עבור לתוכן

האם הלוחות אם של אינטל מומלצים? ככלל

Featured Replies

פורסם

האם למישהו יש נסיון טוב איתם? או שכדאי לדבוק לGIGABYTE,DFI,MSI,ABIT,ASUS?

האם הצ'יפסטים 9xx של אינטל יותר טובים מה NForcex למיניהם של NVidia?

לא מדובר בלוח אם למחשב של גיימר כבד, אבל גם לא למחשב של מקודד סרטים סדרתי, אני מחפש משהו שיהיה בתחום האפור בין שני אלה...

פורסם

מומלץ לדבוק לאחרים.

וצ'יפים של NVIDIA יותר טובים מצ'יפים של אינטל

פורסם

BOSE תתעדכן קצת בנושא - כי חלו לא מעט שינויים בשבוע האחרון (בעיקר בנוגע למעבדי הליבה הכפולה ולוחות NF4 )

בעיקרון מומלץ גם לוחות אם עם ערכת שבבים של INTEL וגם של NVIDIA כאשר עבור כפולי הליבה עדיף של INTEL

באופן כללי לוחות אינטל הם בסדר למשתמש הפשוט אבל אם אתה רוצה OC ועוד תכונות מיוחדות לך על לוח מתוצרת של חברה שלישית המשלבת את אחת מערכות השבבים המומלצות

פורסם

ה-955X אוברקלוקר יותר טוב מה-nF4 SLI IE

הביצועים של שניהם אותו דבר +\-

פורסם

כמו שנאמר , הלוחות של אינטל הם לא ל-OC או לביצועים גבוהים במיוחד

הלוחות לא מציעים פצ'רים מיוחדים

מה שהם מציעים זה יציבות ורק יציבות

ודבר חשוב נוסף , זה אחוז התקלות הנמוך ביותר (אחוז התקלות הוא בערך, אחוז אחד) שזה נתון מדהים !

רוב הלוחות שנמכרים אצלנו הם אינטל , למעט אלה שדורשים אחרת

מאז שזה נעשה , שביעות רצון של הלקוחות גדל (אין תקלות) וכמובן פחות עבודה לנו

בקיצור הנסיון מלמד ששווה למכור מוצרי איכות !!!

פורסם

אני חייב לחזק את דבריו של LIPA...

רוב האנשים שקונים מחשב הם בעלי ידע מינימלי בנושא ואין להם מושג קלוש לגבי OC.

לוחות האם של אינטל הם הלוחות הכי אמינים בעולם , ואלו רוב הלוחות שאנו מוכרים גם אלא אם הלקוח מבקש משהו לOC או לוח אם מחברה אחרת.

נדיר מאוד שהם עושים בעיות, לא תראה קבלים פרוצים ובעיות יציבות. בנוסף, אינטל דואגת לעדכוני BIOS תכופים על כל פיפס קטן (מה ששאר החברות לא ממש טורחות לעשות).

בקיצור, אם יעילות ואמינות הם מה שאתה דורש מלוח אם (גם אחריות של 3 שנים אבל רוב היצרניות כבר נותנות גם 3 שנים היום) ואין לך שום צורך בOC או בFEATURE מסויים שקיים רק בלוח מחברה אחרת, אל תחפש לוח אחר. אין לנו כמעט החזרות או תקלות עם הלוחות הללו וכמו שLIPA אמר, הלקוח מבסוט וכך גם אנחנו (ותאמין לי שלוח אם של ASUS או ABIT או GIGABYTE, לא בהכרח אומר איכות, כי לרוב מוכרים את המודלים הפשוטים עם ערכות שבבים נחותות של VIA ו SIS והמודלים בעלי ערכות השבבים של אינטל נוטים להיות יקרים יותר מהלוחות המקבילים של אינטל עצמה).

אני רק אדגיש נקודה, אין שום דבר רע בלוחות של שאר החברות בתנאי שאתה מחפש משהו מסוים בהם ולא סתם בגלל השם.

ושוב, אף לוח היום לא מגיע לרמת האמינות שלהם.

ולא, אין לי לוח של אינטל (אגב) כי אני כן עושה OC.  :silly:

פורסם

אני הייתי מעדיף לקחת לוח של אינטל נטול פיט'ורים מאשר לקחת לוח של חברה סוג ז' כמו PC PARTNER, ECS, PC CHIPS וכו' שיכולים להציע יותר אופציות במחיר מעולה אך עם אמינות ירודה לאורך זמן וביצועים שלרוב נחותים.

ד"א אני מכיר כמה אנשים שקנו מחשבים לאורך השנים עם רק לוחות של אינטל והיו מרוצים וגם נפלו לעומת זאת עם לוח VC 820 הידוע לשמצה שתמך ב RDRAM שלא עזר לכלום ורק ניפח את מחיר המחשב. ןאחד אחר שהחליט שהוא רוצה לעשות OC והבין שאין לו סיכוי לאחר שהסברתי לו שלוח אינטל ו OC לא הולכים ביחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים