פורסם 2005 ביוני 1220 שנים טוב אז ככה חיברתי את הכונן DVD למחשב והפעלתי אבל משום מה במקום שהוא יזהה אותו הוא עכשיו לא מזהה אף כונןניתקתי את הקבל והכול עובד כרגילעכשיו ניתקתי את הצורב DVD חשבתי אולי אם אני יפעיל את ה DVD לבד נימצא את הבעיה אולי משהו בחיבור דפוקאבל משום מה גם כאן נתקלתי באותה בעיה שהוא לא מזהה את אף אחד מהכוננים כולל ההרדיסק עכשיו סמתי בשניהם שהכבל יקבע אם הם סלייב או מאסטר אבל עדיין לא עבדוכאשר הוצאתי את ה DVD וחיברתי רק את הצורב שוב נתקלתי בבעיה שהוא לא מזהה אף כונן שניתקתי גם את הצורב הוא מזהה את ההרדיסק וזהו מאחר שגם ניתקתי את הכונן DVD וגם את הכונן רשתיש מצב שהכבל דפוק זה מחשב חדש בן חצי שנה בערך ואני חייב דחוף את הצורב DVD עבור פרויקט שאני אמור להגיש ביום שלישי אשמח לעזרה דחופה
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים מחבר עשיתי אבל משום מה גם כשאני עכשיו נגיד מחבר רק תצורב או רק את ה DVD זה עושה בעיותעכשיו הבנתי שהכבל באמצע זה סלייב והעליון זה המאסטר אני לא מתבלבל נכון?יכול להיו שהכבל התקלקל?
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים כשאתה משתמש בג'מפרים להגדרות של כל אחד אז המיקום על הכבל לא משנההצד הארוך של הכבל מחובר ללוח והקצר לכוננים?תבדוק גם שהכבל לא הפוך בחיבור
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים מחבר טוב ממש כמו שצפיתי הכבל היה דפוק היום השגתי אחד חדש וחיברתי אותוהיה תענוג לראות שוב את הכונניםשאלה מעניינת מה יכול לכבל ניתונים להתקלקל זו פעם ראשונה שזה קורה לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.