עבור לתוכן

חבר'ה יש לי בעיה מוזרה מאוד מתי שאני עושה ריסטרט או מכבה.

Featured Replies

פורסם

חבר'ה מפני כמה ימים קיבלתי כמה חלקים למחשב החדש (כמעט הכל חוץ מכונן קשיח סי די רום צורב וכונן A).

ביום שישי היה לי אזהרה כזאת ברקע כחול, חבר שלי אמר לי תוציא תבטריה ואז אחרי כמה זמן תכניס מחדש הוצאתי הכל מהחשמל הוצאתי אותה אחרי כמה דקות החזרתי אותה חיברתי הכל ואז הכל עלה כרגיל.

עכשיו התקנתי תדריברים של הלוח אם ואז תדריבר של הכרטיס מסך ואז הכרטיס מסך ביקש שאני יעשה ריסטרט אז עשיתי.

אחרי כמה שניות הגיע כזה לטעינה של הוינדוס (זה שכמה ריבועים רצים אחד אחרי השני :x) ואז במקום שוינדוס יעלה המחשב עושה ריסטרט.

עכשיו הוצאתי שוב תבטריה וכל זה ואז זה עבד שוב.

כל פעם מחשב בקצר אני צריך להוציא תבטריה או תחשמל.

מפני שהלכתי לישון שוב עשיתי ריסטרט ואז המחשב לא רצה לעלות תוינדוס כרגיל אז פשוט הוצאתי אותו מהחשמל ואז הלכתי לישון שהיתעוררתי המחשב פעל (מוזר כי לא הוצאתי תבטריה בלילה).

עכשיו אין לי מושג מה הבעיה שלו אני די בטוח שזה משו בביוס או משו דומה.

עכשיו יש לי תלוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Socket 939 NVIDIA nForce4 Ultra ATX AMD

והוא כותב לי לפעמיים משו על ה-CMOS ואני חושב שזה הבעיה נימצאת ב-CMOS הזה... (מזה CMOS בכלל?)

אתה יכולים לעזור לי בבקשה?

פורסם

הCMOS הזה מודיע לך שאיפסת את הביוס והוא חזר לברירת מחדל... (בגלל הוצאת הבטרייה והחזרתה לאחר מספר דקות)....

פורסם
  • מחבר

אה או קיי תודה אחי.

אתה יודע אולי למה הוא משחק איתי עם הריסטרטים?

פורסם
  • מחבר

(מותר הקפצה 1)

חבר'ה בבקשה אני מת להנות מהמחשב מישו יכול להגיד לי מה לעשות מה לבדוק?

יש מצב שזו בעיה בוינדוס? פירמטתי תמחשב היום שוב ועדיין יש תבעיה יש מצב כלשהו שזה הבעיה בדיסק ההתקנה של הוינדוס?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

אתה מוכן להראות לי איפה רשום בחוקים שמותר להקפיץ? תלמד להשתמש בכפתור עריכה. עוד הקפצה אחת והדיון ננעל.

תבדוק את הפוסט שב-FAQ הקשור למסכים כחולים.

תעבור שם על כל השלבים, לא עוזר? תחזור לכאן.

פורסם
  • מחבר

או קיי חבר'ה קראתי תמה שכתוב.

יש לי לוח אם חדש וספק חדש אז אני חושב שזו לא הבעיה.

אבל יש לי טמפ' די גבוהות הטמפ' של המעבד הוא 50 ושל הלוח אם ב43 בערך.

יכול להיות שזה הגורם של הבעיה?

ואם אלה לא הבעיות מזה יכול להיות? אם יש עצות אני באמת ישמח לשמוע אותם.

נ.ב

סליחה על ההקפצה הקודמת.

פורסם

אתה יכול לכתוב מה האזהרה אומרת מפני מה היא מתריאה אותך זה יעזור מאוד גם אם היא כותבת מספרים תכתוב אותם ותודיע לי אנסה לפתור לך את זה

פורסם
  • מחבר

או קיי חבר'ה שלחתי אי מייל לחבר'ה DFI והם אמרו לי שכניראה ה-BIOS לא בסדר.

כל הקטע שהלוח אם חדש.

מה אני יכול לעשות עכשיו?

פורסם

אם הוא עדיין באחריות שלח אותו לחברה שממנה קנית אותו ושיתקנו לך אותו או ע"י צריבה מחדש של הביוס או ע"י החלפה של הלוח עצמו

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון אחי קניתי תלוח אם מארצות הברית (יותר נכון קנו לי משם).

דבר שני אני כבר לא יודע איפה הבעיה בביוס או בכרטיס מסך או בדריברים העניין בבדיקה.

פורסם

אחי אני מכיר את זה שאתה קונה מחשב ותמיד יש משהו שלא נותן לך להנות ממנו אז תראה תנסה שתי דברים שאני אומר לך

1: תעדכן את הביוס שלך

http://www.dfi.com.tw/Upload/BIOS/NF4LD310.exe

(איך עושים את זה?: אתה מוריד את הקובץ שם אותו בדיסקט עושה ריסט מכוון את הביוס לקרוא מהפלופי

מעדכן את הביוס...

אם זה לא עזר

תוצאי את הסלוט הראשון שלך ניראה לו זזה שהכי קרוב למעבד בצבע כתום (אם אני לא טועה) אם זה לא עזר תחזור לפה

ותגיד גם אם הצלחת...  :xyxthumbs:

פורסם

והוא כותב לי לפעמיים משו על ה-CMOS  ואני חושב שזה הבעיה נימצאת ב-CMOS הזה... (מזה CMOS בכלל?)

אתה יכולים לעזור לי בבקשה?

שבב זיכרון שבו נשמרת הגדרת התצורה של המחשב ולא

הCMOS הזה מודיע לך שאיפסת את הביוס והוא חזר לברירת מחדל... (בגלל הוצאת הבטרייה והחזרתה לאחר מספר דקות).

פורסם
  • מחבר

תודה Gold Shark על התגובה :).

InFecT[0]r תודה על ההודעה שלך.

אמרו לי שלא לנסות לעדכן תביוס לבד, אמרו לי אם זה לא הולך טוב אז הלך הלוח אם ולי אין אחריות.

עכשיו הדיון הזה ירד אז הוספתי דיון אחר לגבי הדריבר של הכרטיס מסך.

מה שקורה עכשיו הוא הוינדוס עולה הכל טוב ויפה כל הדריברים עולים הכל טוב ויפה חוץ מהדריבר של הכרטיס מסך.

הכל עובד טוב ושאני מנסה להתקין תדריבר של הכרטיס מסך אחרי שאני עושה ריסט המחשב מגיע לריבועים הירוקים האלה ואז נותן מסך כחול.

עכשיו אני יכול להיכנס ל-Safe Made ולמחוק תדריבר הזה ואז הכל פועל טוב יפה חוץ מדריבר של כרטיס מסך.

אי אפשר לעשות שום דבר בלי הדריבר של הכרטיס מסך.

כתבתי בדיון השני (החדיש יותר) את כל הפרטים של הביוס לגבי ה-PCI Express.

ואם מישו מבין במספרים אין לי בעיה להעתיק תמספרים.

תודה על העזרה חבר'ה :).

פורסם

אחי הבעיה היחידה (ניראה לי) שיכול ליפול לך העידכון של הלוח זה שיש לך הפסקת חשמל וזה 0000000000000000000000.1

שזה יקרה לך בדיוק ב5 שניות האלה

אם תרצה אחי אני יתן לך מספר טלפון של חבר שלי שממש יסביר לך איך עושים את זה כי יש לו לוח כמו שלך בדיוק

ושדרגנו את הלוח ולא היה בעיה ביכלל

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה אחי.

שוב גבר זה לא הבעיה בביוס, זה בעיה בהגדרת הביוס לגבי הכרטיס מסך אני חושב פשוט צריך לכוון את זה.

תוכל לעזור לי המון אם תדבר עם חבר שלך ותבדוק אם ההגדרות שרשמתי בדיון השני הם כמו שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים