עבור לתוכן

מחשב ישן לא עולה

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית מחשב ישן:

P3 450 mhz

לוח אם אני לא זוכר אבל אני חושב של אסוס

HD 15 giga

creative sound blaster 128

geforce 4 mx 440

tvcard flyvideo

המחשב הזה לא היה שלי אבל הרקע של המחשב הזה הוא שמי ששיחק בו הפיל אותו בטעות והמחשב לא עבד לו אחר כך אז לקחתי אלי את המחשב ולא נגעתי

בו מאז... היום החלטתי לבדוק את המחשב וניקיתי את הספק כח ולמרבה הפלא המחשב התחיל לעבוד אחרי שנתיים שלא עבד בכלל...

אחרי כמה זמן שקצת מעמיסים על המחשב הישן הזה הוא מתכבה או עושה לעצמו רסטארט...

עכשיו ניסיתי להחליף לו ספק כח והוא נדלק אבל אין פוסט, לא שומעים את ההארדיסק נדלק, הסידירום לא עובד והנורות בקרה שעל המארז נדלקות וגם אין צפצופים

מהספיקר הפנימי

למישהו יש שמץ של מושג מה הבעיה או מה אפשר להתחיל לבדוק?

פורסם

אני הייתי מהמר על הקירור של המעבד.. כנראה שהוא לא תקין והמעבד מתחמם יותר מידי.. תבדוק את זה

פורסם
  • מחבר

אתה חושב ככה? כי עכשיו הבעיה העיקרתי היא שהוא לא נדלק בכלל כמו שציינתי... אבל אני אבדוק את זה בכל זאת

פורסם

אז תחזיר את הספק שאיתו המחשב כן עלה...

כנראה שהספק השני לא תקין

פורסם

איזה פנטיום 3 יש לך בדיוק, סלוט(המעבד על כרטיס) או סוקט?

כי היה לי פעם מחשב ישן שמדי פעם כשהייתי מזיז אותו והוא לא היה נדלק.

אחר ניסיים רבים התברר לי שהטכנאי שטיפל במחשב והחליף לי את הלוח הפגום ושכח לשים 2פלסטיקים מיוחדים שמקבעים את הכרטיס שעליו יושב המעבד.

תבדוק, אולי זה מה שקרה אצלך ::)

פורסם
  • מחבר

עם הספק הראשון המחשב כן נדלק בהתחלה ועכשיו בכלל לא... ועם הספק השני הוא לא נדלק בכלל אבל אני חושב שמצאתי את הבעיה (תמונה למטה)

יכול להיות שהקבלים התנפחו בגלל שהספק הישן לא היה תקין מהתחלה? כי גם שמעתי ממנו רעשים מוזרים כמו שנדלק מסך ישן, כמו מן רעש כזה של גשם או משהו כזה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

הלוח גמור . . .

פורסם
  • מחבר

הממ... כמו שחשבתי :P

טוב תודה לכם בכל אופן

פורסם

אם יש לך נסיון בהלחמה, אתה תמיד יכול להלחים לשם קבלים חדשים...

למרות שאני מאמין שהלוח לא עד כדי כך חשוב לך בשביל להשקיע בזה :P

פורסם
  • מחבר

לי אין שום מושג בהלחמה ואני מעדיף שלא להתעסק עם זה ולהחזיר את הלוח לבן אדם כמו שהוא

שוב תודה רבה ;D

פורסם

כעיקרון כנראה שזאת הבעיה של הלוח עבר אצלי בידיים לוח שהקבלים בסביבת המעבד היו תקולים והמחשב עבד באופן יציב רק כשהמעבד עבד בחצי מהתדר שלו הקבלים הוחלפו ועכשיו הלוח עובד מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים