש לך על הלוח להוציא את הקבל מתח של המחשב מהשקע ולחכות איזה דקה
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים מחבר קודם תודה שוב על התגובות איפה נימצא הלד סוויטץ' ? אגב לא ריסקתי את המעבד הוא שלם - ניבדק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.